Ζώδια Δεκέμβριος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-lewn-ilios

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Λέων :  Το 2021 ήταν σίγουρα μια ατέλειωτη χρονιά, αλλά χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ο Δεκέμβριος είναι εδώ και φέρνει μαζί του ένα αρκετά ανάμεικτο πακέτο εκδηλώσεων.

Ο μήνας χαρακτηρίζεται από τη σύνοδο Αφροδίτης/Πλούτωνα που συμβαίνει στον Αιγόκερω και στον 6ο Οίκο σας της υγείας, της ρουτίνας και της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχει καλύτερη λέξη για να περιγράψει μια σύνοδο Αφροδίτης και Πλούτωνα από τη λέξη «εμμονή». Η διέλευση της Αφροδίτης από αυτόν τον Οίκο μπορεί να σας κάνει να ερωτευτείτε με την αίσθηση του καθήκοντος και να επικεντρωθείτε περισσότερο στη φυσική σας εμφάνιση και την γενική σας ευεξία.

zodia-taro-45

Ο Πλούτωνας θα κάνει αυτό το ενδιαφέρον τόσο έντονο, σε σημείο που μια ρουτίνα περιποίησης μπορεί να μετατραπεί σε μια ατελείωτη αναζήτηση για τέλειο δέρμα. Κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα ήταν σοφό να γνωρίζετε ότι η τελειότητα είναι ανέφικτη και πως μια υγιής σχέση με το σώμα μας περιλαμβάνει και την αποδοχή των ελαττωμάτων του επίσης. Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς και η Νέα Σελήνη θα συμβούν στον 5ο Οίκο σας στο ζώδιο του Τοξότη.

Ο 5ος Οίκος αναφέρεται στη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα. Ειδικά με την εστίαση και τη θέληση του Τοξότη, σ’ αυτόν τον Οίκο εκδηλώνονται οι ιδέες σας. Ωστόσο, αυτός ο νέος σεληνιακός κύκλος θα δυσκολέψει την πραγματοποίηση ορισμένων δημιουργιών. Ο Ερμής, που επίσης εμπλέκεται σ’ αυτή την εξίσωση, μπορεί να σας δυσκολέψει να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να εκφραστείτε.

chartomantia-098

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτό σημαίνει πως είναι καιρός να πάρετε τα πράγματα πιο ανάλαφρα και να μην είστε επικεντρωμένοι στο αποτέλεσμα. Αργότερα μέσα στον μήνα, ο Άρης θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία. Αυτό θα συμβεί μεταξύ του 4ου και του 7ου Οίκου σας. Το επίκεντρο εδώ είναι η οικογένεια και η οικειότητα. Ειδικά στις γιορτές, το θέμα της οικογένειας μπορεί να δυσκολέψει. Μπορεί όλο αυτό το δράμα που αποφεύγατε όλη τη χρονιά να εμφανιστεί από το πουθενά δημιουργώντας μερικές αμήχανες στιγμές.

Αυτή η διέλευση είναι ένα σημάδι πως δεν νιώθετε ιδιαίτερα πρόθυμοι να έρθετε πιο κοντά σαν οικογένεια. Υπάρχει η αίσθηση μιας επιθετικής προσπάθειας για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά να θυμάστε ότι μερικές φορές είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε πως διαφωνείτε και να ανοίξετε το χώρο για να συνυπάρξουν αντίθετες απόψεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αφού τελειώσει ο Άρης με το τετράγωνο του Δία, θα αλλάξει ζώδιο μπαίνοντας στον Τοξότη. Όταν συμβεί αυτό, ο κόκκινος πλανήτης θα είναι επίσης για λίγο σε σύνοδο με τον Ketu, τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Λόγω του ότι συμβαίνει στον 5ο Οίκο σας, η επιθυμία για ενθουσιασμό μπορεί να μειωθεί για μερικές ημέρες. Ο Ketu τείνει να μειώνει τη δύναμη οποιουδήποτε πλανήτη βρίσκεται σε σύνοδο. Επομένως η επιρροή του πλανήτη της δράσης και της ζωτικότητας που είναι μέρος αυτής της σύνδεσης, θα έχει μειωμένη ενέργεια. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά, είναι καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διασκεδάσετε… χωρίς να κάνετε τίποτα.

Ο Τοξότης είναι ένα αρκετά πνευματικό ζώδιο, επομένως μπορεί να είναι χρήσιμο να συνδεθείτε με τις απολαύσεις που μπορεί να προσφέρει η πνευματικότητα. Το τελευταίο τετράγωνο Κρόνου/ Ουρανού της χρονιάς θα συμβεί μεταξύ του 7ου και του 10ου Οίκου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσατε την καριέρα σας και στο πώς σας αντιλαμβάνονταν οι άλλοι. Τώρα υπάρχει η αίσθηση ξαφνικών νέων ξεκινημάτων κι αυτό μπορεί να επηρεάσει ορισμένες από τις στενές σας σχέσεις. Ειδικά αν έχετε συνεργάτη, υπάρχει πιθανότητα να βρεθείτε σε μια θέση που δεν έχετε συνηθίσει στη δουλειά. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να εργαστείτε κατά τη διάρκεια των εορτών με αποτέλεσμα να μην τις απολαύσετε.

Θα είναι κρίσιμο όμως να θέσετε όρια για να μην αφήσετε τη δουλειά σας να κυριεύσει τη ζωή σας. Να θυμάστε πως αξίζετε και λίγη ξεκούραση. Η Πανσέληνος αυτό το μήνα συμβαίνει στους Διδύμους και στον 11ο Οίκο σας. Αυτό φέρνει μια επικοινωνιακή και φιλική ενέργεια στο τελευταίο κομμάτι του μήνα. Υπάρχει μια αίσθηση ανάκτησης των αντοχών σας, με αποτέλεσμα να θέλετε να περάσετε χρόνο με φίλους, να ανταλλάξετε ιδέες και να κάνετε σχέδια για την επόμενη χρονιά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζωδια Δεκέμβριος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η Πανσέληνος είναι πολύ κοινωνική και σας ενθαρρύνει να εκφράσετε την αγάπη σας στους ανθρώπους που εκτιμάτε λεκτικά, ακόμα κι αν αυτό είναι μέσα από αστεία και φιλικές διαμάχες. Προσθέτοντας στις καλές δονήσεις της Σελήνης, ο Δίας θα εισχωρήσει επιτέλους στους Ιχθύες, φέρνοντας ευημερία και τύχη σε όποιον Οίκο διασχίσει τον επόμενο χρόνο.

Αυτό συμβαίνει στον 8ο Οίκο σας των πόρων και των ξαφνικών αλλαγών. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να λάβετε μερικά απροσδόκητα αγαθά την καινούργια χρονιά. Μπορεί να είναι χρήματα και τακτοποίηση χρεών ή πόροι που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε. Ο 8ος Οίκος συνδέεται συχνά με τη μεταμόρφωση! Γι’ αυτό, να περιμένετε θετικές αλλαγές στο μέλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia