Ζώδια Δεκέμβριος 2022 – Λαμπερά ξεκινήματα που γεννούν συναρπαστικά πράγματα

erwtikes-1314

Ζώδια Δεκέμβριος 2022

Ζώδια Δεκέμβριος 2022 : Τα γιορτινά στολίδια μπορεί να έχουν βγει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι πλανήτες κάνουν διάλειμμα από το να ξεσηκώσουν κάποιο κοσμικό δράμα.

Η αστρολογία του Δεκεμβρίου 2022 ολοκληρώνει τη χρονιά με μερικές σημαντικές αλλαγές — συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης εισόδου για τον Δία και ενός τελευταίου ανάδρομου Ερμή.

Ευτυχώς, προαναγγέλλει επίσης μερικά λαμπερά νέα ξεκινήματα που γεννούν συναρπαστικά πράγματα που θα ακολουθήσουν καθώς ανοίγουμε τις καρδιές μας για το 2023.

zodia-taro-45

 

Μπαίνουμε στον μήνα με τον διασκεδαστικό Τοξότη σε πλήρη εξέλιξη. Η πλανητική σύνθεση περιλαμβάνει τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Τοξότη μαζί με τον ήλιο, καθώς και τον κυβερνώντα πλανήτη του Τοξότη, τον Δία, που μόλις βγήκε από ανάδρομη πορεία.

Οι καλές δονήσεις ρέουν και οι σπινθήρες υπάρχουν, και αυτή η συναρπαστική επιρροή του ζωδίου της φωτιάς βοηθά να προσθέσετε λίγο φως στο πιο σκοτεινό κομμάτι του χρόνου. Ωστόσο, η ενέργεια αρχίζει να μετατοπίζεται από νωρίς, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Αιγόκερω στις 6 και 9 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα. Αυτές οι αλλαγές μας δίνουν μια γεύση για το τι πρόκειται να έρθει όταν μπει η εποχή του Αιγόκερω  γύρω στις 21 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα με το χειμερινό ηλιοστάσιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 03-04/12 Σαββατοκύριακο Αγάπης

taro-provlepseis-01

Ζώδια Δεκέμβριος 2022

Στο μέτωπο της Σελήνης, μια πανσέληνος στους Διδύμους στις 7 Δεκεμβρίου φέρνει τη δυνατότητα για δράμα, ενώ η νέα σελήνη στις διακοπές στις 23 Δεκεμβρίου μας ενθαρρύνει να ξεκινήσουμε τους στόχους της Πρωτοχρονιάς μας.

Επιφυλάσσονται μεγάλες ενεργειακές αλλαγές μόλις ο Δίας εισέλθει στον Κριό την ίδια μέρα με τη νέα σελήνη – και όλα τα ζώδια θα είναι έτοιμα να αγκαλιάσουν με τόλμη νέα ξεκινήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Δεκεμβριος 2022

Αυτός ο αστραφτερός ενθουσιασμός του Δία είναι αρκετά φωτεινός για να μας αποσπάσει την προσοχή από την επικείμενη ανάδρομη περίοδο του Ερμή, η οποία ξεκινά στις 29 Δεκεμβρίου και υπόσχεται να ανακατέψει τα σχέδιά μας για την πρωτοχρονιά

Η ανάδρομη πορεία του Άρη θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό να επηρεάσει τις καλές στιγμές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis