Ζώδια Δεκέμβριος 2021 – Πάθος κι επιθυμία σε έναν μήνα γεμάτο γεγονότα

erwtikes-13214

Ζώδια Δεκέμβριος 2021 – Πάθος κι επιθυμία σε έναν μήνα γεμάτο γεγονότα .

Ζώδια Δεκέμβριος 2021 : Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της… κι ενώ εμείς αναλογιζόμαστε τα γεγονότα που συνέβησαν φέτος, οι πλανήτες ετοιμάζονται να προσφέρουν ένα συναρπαστικό μεγάλο φινάλε!

Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας θα είναι σε σύνοδο στον Αιγόκερω, φέρνοντας πάθος κι επιθυμία… σε έναν μήνα ήδη γεμάτο γεγονότα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτή η σύνοδος συμβαίνει σε ένα ζώδιο που έχει κυβερνήτη τον Κρόνο μπορεί να είναι αρκετά απολαυστικό.

zodia-taro-45

Ο Αιγόκερως δεν είναι συνήθως ζώδιο που συνδέεται με τη διασκέδαση και την υπερβολή. Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, μας καλεί να καλλιεργήσουμε τη θέλησή μας για να αποκαλύψουμε τις περιπέτειες των ονείρων μας. Επιπλέον, η έκλειψη θα είναι σε στενή σύνοδο με τον Ερμή, κάνοντας νύξη για την ανάγκη να έχουμε μια ταπεινή στάση στο μέλλον.

Αν και ο Τοξότης ενσωματώνει τις έννοιες της βεβαιότητας και της σιγουριάς, ο Ερμής είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει ότι η αλήθεια είναι πιο περίπλοκη από όσο φαίνεται. Ο κυβερνήτης αυτής της Έκλειψης (Δίας) θα τετραγωνίσει επίσης τον Άρη λίγο μετά την έκλειψη. Αυτή η διέλευση συμβολίζει την ανάγκη μας να απαλλαγούμε από τα πράγματα που μας κρατάνε δέσμιους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Δεκέμβριος 2021 – Πάθος κι επιθυμία σε έναν μήνα γεμάτο γεγονότα .

Η απερισκεψία και η ανατρεπτική συμπεριφορά, μπορεί να είναι οι ιδιομορφίες αυτού του κύκλου. Γι’ αυτό και πρέπει να εξετάζουμε προσεκτικά τις επιλογές μας πριν ενεργήσουμε. Αφού ο Άρης τελειώσει την ολέθρια όψη του με τον Δία, θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στον Τοξότη. Καθώς ο κόκκινος πλανήτης μπαίνει στο ζώδιο της Φωτιάς, έρχεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης.

Υπάρχει μια Καρμική σημασία σ’ αυτή τη διέλευση: η βία, ο θυμός και όλες οι διαμάχες για την εξουσία, που μπορεί να φέρει ο Άρης, αναιρούνται από τον Νότιο Δεσμό – την σταθερή αντίληψη του Ketu. Το Τελευταίο τετράγωνο της χρονιάς μεταξύ Κρόνου/Ουρανού, φέρνει κάποιες λύσεις στις πολλές επαναστάσεις (μεταφορικές ή άλλες) που συνέβησαν το 2021.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας προβλέπει 1ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου 21

zodia-astra-tarot

Τα εμπόδια συνεχίζονται και μια γενική αίσθηση περιφρόνησης αιωρείται ακόμα στην ατμόσφαιρα. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Άρης δεν εμπλέκεται πλέον στα ζητήματα του Κρόνου, η επιθετικότητα που φέρνει ο κόκκινος πλανήτης στο τραπέζι, διοχετεύεται κάπου αλλού. Τα καλά νέα είναι ότι χωρίς παρορμητικές κινήσεις και νεύρα, αυτή η διέλευση επιτρέπει τη χάραξη μιας στρατηγικής για το μέλλον. Η Πανσέληνος του μήνα συμβαίνει στους Διδύμους.

Όλα αυτά αφορούν τη δυαδικότητα και τη συμφιλίωση προηγούμενων διαφωνιών. Θα υπάρχει μια γενική αίσθηση ότι χρειάζεται να συζητήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τις καταστάσεις. Η Πανσέληνος μπορεί να οδηγήσει αυτήν την αναζήτηση σε ακραίες λήψεις πληροφοριών, που μπορεί να κυριεύσουν ορισμένους απροετοίμαστους, να αμφισβητήσουν τις απόψεις τους.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας προβλέπει 1ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου 21

 

dream

Ζωδια Δεκέμβριος 2021 – Πάθος κι επιθυμία σε έναν μήνα γεμάτο γεγονότα .

Η χρονιά κλείνει με μια εξαιρετική νότα! Με την πολυαναμενόμενη είσοδο του Δία στους Ιχθύες. Αυτή είναι μια διέλευση που θα διαρκέσει για το μεγαλύτερο μέρος του 2022 και θα φέρει θετικότητα μετριάζοντας κάποιες από τις ζημιές που συνέβησαν το 2021.

Όλοι θα έχουμε μια ιδέα για το πώς θα μας επηρεάσει αυτή η διέλευση την επόμενη χρονιά, επανεξετάζοντας τις αναμνήσεις της φετινής Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Ο Δίας μπήκε στους Ιχθύες για λίγο.. πριν γίνει ανάδρομος και επιστρέψει στον Υδροχόο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA