Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-parthenos-afroditi

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Παρθένος : Τον Δεκέμβριο, το σύμπαν επιφυλάσσει μια συναρπαστική σειρά από κοσμικά δώρα, αγαπημένοι Παρθένοι.

Προετοιμαστείτε λοιπόν για έναν μήνα γεμάτο ανακαλύψεις, καινοτόμες ιδέες, διανοητική διαύγεια και επιτυχία. Τα αστέρια ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη νέα σας χρονιά με μια λαμπερή έκρηξη ενέργειας και θετικότητας.

Ο μήνας ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω την 1η Δεκεμβρίου.

zodia-taro-45

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σας ενθαρρύνει να μιλάτε και να σκέφτεστε με στρατηγική νοοτροπία, καθοδηγώντας τα λόγια και τις ιδέες σας προς την εκδήλωση των δημιουργικών σας φιλοδοξιών. Μπορείτε να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε με ακρίβεια, διοχετεύοντας τη διανοητική σας ικανότητα για να μετατρέψετε τα καλλιτεχνικά σας οράματα σε απτά επιτεύγματα.

Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται και το μυαλό σας γίνεται γόνιμο έδαφος για καινοτόμες ιδέες… και η ικανότητά σας να τις διατυπώνετε, είναι πιο έντονη από ποτέ. Θα διαπιστώσετε πως οι ιδέες σας έχουν μια πολυπλοκότητα κι ένα πρακτικό πλεονέκτημα. Έτσι θα προσελκύσετε πιο εύκολα το κοινό σας και θα μοιραστείτε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η ευθυγράμμιση ανοίγει πόρτες σε συναρπαστικά έργα και ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τη διάνοιά σας με το πάθος σας. Μετά από ένα σύντομο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, η Αφροδίτη κινείται κομψά στον έντονο και παθιασμένο Σκορπιό στις 4 του μήνα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσής της στον Σκορπιό, θα παρατηρήσετε μια μαγνητική γοητεία στα λόγια σας κι έναν σαγηνευτικό τόνο στο επικοινωνιακό σας στυλ.

Η ικανότητά σας να συμμετέχετε σε βαθιές, συναισθηματικές συζητήσεις, θα αυξηθεί. Είτε εκφράζετε τις σκέψεις σας, φλερτάρετε ή δικτυώνεστε… τα λόγια σας θα έχουν μόνιμο αντίκτυπο στους γύρω σας. Θα σας ελκύουν τα μυστήρια της ζωής και οι κρυφές πτυχές της ανθρώπινης φύσης. Στις 6 Δεκεμβρίου, ο Ποσειδώνας στρέφεται σε ορθή πορεία στους Ιχθύες, σηματοδοτώντας μια σημαντική καμπή για εσάς, εξαλείφοντας την ομίχλη της αβεβαιότητας και της σύγχυσης που περιέβαλλαν τις σχέσεις σας, επιτρέποντάς σας να δείτε την αληθινή φύση των επαφών σας.

xartomanteia

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να καλλιεργήσετε αυθεντικούς και ουσιαστικούς δεσμούς, που δεν επιβαρύνονται από σύγχυση. Η τελευταία Νέα Σελήνη του 2023 γίνεται στον Τοξότη, πυροδοτώντας το εσωτερικό σας τοπίο με φρέσκια ενέργεια και δυνατότητες. Αυτή η Νέα Σελήνη σας προσφέρει ένα κύμα έμπνευσης και μια έντονη επιθυμία για επέκταση και ανακάλυψη του εαυτού σας.

Θα ακολουθήσετε νέους ορίζοντες, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βάλετε στόχους για προσωπική ανάπτυξη και να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, με ανοιχτές αγκάλες.

Αυτό το κοσμικό συμβάν αναδεικνύει επίσης τον εσωτερικό σας κόσμο, προτρέποντας την ενδοσκόπηση και την επιθυμία να συνδεθείτε με τις ουσιαστικές επιθυμίες και πεποιθήσεις σας. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία να χαράξετε το δικό σας μοναδικό ταξίδι και να δημιουργήσετε τις βάσεις για μια χρονιά γεμάτη προσωπική ανάπτυξη.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

taro-zodia-098

 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Την επόμενη μέρα, ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι του, εγκαινιάζοντας μια σύντομη αλλά σημαντική περίοδο προβληματισμού και επαναξιολόγησης. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον τομέα της δημιουργικότητας, σας ενθαρρύνει να σταματήσετε… και να αναθεωρήσετε τους τρόπους με τους οποίους επικοινωνείτε τα πάθη και τις ιδέες σας στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα διαπιστώσετε ότι το συνηθισμένο απλό επικοινωνιακό σας στυλ, αποκτά μια πιο εσωστρεφή χροιά.

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί επικοινωνιακές δυσκολίες, προσφέρει επίσης μια ευκαιρία να βελτιώσετε τον τρόπο που εκφράζεστε… με φρέσκες, καινοτόμες ιδέες. Ο Ήλιος μετατοπίζει την εστίασή του, μπαίνοντας στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, εγκαινιάζοντας το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Κατά τη διάρκεια της εποχής του Αιγόκερω, θα οδηγηθείτε από ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης, για να αντιμετωπίσετε κρίσιμα καθήκοντα και να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση για τις φιλοδοξίες σας.

μελλοντολόγος

Η παρουσία του Ήλιου σ’ αυτό το γήινο ζώδιο σας δίνει τη δυνατότητα να καλλιεργήσετε τις δεξιότητές σας, ώστε να πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Η πρακτική σας φύση ενισχύεται, επιτρέποντάς σας να προσεγγίζετε τις προκλήσεις με μεθοδική νοοτροπία και ακλόνητη αποφασιστικότητα. Ο Ερμής κάνοντας μια ανάδρομη παράκαμψη πίσω στον Τοξότη στις 23 Δεκεμβρίου, σας προτρέπει να επανεξετάσετε τις πεποιθήσεις σας, τις σκέψεις και τον τρόπο που μεταφέρετε τις ιδέες σας στον κόσμο.

Κάτω από αυτή την επιρροή, το μυαλό σας μπορεί να περιπλανηθεί πολύ, εμβαθύνοντας σε φιλοσοφικές και πνευματικές σφαίρες. Μπορεί να επανεξετάσετε θέματα και συζητήσεις που πυροδοτούν την περιέργειά σας ή να επαναξιολογήσετε τη στάση σας σε ορισμένα ζητήματα. Λίγες μέρες αργότερα, η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς, ανατέλλει στον περιποιητικό Καρκίνο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η Πανσέληνος δίνει στις σχέσεις σας συναισθηματικό βάθος, ενθαρρύνοντάς σας να αγαπήσετε όσες απ’ αυτές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είναι μια στιγμή να γιορτάσετε τη συντροφικότητα που έχετε βιώσει σε διάφορους κοινωνικούς κύκλους. Τιμήστε τους δεσμούς που διαμόρφωσαν τη ζωή σας, τη χρονιά που φεύγει.

Μπείτε στην επόμενη χρονιά με μια καρδιά γεμάτη αγαπημένες αναμνήσεις και μια βαθιά αίσθηση ενότητας. Αναμένετε μεγάλα τελειώματα και ολοκληρώσεις. Είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή… επομένως αναζητήστε ισορροπίες. Ο μήνας ολοκληρώνεται με ένα δυναμικό ουράνιο δίδυμο που υπόσχεται να αφήσει το σημάδι του στην ενέργεια και την προοπτική σας. Στις 29 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενισχύοντας τις σχέσεις και τις προσωπικές σας αξίες με περιπέτεια και αλήθεια.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Κάτω από αυτήν την επιρροή, θα αναζητήσετε εμπειρίες που διευρύνουν τους ορίζοντές σας και προσθέτουν ενθουσιασμό στις σχέσεις σας. Είτε πρόκειται για ταξίδια, εξερεύνηση ή απλά μια πιο ανοιχτόμυαλη προσέγγιση, η Αφροδίτη στον Τοξότη σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε νέες προοπτικές και να γιορτάσετε τις διαφορές στις σχέσεις σας.

300x300aΣτις 30 Δεκεμβρίου, ο Δίας στρέφεται σε ορθή πορεία στον Ταύρο, προσφέροντάς σας αφθονία και επέκταση. Η κίνηση του Δία προς τα εμπρός σ’ αυτό το γήινο ζώδιο ενισχύει την επιθυμία σας να εκδηλώσετε τους στόχους σας και να αγκαλιάσετε ευκαιρίες για ανάπτυξη και ευημερία.

Μ’ αυτή τη θετική ενέργεια, θα νιώσετε μεγαλύτερη έμπνευση για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να βιώσετε μια απτή ανάκαμψη στους πόρους και τις ευλογίες σας.

Η συνδυασμένη επιρροή της Αφροδίτης στον Τοξότη και του Δία στον Ταύρο στα τέλη Δεκεμβρίου, θέτει τις βάσεις για μια συναρπαστική μετάβαση στην καινούργια χρονιά! Συνολικά, αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την υπέρβαση των εμποδίων και την εκτίμηση των φίλων και των σχέσεων. Η αφθονία, η διαύγεια και η επιτυχία, σας περιβάλλουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw