Ζώδια Δεκέμβριος 2022 Το ερωτικό I-CHING

astrologia-27-7-2-8

Ζώδια Δεκέμβριος 2022  Το ερωτικό I-CHING .

Ζώδια Δεκέμβριος 2022 : Ο τελευταίος μήνας του έτους, δίνει όλη την δυναμική του σε υποθέσεις αγάπης και συναισθημάτων.

Οτιδήποτε εμπόδισε την εξέλιξη των σχέσεων, θα παραμεριστεί και οι ευκαιρίες θα προκύψουν, για την ολοκλήρωση σκοπών και καταστάσεων.

Για όλους τους ερωτευμένους:

zodia-taro-45

 

Κριός: Τσιέν – Ερωτική δημιουργία

Αφήστε πίσω ότι και να έγινε στο παρελθόν. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε τις στάχτες. Αν υπάρχει κάποιος που σας θέλει ακόμη και μπορεί να κάνει την ανατροπή του, ξέρει που θα σας βρει.
Οι ελεύθεροι είναι σε διαδικασίες, νέων γνωριμιών όπου και θα βρουν μέσα στον επόμενο μήνα και τον σύντροφο της ζωής τους. Όλα πια θα πάρουν τον δρόμο τους.

Ταύρος: Καν – Εκδήλωση αγάπης

Δεν θα πρέπει να περιμένετε για πολύ ακόμη, ένα πρώην σύντροφο, που απλά σκέφτεται και τελικά δεν αποφασίζει. Οι μέρες που Δεκεμβρίου, θα σας δώσουν μια πολύ καλύτερη ψυχολογία.
Έχετε μάθει στην μοναξιά, οι χωρισμένοι. Αυτό εντός των επόμενων εβδομάδων θα αλλάξει. Θα υπάρξουν φρέσκιες επαφές που θα σας συγκινήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

chartomantia-098

Ζώδια Δεκέμβριος 2022  Δίδυμοι: Γκεν – Συναισθηματικές ανάγκες

Η τύχη σας ακολουθεί και σας ανοίγει τις πόρτες που θα χτυπήσετε. Μπορεί στο τώρα να έχετε καθυστερήσει σε κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα έχετε επιτυχία
Οι ανάγκες αυτών που έχουν μείνει μόνοι, θα καλυφθούν άμεσα, από μια καινούργια προσωπικότητα που θα πλησιάσει μόνο, με σοβαρό σκοπό.

Καρκίνος: Λι – Διαφοροποίηση πορείας

Οι διαθέσεις σας είναι διφορούμενες. Η σχέση που έχετε μια σας κάνει ευτυχισμένους, και μια σας ρίχνει την ψυχολογία. Σε αυτό εσείς είσαστε υπεύθυνοι.
Διαθέστε περισσότερο χρόνο σε οικογένεια και κοινωνικό περίγυρο. Κάποιοι παραπονιούνται ότι τους έχετε ξεχάσει, από την καθημερινότητα σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 26-27/11 Σαββατοκύριακο Αγάπης .

taro-zodia-098

Λέων: Κουν – Ερωτική παρόρμηση

Είσαστε στα πάντα σας, και όπως συνήθως, έντιμοι και ακέραιοι. Αυτό είναι κάτι που ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος και την πεζή καθημερινότητα. Είναι και το χαρακτηριστικό που θα κάνει κάποιον, να ανοίξει το στόμα του και να σας εξομολογηθεί συναισθήματα.
Έχει έρθει η σωστή ώρα, να κλείστε όλα τα παράθυρα, στο παρελθόν, που κατά καιρούς σας ξεγελάει και σας κάνει να πιστέψετε κούφιες υποσχέσεις.

Παρθένος: Ντουί – Επανασύνδεση

Αφήστε το μυαλό και την καρδιά σας, να κατακτηθεί και από καινούργιο κόσμο. Τα παλιά, αν είχαν τελικά την θέληση και την δυναμική, θα ήταν παρόν.
Η μόνιμη σας φιλοδοξία θα κάνει πολύ κόσμο, να στρέψει την προσοχή του επάνω σας. Ευχάριστες ανακοινώσεις είναι προσεχώς για τα επαγγελματικά σας.

zwdia-zvdia-alexΖώδια Δεκέμβριος 2022  Ζυγός: Τζεν – Νέος έρωτας

Η οπτική που έχετε για την σχέση σας, ίσως και να μην είναι ίδια με αυτή του συντρόφου σας. Άρα το καλύτερο που μπορεί να γίνει αυτήν την εποχή, είναι να ανοίξετε όλα τα θέματα για το άμεσο μέλλον.
Η μοναξιά είναι κάτι υποφερτό για εσάς. Όμως το σύμπαν έχει άλλα όνειρα. Το ιδανικό ταίρι είναι στον δρόμο και σας πλησιάζει. Λίγη υπομονή.

Σκορπιός: Σουν – Δοκιμασίες αγάπης

Είσαστε ικανοί να κάνετε τα πάντα προκειμένου να πείσετε το ταίρι σας, για την αληθινή αγάπη που του έχετε. Ίσως να χρειαστεί και κάτι διαφορετικό αυτήν την φορά.
Σας ακολουθούν πολλές υποχρεώσεις και αυτό ίσως να σας δημιουργεί πολλά εμπόδια. Οι επόμενες μέρες, σας έχουν ευχάριστες ειδήσεις σχετικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Τοξότης: Καν – Παθητική στάση

Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε ότι είσαστε μόνοι μέσα στον δεσμό σας, αλλά αν το συζητήσετε με τον σωστό τρόπο με τον άνθρωπο σας, θα δείτε ότι πολλά θα αλλάξουν.
Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά σας. Νέος έρωτας, χρήμα σε αφθονία και πολύ κόσμος που σας αγαπά, θα σας περικυκλώσουν. Το αξίζετε.

Αιγόκερως: Κουν – Σκέψεις για εξέλιξη

Δεν θα πρέπει πια να σας απασχολεί η ζωή και η καθημερινότητα ενός πρώην σας. Κοιτάξτε την δική σας και μην σπαταλάτε έτσι τον χρόνο σας.
Θα σας γίνουν ευχάριστες προτάσεις για δουλειά, ίσως και ταξίδια. Είσαστε ένα βήμα πριν βρείτε και πάλι την οικονομική σας σταθερότητα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 26-27/11 Σαββατοκύριακο Αγάπης .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Δεκέμβριος 2022  Υδροχόος: Λι – Ικανοποιητικός διάλογος

Είσαστε μονίμως σε μια ανησυχία και αυτό σας κάνει και λίγο πιο νευρικούς, από ότι χρειάζεται με τον άνθρωπο σας. Κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις.
Εσείς που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε βγει από σχέση, πιθανόν στην πιο κάτω γωνία να σας περιμένει μια νέα αγάπη.

Ιχθείς: Ντούι – Διάθεση ανακωχής

Χαμογελάστε και δείξτε τις αληθινές – καλές σας προθέσεις σε καινούργια πρόσωπα που σας πλησιάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον. Παραμονεύει ένας καινούργιος έρωτας.
Μην στέκεστε άπραγοι μπροστά σε αυτούς που σας ταλαιπωρούν. Μιλήστε, δηλώσετε τις θέσεις σας και απομακρυνθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia