Ζώδια Δεκέμβριος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

karkinos-oroskopos

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Καρκίνος : Είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου και δεν θα ήταν το 2021… αν δεν είχε δραματικό τέλος.

Αυτός ο μήνας χρωματίζεται από τη σύνοδο Αφροδίτης/ Πλούτωνα που συμβαίνει στον Αιγόκερω και στον 7ο Οίκο των στενών σας σχέσεων.

Μπορεί τελικά ο Δεκέμβριος να είναι ένας αρκετά αισθησιακός μήνας! Κάθε φορά που η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας συναντιούνται, ξέρετε ότι η αγάπη εντείνεται. Το μόνο πράγμα για το οποίο πρέπει να προσέχετε είναι να μην κολλήσετε υπερβολικά ή μην δεθείτε με τον εραστή, την ερωμένη σας ή έναν στενό φίλο αυτό το διάστημα.

zodia-taro-45

Κι αυτό γιατί το πάθος μπορεί να σας τυφλώσει με αποτέλεσμα να μην αντιληφθείτε κάποια προβλήματα στη σχέση σας. Για να είστε στη θετική πλευρά αυτής της διέλευσης, είναι απαραίτητο να είστε ψύχραιμοι και να ακολουθείτε τη ροή. Μην παρασυρθείτε από τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της οικειότητας… και θα απολαύσετε τον έρωτα, χωρίς τις παρενέργειες! Η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη αυτόν τον μήνα συμβαίνουν στον Τοξότη και στον 6ο Οίκο σας, δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία για τη δουλειά σας.

Ειδικά καθώς τελειώνει η χρονιά, αναπόφευκτα θα αναλογιστείτε τι έχετε και τι δεν έχετε καταφέρει φέτος. Αφιερώστε χρόνο για να διαλογιστείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με την επιτυχία και την αποτυχία. Αν αισθάνεστε ηττημένοι επειδή δεν έχετε καταφέρει τον μεγάλο στόχο σας μέχρι το τέλος της χρονιάς, μην επιμένετε. Καλύτερα αφιερώστε αυτό το χρονικό διάστημα για να αξιολογήσετε τι κάνατε λάθος, ώστε να μην το επαναλάβετε τη χρονιά που έρχεται.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αργότερα αυτόν τον μήνα, έχουμε το τετράγωνο Άρη/Δία που συμβαίνει μεταξύ του 5ου και του 8ου Οίκου σας. Το θέμα αυτής της διέλευσης είναι η ένταση και η ευχαρίστηση. Αν δεν το έκανε η σύνοδος Αφροδίτης/ Πλούτωνα, τότε το τετράγωνο Άρη/Δία είναι βέβαιο, πως θα σας προσφέρει μια διάθεση ικανοποίησης. Ο Δίας στον 8ο Οίκο σας, σάς έκανε να σκεφτείτε πού να επεκταθείτε και τι χρειάζεται αλλαγή στη ζωή σας. Δεδομένου ότι ο Δίας βρίσκεται στα τελευταία του βήματα στο ζώδιο του Υδροχόου, πολλές από τις ερωτήσεις που είχατε νωρίτερα μέσα στη χρονιά απαντώνται.

Ο ενθουσιασμός που συνοδεύει αυτή τη σαφήνεια μπορεί να χυθεί σε κάθε είδους άλλες προσπάθειες… και με τον Άρη στην εικόνα, οι πανηγυρισμοί θα είναι διάχυτοι. Προσέξτε να μην τρελαθείτε από τον πολύ ενθουσιασμό και αποχαιρετίστε τη χρονιά όσο καλύτερα μπορείτε. Το 2021 δεν ήταν εύκολο.. αλλά καταφέρατε να επιβιώσετε άψογα. Αφού τελειώσει ο Άρης με το πάρτι του, θα μπει στον Τοξότη και στον 6ο Οίκο σας, ερχόμενος σε επαφή με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, τον Κetu. Αν και ο Ketu τείνει να μειώνει τη δύναμη οποιουδήποτε πλανήτη αγγίζει, το γεγονός ότι ο Άρης διέρχεται τον Οίκο της χαράς, θα εξουδετερώσει αυτήν την αλληλεπίδραση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η τριβή μεταξύ αυτών των δύο ενεργειών μπορεί να είναι άβολη. Να προσέχετε τα αθλήματα, την νευρική οδήγηση και το χειρισμό αιχμηρών αντικειμένων, γιατί αυτή η διέλευση, μπορεί να σας κάνει αδέξιους. Τέλος, έχουμε το τελευταίο τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού της χρονιάς που συμβαίνει στον 8ο και τον 11ο Οίκο σας. Υπάρχει πιθανότητα – εξαιτίας των ξαφνικών γεγονότων που φέρνει συνήθως ο Ουρανός στη ζωή μας- να είχατε κάποιες σημαντικές αλλαγές στον φιλικό σας κύκλο ή στις συμμαχίες σας.

Αυτό ίσως οφειλόταν σε διαφορά ιδεών ή στο γεγονός, πως απλά ξεπεράσατε τους παλιούς σας φίλους. Αυτό το τελευταίο τετράγωνο είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να μείνουν πίσω, όλοι όσοι βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά από εσάς. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει κάποιος από το παρελθόν! Και θα πρέπει να αξιολογήσετε με ειλικρίνεια, αν ο χωρισμός ήταν δικαιολογημένος ή όχι. Επειδή αυτό ίσως οδηγήσει τη σχέση σε μια νέα μορφή, αν είστε πρόθυμοι να τον αφήσετε να ξαναμπει στη ζωή σας. Πάρτε το χρόνο σας να το σκεφτείτε.

μελλοντολόγος

Ζωδια Δεκέμβριος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η Πανσέληνος αυτόν τον μήνα θα συμβεί στους Διδύμους και στον 12ο Οίκο σας. Δεν είναι και η πιο ευχάριστη διέλευση ειδικά πριν από την εορταστική περίοδο, αλλά όλα θα πάνε καλά αν βρείτε χρόνο να αναπνεύσετε. Οι Δίδυμοι είναι το φλύαρο ζώδιο και η Πανσέληνος μπορεί να εντείνει τους εσωτερικούς σας διαλόγους, αφού συμβαίνει στη θέση του υποσυνείδητου. Η χρονιά τελειώνει με την πολυαναμενόμενη είσοδο του Δία στους Ιχθύες. Αυτή η διέλευση υποτίθεται ότι φέρνει ευημερία και τύχη σε όποιον τομέα της ζωής σας εμφανίζεται.

Το καλύτερο μέρος είναι πως η διέλευση… διαρκεί σχεδόν όλο το 2022. Δεδομένου ότι αυτό συμβαίνει στον 9ο Οίκο των ταξιδιών, της επέκτασης και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, να περιμένετε μεγαλύτερη ευκολία σ’ αυτές τις περιοχές, όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η φιλοσοφία και η πίστη είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος της σημασίας του 9ου Οίκου. Επομένως θα απολαύσετε την ελπίδα και τον ενθουσιασμό που θα φέρει ο Δίας για τις προοπτικές της ζωής σας την καινούργια χρονιά. Πιθανόν, να αρχίσετε ήδη να αισθάνεστε τη μετατόπιση των ενεργειών… οπότε ετοιμαστείτε για μια μεγάλη ανάκαμψη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia