Ζώδια Δεκέμβριος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

antras-tayros

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Ταύρος : Αυτή η χρονιά φτάνει στο τέλος της! Και δεν θα ήταν το 2021… χωρίς ένα γλυκόπικρο μείγμα δράματος και δόξας σ’ αυτόν τον μεγάλο τελικό.

Ο μήνας χαρακτηρίζεται από μια σύνοδο Αφροδίτης/ Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η διέλευση συμβαίνει στον 9ο Οίκο σας και αφορά τον μαγνητισμό προς το άγνωστο, ενώ ο Αιγόκερως σχετίζεται με τις μακροπρόθεσμες προκλήσεις που πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουμε σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Μ’ αυτόν τον συνδυασμό, θα είναι εύκολο να αποκτήσετε εμμονή για την επιτυχία. Ωστόσο, επειδή συμβαίνει στον 9ο Οίκο σας, ίσως σημαίνει πως αυτό που προσπαθείτε αυτή τη στιγμή… είναι κάπως μακρινό.

zodia-taro-45

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πέρα από τις δυνατότητές σας, αλλά πως πρέπει να διατηρήσετε μια ρεαλιστική προοπτική αν θέλετε να πετύχετε. Η Αφροδίτη μας κάνει να ερωτευόμαστε την έννοια της νίκης με αποτέλεσμα να αγνοούμε όλη τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να εκδηλωθούν τα μεγάλα όνειρά μας. Η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη του μήνα θα συμβούν στον Τοξότη για τελευταία φορά μέσα στα επόμενα 18 χρόνια.

Αυτό συμβαίνει στον 8ο Οίκο σας και φέρνει ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα σε σημαντικούς μετασχηματισμούς της ζωής σας, σε χρέη και κοινούς πόρους. Ο Ερμής θα είναι σε στενή σύνοδο μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη, που υποδηλώνει δραστικές στρατηγικές για να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο της ζωής σας. Ειδικά αν τα χρέη, ήταν το μεγάλο ζήτημα της χρονιάς, οι εμπορικές ιδιότητες αυτής της Σελήνης θα σας ωθήσουν να αποκαλύψετε μυστικές τεχνικές για να φτάσετε «στο δοχείο με το χρυσό» που αναζητούσατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες  μηνιαιες  προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είτε έτσι είτε αλλιώς, καθώς αυτή είναι η τελευταία έκλειψη σ’ αυτό το ζώδιο και σ’ αυτόν τον Οίκο, τυχόν εμπόδια που μπορεί να προκύψουν σχετικά με αυτά τα θέματα θα είναι και τα τελευταία που θα δείτε για λίγο. Αργότερα μέσα στο μήνα ο Άρης θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία. Αυτό συμβαίνει μεταξύ του 7ου και του 10ου Οίκου σας ωθώντας σας σε μεγάλες κινήσεις για την προώθηση της καριέρας σας. Στην πραγματικότητα όμως, η υλοποίηση αυτών των σχεδίων μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Υπάρχει η αίσθηση ότι πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες, ειδικά όσον αφορά τις στενές σας σχέσεις.

Να περιμένετε κάποιες διαφωνίες με άτομα που πιστεύουν ότι τα σχέδιά σας είναι ελαττωματικά. Όταν αντιμετωπίζετε αυτές τις προκλήσεις, καλύτερα ακούστε τη δική σας διαίσθηση και ακολουθήστε την κατεύθυνση που σας φαίνεται η πιο κατάλληλη. Διατηρήστε ανοιχτό μυαλό, αλλά να δέχεστε την κριτική με επιφύλαξη αυτή τη στιγμή. Αφού τελειώσει ο Άρης με τον Δία, ο κόκκινος πλανήτης θα αλλάξει ζώδιο πηγαίνοντας στον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας. Θα έρθει σε σύνοδο με τον Ketu, τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Αυτή η διέλευση εστιάζει στους φόβους και τα άγχη σας. Ο Ketu τείνει να καταπιέζει τις ιδιότητες των πλανητών που αγγίζει… και ο Άρης που είναι ο πλανήτης της επιθετικότητας, δεν θα μείνει ανεπηρέαστος.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Δεκέμβριος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Υπάρχει η αίσθηση ότι έχετε αποθηκευμένη ενέργεια που πρέπει να διοχετευθεί κάπου παραγωγικά. Μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε αυτή τη διέξοδο τη συγκεκριμένη στιγμή, καθώς τα βαθιά συναισθήματα μπορεί να θολώσουν λιγάκι την όρασή σας. Ωστόσο, η υπομονή και το μοίρασμα των συναισθημάτων σας με κάποιον, θα είναι μια εξαιρετική αρχή για να βρείτε λύσεις γι’ αυτά τα προβλήματα. Είναι επίσης σημαντικό να μείνετε μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις που ίσως προκαλέσουν την εμφάνιση ψυχικών παθήσεων στο σώμα.

Να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί. Αυτός ο μήνας θα είναι και ο μήνας του τελευταίου τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού της χρονιάς. Συμβαίνει μεταξύ του 1ου και του 10ου οίκου σας και υποδηλώνει αστάθειες μεταξύ της αίσθησης του εαυτού σας και της επαγγελματικής σας ζωής… που αρχίζουν να λύνονται. Αν νιώθετε πως δεν ανήκετε στη δουλειά που κάνετε ή πως θέλετε να επαναπροσδιορίσετε την αίσθηση του σκοπού σας, αυτή θα είναι η στιγμή που τα ξαφνικά γεγονότα… θα σας ωθήσουν προς το σωστό μονοπάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζωδια Δεκέμβριος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ακόμα κι αν εξακολουθείτε να είστε αβέβαιοι για το ποιοι είστε και πώς θέλετε να σας δει ο κόσμος, η ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και η γνώση πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος, θα πάρει κάποια βάρη από τους ώμους σας. Παρόλο που τα πράγματα φαίνονται χαοτικά τώρα, το μέλλον εντούτοις… διαφαίνεται πολύ πιο λαμπρό! Η Πανσέληνος αυτόν τον μήνα συμβαίνει στους Διδύμους και στον 2ο Οίκο σας, των οικονομικών, των πόρων και των κερδών.

Με τη Σελήνη να συγκεντρώνει φως στη μέγιστη ισχύ της αυτή τη στιγμή, να περιμένετε μια εισροή αγαθών αυτόν τον μήνα. Δεδομένου ότι είναι στους Διδύμους, υπάρχει μια αίσθηση κέρδους μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών, της εφαρμοσμένης γνώσης και της πνευματικής συνεργασίας.

dream

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κερδίσετε αυτή τη στιγμή- χρηματικά και άλλα. Επιτέλους, η χρονιά φτάνει στο τέλος της με την πολυαναμενόμενη είσοδο του Δία στους Ιχθύες να συμβαίνει στον 11ο Οίκο σας. Ο Δίας στους Ιχθύες φέρνει αφθονία, χαρά και ευημερία σε όποιον τομέα της ζωής εμφανίζεται.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η διέλευση διαρκεί επίσης σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο και θα χαρακτηρίσει πολλές πτυχές του 2022. Να περιμένετε την εμφάνιση νέων φίλων και συμμαχιών στη ζωή σας, που θα σας διδάξουν ισχυρά μαθήματα για το ποιοι είστε και πού θέλετε να πάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia