Ζώδια Δεκέμβριος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

didymoi-synastria

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Δίδυμοι : Ο Δεκέμβριος ξεκινά με μια σύνοδο Αφροδίτης /Πλούτωνα που κάνει μια ισχυρή δήλωση για το «ποιον» αυτού του μήνα.

Αυτή η διέλευση εντείνει την ανάγκη μας για αγάπη σε όλες τις μορφές της και τα σχήματα. Δεδομένου ότι αυτό συμβαίνει στον 8ο Οίκο σας, η έλξη προς τα κεκτημένα των άλλων, μπορεί να είναι ένα θέμα.

Είναι μια επικίνδυνη νοοτροπία επειδή εστιάζει σε πράγματα που σας λείπουν. Οι ασκήσεις ευγνωμοσύνης θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, καθώς θα βοηθήσουν στην αύξηση της αυτοεκτίμησής σας, μέσω εξωτερικών παραγόντων.

zodia-taro-45

Αυτή η σύνοδος συμβαίνει στον Αιγόκερω και η γήινη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει οποιαδήποτε ζήλια ή πόθο σε έμπνευση για να αξιοποιήσετε την ενέργεια και να κυνηγήσετε αυτά που θέλετε στη ζωή. Αυτό το μήνα, η Νέα Σελήνη συμβαίνει στον Τοξότη σχηματίζοντας μια έκλειψη Ηλίου και θα είναι σε στενή σύνοδο με τον Ερμή.

Αυτό φέρνει μια αίσθηση ενθουσιασμού για τον επόμενο μήνα. Δεδομένου ότι συμβαίνει στον 7ο Οίκο σας, να περιμένετε κάποιες από τις στενές σας σχέσεις να ανθίσουν και να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο. Η επιρροή του Ερμή παρέχει μια αίσθηση αμοιβαίας κατανόησης. Ο Τοξότης είναι εξαιρετικό ζώδιο για την έναρξη νέων περιπετειών και την εξερεύνηση βαθύτερων και πιο προσωπικών πτυχών των σχέσεων. Είναι καιρός να εστιάσετε σ’ αυτά που σας ενδιαφέρουν και που κάνουν τόσο τη ζωή τη δική σας όσο και του/της συντρόφου σας, συναρπαστική!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αργότερα το μήνα, ο Άρης τετραγωνίζει τον Δία και στη συνέχεια έρχεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Το τετράγωνο Άρη/Δία συμβαίνει μεταξύ του 6ου και του 9ου Οίκου σας και καλλιεργεί μια απότομη εστίαση στα μελλοντικά σας σχέδια όπως και στην αυτοκυριαρχία σας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών κάνει μεγάλες κινήσεις και δυναμικές προσεγγίσεις για την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων. Ωστόσο, αυτή η διέλευση μοιάζει με δίκοπο μαχαίρι, καθώς μπορεί να θολώσει προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας, ειδικά σε θέματα που αφορούν την φροντίδα του εαυτού σας.

Είναι απαραίτητο να μάθετε να κατανέμετε αυτή την ενέργεια μεταξύ της δουλειάς και του εαυτού σας. Να θυμάστε ότι το να φτάσετε στον θρίαμβό σας δεν θα είναι τόσο ικανοποιητικό αν δεν έχετε την ενέργεια να τον απολαύσετε. Δουλέψτε σκληρά, αλλά να καταβάλετε εξίσου μεγάλη προσπάθεια για την ευημερία σας. Ο κινούμενος Άρης απομακρύνεται από τον Σκορπιό και πηγαίνει στον Τοξότη.

zodia-astra-tarot

Ζωδια Δεκέμβριος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η σημαντική μετατόπιση είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού σημαίνει ότι θα κάνει σύνοδο με τον Ketu, τον Νότιο Κόμβο της Σελήνης. Ο Ketu ηρεμεί οποιονδήποτε πλανήτη αγγίζει. Αυτή η διέλευση θα κάνει τον πλανήτη πολεμιστή λιγότερο θυμωμένο και εκδικητικό, διοχετεύοντας την αντοχή του σε πολύ πιο παραγωγικές προσπάθειες. Αυτό συμβαίνει στον 7ο Οίκο σας και κάνει άλλη μια ευνοϊκή διέλευση σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής σας.

Ο Ketu συνδέεται επίσης με το παρελθόν, υποδηλώνοντας ότι η αντιμετώπιση ανεπίλυτων ζητημάτων μπορεί να είναι πολύ πιο άνετη τώρα – ειδικά με τον ίδιο τον άρχοντα της επιθετικότητας… να χαλαρώνει. Αυτός ο μήνας φιλοξενεί επίσης το τελευταίο τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού της χρονιάς. Χωρίς τη συμμετοχή του Άρη αυτή τη φορά, οι εξεγέρσεις και οι έντονες συζητήσεις που προικίζονται από τον Ουρανό μπορεί να έχουν μια ελαφρώς πιο ήρεμη και πιο συγκεκριμένη έκβαση. Αυτή η σειρά τετραγώνων συμβαίνει στον 9ο και τον 12ο Οίκο σας- δύο Οίκοι αφιερωμένοι στη βαθιά ενδοσκόπηση και τη σύνθετη μάθηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ήρθε η ώρα να βάλετε ένα τέλος στις εσωτερικές σας διαφωνίες και στην αυτοκριτική συμπεριφορά σας. Ο Ουρανός μπορεί να φέρει κάποιες «κλειδωμένες» πτυχές του εαυτού σας που δεν είστε διατεθειμένοι να αγκαλιάσετε ακόμα. Όμως η άνευ όρων αγάπη για τον εαυτό σας θα είναι απαραίτητη. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο Ουρανός στον Ταύρο κυβερνάται από την Αφροδίτη.

Επομένως, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την ασταθή συμπεριφορά του πλανήτη, είναι μέσω ήπιων προσπαθειών, για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη. Η Πανσέληνος του μήνα συμβαίνει στον 1ο Οίκο σας και προκαλεί την ανάγκη να φανείτε και να μοιραστείτε ιδέες με τους ομότιμούς σας. Αυτό δημιουργεί μια καλή διάθεση για την περίοδο των γιορτών, καθώς δεν φοβάστε να ακούσετε τι έχουν να πουν οι άλλοι και να δώσετε τη δική σας άποψη γι’ αυτό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζωδια Δεκέμβριος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον σεληνιακό κύκλο για να σκεφτείτε τη χρονιά και να θέσετε στόχους για όσα θέλετε να μάθετε για την επόμενη. Οτιδήποτε περιλαμβάνει προσοχή στη λεπτομέρεια και γνώση ενός θέματος… έχει σημαντική υποστήριξη από τ’ αστέρια, επομένως μην φοβάστε να γίνετε συγκεκριμένοι με τον καθορισμό των στόχων σας. Τελειώνοντας μια δύσκολη χρονιά με καλή νότα, ο Δίας θα μεταβεί επιτέλους στο δικό του ζώδιο τις τελευταίες μέρες του μήνα, τους Ιχθύες.

Αυτό φέρνει ευτυχισμένες ευκαιρίες στον Οίκο που εμφανίζεται στο χάρτη σας. Το συναρπαστικό με αυτή τη διέλευση είναι ότι θα διαρκέσει για το μεγαλύτερο μέρος της επόμενης χρονιάς. Συμβαίνει στον 10ο Οίκο σας, οπότε να είστε έτοιμοι για συγκλονιστικές εξελίξεις στην καριέρα σας και τη γενικότερη δημόσια ζωή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988