Ζώδια Δεκέμβριος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

parthenos-rantevou

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Παρθένος : Ο Δεκέμβριος χαρακτηρίζεται από μια σύνοδο Αφροδίτης/ Πλούτωνα που συμβαίνει στον Αιγόκερω.

Αυτό εντείνει τα πάθη μας και δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ των επιθυμιών και των «θέλω» μας.

Αυτή η διέλευση συμβαίνει στον 5ο Οίκο, κάτι που υποδηλώνει την ανάγκη σας για πάρτι, υπερβολή και αισθησιασμό. Αν και αυτή η διέλευση δεν θα μπορούσε να είναι πιο συναρπαστική για εσάς, θα χρειαστεί να καταβάλετε πραγματική προσπάθεια για να μην μπείτε σε μπελάδες.

zodia-taro-45

Ο Πλούτωνας μπορεί να σας κάνει εμμονικούς – ειδικά στη σύνοδό του με την Αφροδίτη- και η επιρροή του Αιγόκερω… λιγάκι ανιαρούς και μονοδιάστατους. Να είστε πρόθυμοι να αλλάξετε πορεία αν είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ενέργειες, χωρίς να αντιμετωπίσετε τυχόν παρενέργειες. Λάβετε υπόψη πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Αυτό το μήνα, η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη θα είναι σε στενή σύνοδο με τον Ερμή, ο οποίος διέρχεται από τον 4ο Οίκο σας. Το επίκεντρο αυτού του σεληνιακού κύκλου βρίσκεται στην οικογένεια και στο σπίτι σας.

Η παρουσία του Ερμή σ’ αυτή τη φάση της σελήνης, μπορεί να προκαλέσει κάποιες αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον σας, ειδικά κάτω από την επίδραση του μεταβλητού ζωδίου της φωτιάς. Δεδομένου ότι ο Τοξότης κυβερνάται επίσης από τον Δία, υπάρχουν πιθανότητες για θετικές και μακροπρόθεσμες αλλαγές. Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση ίσως εκδηλωθεί με πιο μεταφορικό τρόπο… φέρνοντας αναπροσαρμογές στη φιλοσοφία της ζωής σας και στην κατανόηση της αντίληψής σας για την άνεση και τους οικογενειακούς δεσμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο Άρης ήταν για αρκετό διάστημα ο αστρολογικός pop star φέτος και ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα έχει μια καλή δόση «Αρειανής» ενέργειας. Ο κόκκινος πλανήτης θα έχει δύο σημαντικές διαδοχικές διελεύσεις…καθώς θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία στον 6ο Οίκο σας και στη συνέχεια σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό στον 4ο Οίκο σας. Το τετράγωνο Άρη/Δία εκδηλώνει μια ακατανίκητη αίσθηση ενέργειας και σθένους. Αυτό συμβαίνει μεταξύ του 3ου και του 6ου Οίκου σας, φέρνοντας θέματα μελέτης, επικοινωνίας και πειθαρχίας στο προσκήνιο.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε νέα ενδιαφέροντα και να αποκτήσετε εμμονή για να μάθετε τα πάντα γι’ αυτά. Η επιρροή του Δία στον 6ο Οίκο σας θα επιτρέψει μια ανοιχτόμυαλη στάση απέναντι σε επίπονες εργασίες. Θα δείτε τη μεγάλη εικόνα καθαρά και οι στόχοι σας θα φαίνονται πιο εφικτοί.. και πιο κοντά. Να ξέρετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς, αλλά προσέξτε να μην παρασυρθείτε πιστεύοντας πως γνωρίζετε όσα χρειάζονται για τις προσπάθειές σας.

taro-zodia-098

Ζωδια Δεκέμβριος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Δεν έχει τέλος το πόσα μπορούμε να μάθουμε. Αφού τελειώσει ο Άρης τις δουλειές του με τον Δία, ο κόκκινος πλανήτης θα μετακινηθεί στον Τοξότη, κάνοντας σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό – Ketu. Οτιδήποτε μπαίνει στην επικράτεια του Ketu μειώνεται – και ο θυμός του Άρη δεν εξαιρείται από αυτό το αποτέλεσμα.

Αυτά είναι καλά νέα για την εορταστική περίοδο, καθώς αυτή η διέλευση συμβαίνει στον 4ο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Να περιμένετε μια πιο ήρεμη εορταστική περίοδο από ό,τι συνήθως, καθιστώντας πολύ πιο εύκολη τη χαλάρωση και το σκεπτικισμό για τη χρονιά που τελειώνει. Ο Ketu που κυβερνά επίσης το παρελθόν μετατρέπει την καταστροφική ορμή του Άρη σε μια κίνηση προς την αποφασιστικότητα. Τυχόν προηγούμενες πληγές θα εμφανιστούν αυτή τη στιγμή. Αν και μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την ήρεμη περίοδο των διακοπών, είναι αυτή η ίδια ηρεμία που θα επιτρέψει την οριστική εξάλειψη αυτών των δυσάρεστων συναισθημάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Προχωρώντας ο μήνας, έχουμε το τελευταίο τετράγωνο της χρονιάς μεταξύ Κρόνου και Ουρανού. Αυτή η διέλευση συμβαίνει μεταξύ του 6ου και του 9ου Οίκου σας. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι απασχολημένος με τον Ketu, η επιρροή του δεν θα είναι παρούσα σ’ αυτήν την τελευταία αλληλεπίδραση Κρόνου/Ουρανού κάνοντας τις εξεγέρσεις και τις ξαφνικές ανατροπές του Ουρανού…. λιγότερο δραματικές. Αυτή είναι η αρχή της επίλυσης πολλών προκλήσεων που έπρεπε να αντιμετωπίσετε φέτος σχετικά με τη δουλειά και τους στόχους σας.

Το σημαντικό που πρέπει να ξέρετε για να ξεπεράσετε αυτή τη διέλευση είναι ότι αυτή η αδιάκοπη «δοκιμή των νερών»… διευρύνει περισσότερο τους ορίζοντές σας παρά τους εμποδίζει. Είναι καιρός να κάνετε κάποιες δοκιμές.. ακόμη και κάποια λάθη. Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να σας φέρει ακριβώς αυτήν την τάση για πειραματισμούς, που χρειάζεστε. Οι Δίδυμοι, σαν διπλό ζώδιο, δεν φοβούνται να είναι πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ειδικά από τη στιγμή που συμβαίνει στον 10ο Οίκο σας, να είστε έτοιμοι να καταλάβετε το νόημα κάποιων προηγούμενων προκλήσεων.

zwdia-66

Ζωδια Δεκέμβριος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε την ευελιξία σας και να είστε ευγνώμονες για τις δεξιότητές σας. Δεδομένου ότι η Σελήνη του κυβερνάται επίσης από τον ίδιο πλανήτη του εμπορίου Ερμή, να περιμένετε επίσης κάποια μπόνους, προνόμια ή μια γενική αλλαγή του ρυθμού στη δουλειά. Αυτή η δύσκολη χρονιά τελειώνει με μια καλή νότα!

Ο Δίας εισέρχεται επιτέλους στο δικό του ζώδιο, τους Ιχθύες. Αυτή η διέλευση ήταν πολυαναμενόμενη, καθώς είναι μια διέλευση που φέρνει τύχη και ευημερία σε όποια περιοχή εμφανίζεται στον χάρτη σας, για όλη τη χρονιά. Αυτό συμβαίνει στον 7ο Οίκο των στενών σας σχέσεων. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευεργετική διέλευση για τα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, για τους ελεύθερους που προσπαθούν να βρουν σύντροφο ή ακόμα και για μια γενική ευκολία στην οικειότητα και στοργή. Του πήρε πολύ χρόνο για να φτάσει το 2022…..αλλά υπόσχεται ήδη καλύτερα πράγματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra