Ζώδια Δεκέμβριος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζωδια-κριος-3-krios

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Κριός :  Πλησιάζει η αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά και ο Δεκέμβριος θα κλείσει το 2021 με μια μεγάλη διαπίστωση.

Ο μήνας χρωματίζεται από μια σύνοδο Αφροδίτης και Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτό συμβαίνει στον 10ο Οίκο σας και είναι πιθανό να σας ωθήσει να εμπλακείτε υπερβολικά στην καριέρα και τη δημόσια ζωή σας. Η λέξη-κλειδί για να περιγράψει αυτή τη σύνδεση, είναι η εμμονή.

Αυτό μπορεί να είναι καλό ή κακό, ανάλογα με τις περιστάσεις. Μπορεί να αναζωπυρώσει μια φωτιά μέσα σας για τα μισοτελειωμένα έργα, ή να σας δώσει έμπνευση και κίνητρα για ανάπτυξη.

zodia-taro-45

Μην είστε πολύ πρόθυμοι να προχωρήσετε, καθώς το πάθος σας μπορεί να είναι εκεί, αλλά ο κόσμος να μην ακολουθεί τους ρυθμούς σας. Αφήστε αυτή την εσωτερική φωτιά να αναπτυχθεί και μεταφέρετέ την στην καινούργια χρονιά. Η Έκλειψη και η Νέα Σελήνη του μήνα θα συμβούν στον Τοξότη στον 9ο Οίκο σας. Η Σελήνη θα είναι επίσης σε στενή επαφή με τον Ερμή προσθέτοντας έναν αέρα περιέργειας στον μήνα. Αυτή η διέλευση που συμβαίνει επίσης στον 9ο Οίκο σας υποδηλώνει ταξίδια ή την αλληλεπίδραση με άτομα από ξένα μέρη.

Μην φοβηθείτε να διασκεδάσετε μαθαίνοντας κάτι που είναι νέο και άγνωστο σε εσάς. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κερδίσετε ακολουθώντας τη ροή αυτόν τον μήνα. Στη συνέχεια, ο Άρης τετραγωνίζει τον Δία. Αυτό συμβαίνει μεταξύ του 8ου και του 11ου Οίκου σας. Αυτή η διέλευση αφορά την απαλλαγή από παλιές σχέσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και τη δημιουργία νέων φίλων και συμμαχιών. Από τότε που ο Δίας άρχισε να διασχίζει τον 11ο Οίκο σας τον Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς, ίσως παρατηρήσατε πως συναντήσατε αρκετούς ανθρώπους που αποδείχτηκαν ουσιαστικοί για την ανάπτυξή σας, φέτος.

Διαβαστε τις αναλυτικες  μηνιαιες  προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Όμως καθώς νέες σχέσεις μπαίνουν στη ζωή σας, μπορεί να υπάρχουν ακόμα μερικές, με τις οποίες πρέπει να αποχωριστείτε. Μπορεί να διστάζετε, αλλά η διέλευση του Άρη από τον 8ο Οίκο, θα σας δώσει την επιπλέον ώθηση που χρειάζεστε για να πείτε αντίο στους ανθρώπους που σας εμποδίζουν. Να ξέρετε ότι αυτό είναι ένα φυσικό μέρος των σχέσεων και είναι καλύτερα να αγκαλιάσετε τον χωρισμό και να ενθουσιαστείτε για τις νέες περιπέτειες και τις ουσιαστικές συνεργασίες που έρχονται.

Λίγες μέρες μετά το τετράγωνο, ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, τον Ketu. Αυτό συμβαίνει στον 9ο Οίκο σας στον Τοξότη. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει αναταραχές με άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις. Μπορεί να υπάρχει μια τάση να καταπιέζετε τον θυμό σας για να λειτουργήσετε με ασφάλεια και να μην προσβάλετε κανέναν… όμως αυτό μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Η αυθεντικότητα απαιτείται προς το παρόν, ακόμα κι αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό που έχετε να πείτε. Είναι σημαντικό να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε, αλλά αυτά τα συναισθήματα είναι καλύτερα να τα βγάλετε προς τα έξω, παρά να κρατάτε μέσα σας. Ειδικά από τη στιγμή που οι γιορτές είναι προ των πυλών, πολλοί άνθρωποι γίνονται ιδιαίτερα ευαίσθητοι αυτήν την περίοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Τα αρνητικά συναισθήματα, δύσκολα θα τα διαχειριστείτε με όλη την πίεση που θα επικρατεί για να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε… και αν χρειάζεται να ξεθυμάνετε, κάντε το. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε τα λόγια σας με σύνεση. Αργότερα μέσα στον μήνα, το τελευταίο τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού της χρονιάς, θα συμβεί μεταξύ του 2ου και του 11ου Οίκου σας, επαναφέροντας το ευαίσθητο θέμα της φιλίας. Αυτό μάλλον δεν είναι κάτι καινούργιο για εσάς, αλλά το 2021 ήταν μια χρονιά που αξιολογήσατε πολύ στενά τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστραφήκατε.

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, πιθανόν να κάνετε σχέδια για να πετύχετε την καινούργια χρονιά ό,τι σας αξίζει. Ωστόσο, μην εκπλαγείτε αν οι παλιές διαφωνίες με άτομα που ήσασταν κοντά στο παρελθόν, επανέλθουν ξανά. Οποιεσδήποτε διαφωνίες έχουν μείνει άλυτες πρέπει να κλείσουν οριστικά. Και θα συνεχίσουν να επιστρέφουν, μέχρι να συμβεί. Ακόμα κι αν το άλλο μέρος αρνείται να αφήσει το παρελθόν, η υπομονή είναι εξαιρετικά απαραίτητη αυτή τη στιγμή. Στον Ουρανό αρέσει να κάνει ξαφνικές συναισθηματικές εκρήξεις σαν επαναστατικός πλανήτης που είναι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζωδια Δεκέμβριος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ωστόσο, θα διαχειριστείτε πιο εύκολα τα πράγματα, αν αποφασίσετε να ξεκόψετε οριστικά. Η Πανσέληνος των Διδύμων θα συμβεί στον 3ο Οίκο της επικοινωνίας σας αυτό το μήνα. Αυτή θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και θα είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη.

Με τη ασάφεια που μπορεί να φέρει το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, αυτή η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να δείτε λεπτομέρειες που δεν είχατε προσέξει προηγουμένως. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε τις αλήθειες που αναζητάτε και να τις χρησιμοποιήσετε για να προχωρήσετε τη χρονιά που έρχεται. Να είστε έτοιμοι για μερικές στιγμές επιφοίτησης κατά τη διάρκεια αυτού του σεληνιακού κύκλου.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αν οι πληροφορίες που ανακαλύπτετε είναι αντίθετες από ό,τι περιμένατε, αφιερώστε χρόνο για να βρείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα κατανόηση για να ενισχύσετε τη δική σας ιδέα για το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα. Η χρονιά τελειώνει με μια εξαιρετική νότα.. καθώς η πολυαναμενόμενη είσοδος του Δία στους Ιχθύες συμβαίνει στον 12ο Οίκο σας.

Αυτή η διέλευση υποτίθεται ότι θα φέρει καλές δονήσεις σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας εμφανίζεται. Επειδή αυτό συμβαίνει στον 12ο Οίκο σας, να περιμένετε μια ενισχυμένη σύνδεση με την πνευματικότητά σας και τα αόρατα βασίλεια. Αυτή είναι επίσης μια διέλευση που θα διαρκέσει για το μεγαλύτερο μέρος του 2022, οπότε να είστε έτοιμοι για ένα χρόνο ενδοσκόπησης, εσωτερικής εργασίας και (θετικής) μοναξιάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098