Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις 

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Σκορπιός : Έφτασε το τέλος της χρονιάς, παθιασμένοι Σκορπιοί.

Ο Δεκέμβριος υπόσχεται φρέσκες δημιουργικές ιδέες και συναρπαστικές ευκαιρίες, αλλά και την πρόκληση να ξεπεραστούν οι αμφιβολίες και η συναισθηματική ανωριμότητα.

Το ταξίδι σας αυτόν τον μήνα αφορά την εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας και τον εαυτό σας. Αποβάλλετε τα στρώματα αμφιβολίας που σας κρατούσαν πίσω στο παρελθόν.

zodia-taro-45

Μ’ αυτόν τον τρόπο, ανοίγετε την πόρτα σε ατελείωτες δυνατότητες. Ετοιμαστείτε λοιπόν για έναν εμπνευσμένο μήνα αυτό-ανακάλυψης και παρακολουθήστε τις θετικές αλλαγές που εκδηλώνονται στη ζωή σας. Ο μήνας ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο πρακτικό και πειθαρχημένο βασίλειο του Αιγόκερω. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, οι σκέψεις και η επικοινωνία σας αποκτούν μια μεθοδική και στοχευόμενη γεύση.

Θα διαπιστώσετε ότι η ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε και να παίρνετε ορθές αποφάσεις ενισχύεται. Τα λόγια σας έχουν βάρος και εξουσία, καθιστώντας την στιγμή ιδανική, για ουσιαστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Στις 4 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στο ζώδιό σας, μετά από μια σύγκρουση με τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό τροφοδοτεί τα συναισθήματά σας, εντείνοντας τις συνδέσεις και τις επιθυμίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Όλα τώρα αφορούν τις βαθιές, ουσιαστικές και μεταμορφωτικές σχέσεις. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας φτάνει σε νέα ύψη. Αυτή η επιρροή προσθέτει μυστήριο και ένταση στις αλληλεπιδράσεις σας, φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά. Να είστε προετοιμασμένοι για μια περίοδο γεμάτη πάθος που προωθεί βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις και ρομαντικές εμπειρίες. Στις 6 Δεκεμβρίου ο Ποσειδώνας στρέφεται σε ορθή πορεία στους Ιχθύες, επηρεάζοντας τη δημιουργική σας ενέργεια και την ερωτική σας ζωή.

Η κίνηση του Ποσειδώνα προς τα εμπρός ενθαρρύνει τη φαντασία σας και την εξερεύνηση του δημιουργικού σας πάθους. Θα είστε βαθιά συντονισμένοι με την καλλιτεχνική σας πλευρά… είτε πρόκειται για τέχνη, μουσική ή οποιαδήποτε μορφή αυτό-έκφρασης. Επιπλέον στη ρομαντική αρένα, μπορεί να λαχταράτε στενότερες σχέσεις και στιγμές απόλυτης μαγείας με τους συντρόφους σας. Στις 12 Δεκεμβρίου μια δυναμική Νέα Σελήνη κοσμεί τον χρηματοοικονομικό σας τομέα από τον Τοξότη, επιτρέποντάς σας να θέσετε σημαντικούς στόχους σε θέματα οικονομικά και αυτό-εκτίμησης.

μελλοντολόγος

Μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη, έχετε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τους οικονομικούς σας στόχους, αναζητώντας νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και αυτοδυναμία. Είναι μια ιδανική στιγμή για να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τα χρήματα και να βάλετε στόχους για να πετύχετε τις οικονομικές σας φιλοδοξίες. Ζωτικής επίσης σημασίας, είναι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή την επόμενη μέρα, στον ίδιο οικονομικό στίβο.

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει χάος και κακή επικοινωνία, σας ωθεί παράλληλα να επανεξετάσετε και να επανεκτιμήσετε τα οικονομικά σας σχέδια. Μπορείτε να βελτιώσετε τις στρατηγικές σας και να προσαρμοστείτε με τυχόν απρόβλεπτες προκλήσεις, διασφαλίζοντας ότι το οικονομικό σας μέλλον παραμένει ασφαλές.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-6-9

 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, σηματοδοτώντας την άφιξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου. Καθώς η ενέργεια μετατοπίζεται, προαναγγέλλει μια εποχή ανθεκτικότητας και αποφασιστικότητας, ενθαρρύνοντάς σας να διοχετεύσετε την εσωτερική σας δύναμη. Η εστίασή σας στρέφεται στο άμεσο περιβάλλον σας και στις καθημερινές σας αλληλεπιδράσεις, καθώς επιδιώκετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το περιβάλλον σας.

Αυτή η περίοδος δημιουργεί επίσης μια ατμόσφαιρα αυξημένης πρακτικότητας και έντονης επιθυμίας για σαφή επικοινωνία. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας εναντιώνεται στον Ουρανό. Αυτή η αντίθεση διοχετεύει μια σπίθα ενθουσιασμού και απρόβλεπτου στη ζωή σας, αντισταθμίζοντας την πιθανή ψύχρα της περιόδου. Είναι επίσης μια υπενθύμιση ότι ένας σπόρος που φυτεύεται στο έδαφος το χειμώνα, θα φυτρώσει τελικά την άνοιξη!

chartomantia-098

Μακάρι αυτός ο σπόρος να είναι ένας στόχος, μια σχέση, η καριέρα σας, η οικογένεια κλπ. Ο Ερμής επαναλαμβάνει τα βήματά του στον Τοξότη στις 23, επηρεάζοντας την αυτοεκτίμηση και τα οικονομικά σας. Ενώ ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε εξονυχιστικά τα επαγγελματικά σας σχέδια και να προσαρμόσετε τις στρατηγικές σας.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα έσοδα, τα έξοδα και τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους. Κάντε τις απαραίτητες βελτιώσεις για να διασφαλίσετε ότι η οικονομική ευημερία και η αυτοεκτίμησή σας ευθυγραμμίζονται με τις προτεραιότητές σας. Στις 26 Δεκεμβρίου, η τελευταία Πανσέληνος του 2023 ανατέλλει στον διαισθητικό Καρκίνο. Μ’ αυτήν την Πανσέληνο η εστίασή σας στρέφεται στην ανώτερη μάθηση, τα ταξίδια και την προσωπική ανάπτυξη.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Αυτή η ενέργεια σας παρακινεί να αναλογιστείτε τις πεποιθήσεις και τη φιλοσοφική σας προοπτική, ενθαρρύνοντάς σας να αναζητήσετε μια βαθύτερη κατανόηση των μυστηρίων της ζωής. Είναι η ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε ταξιδιωτικές περιπέτειες κι εκπαιδευτικές ή πνευματικές αναζητήσεις που έχετε ξεκινήσει αυτή τη χρονιά. Εκμεταλλευτείτε τη φωτεινή ενέργεια αυτής της Πανσελήνου για να φέρετε το ταξίδι της προσωπικής σας επέκτασης σε ένα ικανοποιητικό τέλος, θέτοντας τις βάσεις για μια νέα χρονιά γεμάτη σοφία και διορατικότητα.

Προσδιορίστε τι πρέπει να απελευθερωθεί, να αλλάξει ή να αφεθεί. Τελειώνοντας ο μήνας, η Αφροδίτη κινείται ομαλά στον Τοξότη, φωτίζοντας το οικονομικό σας πεδίο στις 29 Δεκεμβρίου. Θα αναζητήσετε ευκαιρίες που διευρύνουν τους οικονομικούς σας ορίζοντες… μέσω επενδύσεων, εγχειρημάτων ή απλώς υιοθετώντας μια πιο προληπτική προσέγγιση στα οικονομικά σας.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zwdia-taro-astra

Λίγο μετά την κίνηση της Αφροδίτης, ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, επηρεάζοντας τις συνεργασίες και αναζωογονώντας τις προσωπικές σας σχέσεις. Η άμεση κίνηση του Δία θα οδηγήσει σε μια περίοδο ανάπτυξης και επέκτασης των σχέσεων σας – προσωπικών κι επαγγελματικών.

Η συνεργασία μεταξύ της Αφροδίτης στον Τοξότη και της άμεσης κίνησης του Δία στον Ταύρο, εγκαινιάζει μια περίοδο οικονομικής αισιοδοξίας και ανάπτυξης σχέσεων. Εν ολίγοις, αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την υπέρβαση των δημιουργικών εμποδίων και της αρνητικής συναισθηματικής ενέργειας. Μην επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Αντίθετα, διοχετεύστε αυτή την ενέργεια για να εξασφαλίσετε οικονομική ευμάρεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22