Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Δίδυμοι  : Ο Δεκέμβριος είναι για εσάς αγαπημένοι Δίδυμοι, μια περίοδος ενδοσκόπησης και αναζήτησης ψυχής.

Μεγάλες αλλαγές βρίσκονται στο δρόμο και μια ολοκαίνουργια πύλη ανοίγει για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το κουράγιο ν’ αφήσετε το παρελθόν και να προχωρήσετε σ’ ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες.

Θα αφήσετε πίσω σας τύψεις και στενοχώριες και θα δημιουργήσετε χώρο για νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες.

zodia-taro-45

Να έχετε κατά νου, πως όταν το σύμπαν σας προσφέρει μια νέα αρχή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να απλώσετε το χέρι και να την πάρετε. Ο μήνας ξεκινά με την μετάβαση του επικοινωνιακού Ερμή, στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου. Ο Ερμής στον Αιγόκερω μοιάζει με σοφό μέντορα, που σας καθοδηγεί προσεκτικά. Οι σκέψεις σας εμβαθύνουν σε θέματα καρδιάς και κοινόχρηστων πόρων.

Είναι καιρός να αναζητήσετε τις διακριτικές λεπτομέρειες, να αποκαλύψετε κρυμμένες αλήθειες και να σκεφτείτε τις οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις σας. Δώστε μεγάλη προσοχή σ’ αυτά τα θέματα, καθώς ο Ερμής αργότερα θα κάνει μια κοσμική παράκαμψη σ’ αυτό το ζώδιο, λόγω της αναδρομής του. Μετά από ένα ισχυρό τετράγωνο με τον Πλούτωνα, η Αφροδίτη κάνει μια μαγευτική είσοδο στον Σκορπιό, προσφέροντας στην καθημερινότητά σας έντονη γοητεία και μεταμορφωτική ενέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι ένας παθιασμένος ντετέκτιβ. Σας ενθαρρύνει να εξετάσετε ενδελεχώς τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας, αποκαλύπτοντας κρυφές απολαύσεις και βαθιές συνδέσεις. Αυτή η διέλευση σας προτρέπει να επενδύσετε στη βελτίωση του εαυτού σας και να καλλιεργήσετε γνήσιες, ουσιαστικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στη σωματική και συναισθηματική σας ευεξία.

Ο Ποσειδώνας τελειώνει το ανάδρομο ταξίδι του στους αιθέριους Ιχθύες στις 6 Δεκεμβρίου, ρίχνοντας το απόκοσμο ξόρκι του στην καριέρα και τη φήμη σας. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες μπορεί να μοιάζουν περισσότερο με καλλιτεχνικό καμβά… παρά με παραδοσιακό μονοπάτι, αφού ο Ποσειδώνας σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε το εσωτερικό σας όραμα. Η δημόσια εικόνα σας έχει μια μυστικιστική ποιότητα και η δημιουργικότητα και το χάρισμά σας θα λάμψουν έντονα στον τομέα που έχετε επιλέξει.

tilefonikes-provlepsis

Αυτή είναι μια στιγμή που θα επιδιώξετε τους επαγγελματικούς σας στόχους με μια αίσθηση ιδεαλισμού και πνευματικότητας. Μια μεταμορφωτική στιγμή πλησιάζει, καθώς μια Νέα Σελήνη κοσμεί το ζώδιο του Τοξότη στις 12. Αυτή η Νέα Σελήνη, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους. Είναι σαν ένα κουμπί κοσμικής επαναφοράς για τις συνδέσεις σας, ανοίγοντας την πόρτα σε νέα ξεκινήματα και συναρπαστικές αλλαγές.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, σε συνδυασμό με την επιρροή της στον τομέα των σχέσεών σας, προαναγγέλλει την έναρξη ενός ουσιαστικού ταξιδιού. Σας προσκαλεί να εξερευνήσετε αχαρτογράφητες περιοχές στις συνεργασίες σας…. είτε αναζωπυρώνοντας υπάρχουσες συνδέσεις είτε αγκαλιάζοντας εντελώς καινούργιες. Θα ελκύεστε από άτομα που μοιράζονται το όραμα και τις φιλοδοξίες σας.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Όλα όσα εκτυλίσσονται συμβαίνουν για κάποιο λόγο.. κι αυτές οι αλλαγές στον τομέα των σχέσεων σας, σας καθοδηγούν προς ένα φωτεινότερο, πιο ικανοποιητικό μέλλον. Μετά τη Νέα Σελήνη, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον τομέα του μετασχηματισμού σας. Ο ανάδρομος Ερμής σ’ αυτόν τον έντονο τομέα είναι σαν ένα πάζλ, που σας προτρέπει να εμβαθύνετε σε θέματα κοινών πόρων, οικειότητας και μεταμόρφωσης.

Είναι μια περίοδος που κρυμμένες αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια ή ξεχασμένα οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα κάνουν την επανεμφάνισή τους, απαιτώντας την προσοχή σας. Θα διαπιστώσετε ότι η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, γίνεται ένας λαβύρινθος αποκαλύψεων, καθώς εξερευνάτε τις αποχρώσεις των συνδέσεων και των επενδύσεών σας. Ο Ήλιος εγκαταλείπει τον περιπετειώδη Τοξότη και μπαίνει στον πραγματιστή Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Η εποχή του Αιγόκερω για εσάς, είναι ένα κοσμικό μάθημα φιλοδοξίας και πειθαρχίας.

Σας προτρέπει να εστιάσετε σε σαφείς, εφικτούς στόχους και να τους προσεγγίσετε με αποφασιστικότητα. Αυτή η εποχή τονίζει τη σημασία της πρακτικότητας και της δομής στη ζωή σας, ενθαρρύνοντάς σας να σχεδιάσετε προσεκτικά τα πλάνα σας και να τα ακολουθήσετε. Είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε τις βάσεις για μια πετυχημένη νέα χρονιά, αξιοποιώντας το εφευρετικό μυαλό σας με δομημένο σχεδιασμό.

Μετά από μια στενή συνάντηση με τον Ήλιο, ο ανάδρομος Ερμής κάνει μια ουράνια αναστροφή, υποχωρώντας πίσω στον Τοξότη. Αυτή τη φορά, η εστίασή σας στρέφεται προς τα μέσα, προκαλώντας μια ενδοσκόπηση και μια επανεκτίμηση των πεποιθήσεων και των φιλοσοφιών σας. Είναι μια ευκαιρία να επανεξετάσετε ιδέες και έννοιες που είχατε αφήσει στην άκρη και να ενημερωθείτε για παλιά θέματα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής αναλαμβάνει το μερίδιο των ευθυνών του στις επικοινωνιακές προκλήσεις, σας ενθαρρύνει παράλληλα να σκάψετε βαθύτερα και να αναζητήσετε κρυμμένα πετράδια στις πνευματικές σας αναζητήσεις. Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στις 26 Δεκεμβρίου φωτίζει το οικονομικό σας τοπίο, προσφέροντας μια στιγμή απελευθέρωσης από τυχόν παρατεταμένα οικονομικά βάρη. Λες και το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε παρηγοριά και ασφάλεια στις οικονομικές και προσωπικές σας υποθέσεις!

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας ενθαρρύνει να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά, διασφαλίζοντας ότι ευθυγραμμίζονται με τις βαθύτερες συναισθηματικές σας ανάγκες και τις προσωπικές σας αξίες. Απελευθερώνοντας οικονομικά βάρη που σας κρατούσαν πίσω, ανοίγετε το δρόμο για ένα πιο λαμπρό μέλλον. Οι τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου προαναγγέλλουν σημαντικές αλλαγές στην κοσμική ταπισερί, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη στις 29.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-76

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Την επόμενη μέρα, ο πλανήτης της αφθονίας και της σοφίας Δίας, ξαναρχίζει την άμεση πορεία του στον Ταύρο, ρίχνοντας την καθοδηγητική του επιρροή στο πνευματικό σας καταφύγιο. Αυτή η περίοδος σας προσκαλεί να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας, φωτίζοντας έντονα στο μοναδικό μονοπάτι που σας περιμένει. Καθώς η Αφροδίτη από τον περιπετειώδη Τοξότη ευλογεί τις συνεργασίες, θα διαπιστώσετε ότι οι σχέσεις σας αποκτούν έμπνευση και αμοιβαία ανάπτυξη.

Σε συνδυασμό με την άμεση κίνηση του Δία στον εσωτερικό σας κόσμο, αυτός ο συνδυασμός ενεργειών σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα τη φορά. Δεν θα δείτε όλο το δρόμο μπροστά, όμως θα είναι αρκετά αυτά που θα δείτε για να ξέρετε πού να κάνετε το επόμενο βήμα. Συνολικά, αυτός ο μήνας είναι ένα κοσμικό κάλεσμα να εμπιστευτείτε την εσωτερική σας καθοδήγηση, να καλλιεργήσετε τις επιθυμίες της ψυχής σας και να περπατήσετε με αυτοπεποίθηση στο δικό σας, όμορφο μοναδικό μονοπάτι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22