Ζώδια Δεκέμβριος 2020 Τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

Sagittarius

Δεκέμβριος 2020 Τοξότης Ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας την 1η Δεκεμβρίου!

Το αποτέλεσμα για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα είναι να είστε εξωστρεφείς, φιλικοί και προφορικά περιπετειώδεις.

Σας αρέσει να μιλάτε με αγνώστους ή να κάνετε τυχαίες συζητήσεις με άτομα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσο πιο ανοιχτό είναι το μυαλό σας, τόσο περισσότερα μαθαίνετε. Και η επέκταση του νου σας μέσω της επικοινωνίας, θα είναι από τα αγαπημένα σας πράγματα τώρα. Ένα νέο φεγγάρι και μια Ηλιακή Έκλειψη έρχονται επίσης στο φλογερό σας ζώδιο στις 14 Δεκεμβρίου. Η ατμόσφαιρα θα σας βάλει στη διαδικασία σκέψης νέων ιδεών!

Αυτή είναι υπέροχη στιγμή για να αναζητήσετε μια θέση στην κοινοτική πολιτική ή να εγγραφείτε σαν διαδικτυακός κριτικός και να προσφέρετε τη γνώμη σας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Αν και είστε πολύ καλοί στο να ξεκινάτε διάφορα πράγματα, ίσως αδυνατείτε να τα ολοκληρώσετε!

zwdia-66

Η Αφροδίτη που εστιάζει στα χρήματα, έρχεται επίσης στο ενθουσιώδες ζώδιό σας στις 15 του μήνα. Έτσι οι επόμενες τρεις εβδομάδες είναι ιδανικές για να κάνετε αναδιάταξη στα οικονομικά σας κεφάλαια. Πάρτε ρίσκα και τολμήστε… Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύονται οι άλλοι!

Ο τυχερός Δίας που σας κυβερνά, μπαίνει στον προοδευτικό Υδροχόο στις 19 Δεκεμβρίου: Τώρα η μεγάλη σας εύνοια θα συνδυαστεί με την προθυμία να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ιδιαίτερα όσα αφορούν την τεχνολογία. Κάντε δώρο στους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας τα τελευταίας τεχνολογίας gadget και δείτε τα μάτια τους να φωτίζονται από χαρά… Και ως αντάλλαγμα, θα έχετε ένα πολύ καλό κάρμα!

chartomantia-098

Δεκέμβριος 2020 Τοξότης προβλέψεις καριέρας

Στην πλειοψηφία του, ο μήνας θα έχει αρκετές πλανητικές μετατοπίσεις στο ζώδιό σας. Ο Ερμής σας επισκέπτεται από την 1η Δεκεμβρίου, η Ηλιακή Έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας στις 14, η Αφροδίτη κάνει επίσης την είσοδό της στις 15 του μήνα!

Όλες αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν στη διάρκεια της ηλιακής σας επιστροφής, καθιστώντας τον φετινό Δεκέμβριο υπέροχο για την ανάπτυξή σας. Αφήνετε μάλιστα και περιθώρια αλλαγών, επιλέγοντας ένα διαφορετικό μονοπάτι για τον εαυτό σας όταν ο Δίας που σας κυβερνά μπει στις 19 του μήνα στον Υδροχόο!

taro-6-9

Εξελίσσεστε σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην καριέρα σας, που φτάνει σε νέα ύψη. Θα νιώσετε αυτή την ενεργητική αλλαγή, στη διάρκεια της υπέροχης συνόδου Δία/Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου στον Υδροχόο. Αν παίρνετε λιγότερα από όσα αξίζετε, τα πράγματα θα αλλάξουν γρήγορα πλέον!

Ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω στις 21 του μήνα, ο Ήλιος μεταβαίνει στο ίδιο ζώδιο την επόμενη μέρα. Ίσως αρχίσετε να πιέζεστε περισσότερο στο χώρο εργασίας – αλλά δεν θα πάρετε τίποτα λιγότερο από ό,τι σας αξίζει. Πρόκειται για μια αλλαγή που αλλάζει προοδευτικά τη ζωή σας με αλματώδεις ρυθμούς. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 29 Δεκεμβρίου, θα είναι η στιγμή που θα αγκαλιάσετε όλη αυτή την εξέλιξή σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra