Ζώδια Δεκέμβριος 22 ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-ixtheis

Ζώδια Δεκέμβριος 22 ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 22 ιχθύες : Ο Δεκέμβριος προμηνύει μια εποχή αλλαγών, αν και ορισμένοι Ιχθύες μπορεί να εγκαταλείψουν την προσπάθεια, αν δεν είναι έτοιμοι για προσωπική μεταμόρφωση.

Ο Πλούτωνας, που κυριαρχεί στην ουράνια σφαίρα αυτόν τον μήνα, θα ενισχύσει τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα αλλάζοντας την ενέργειά του, με αποτέλεσμα να σας πιέσει να στραφείτε μέσα σας – κι αυτή η πίεση θα είναι εξοργιστική.

Πρέπει όμως να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας, για να εδραιώσετε αργότερα το αποτέλεσμα.

zodia-taro-45

Κανείς δεν θα κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς. Είναι εξαιρετικό διάστημα για να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις τρέχουσες διαδικασίες και να ορίσετε την πορεία νέων και πολλά υποσχόμενων έργων. Μην αμφιβάλλετε λοιπόν για τον εαυτό σας! Αναλάβετε δράση. Το πρώτο βήμα είναι πάντα το πιο δύσκολο.

Αυτό περιλαμβάνει τη σφαίρα των προσωπικών σας σχέσεων, όπου η επικοινωνία θα έχει μεγάλη σημασία. Η αρχή του Δεκεμβρίου για τους Ιχθύες επισημαίνει την πιθανότητα μιας προσωρινής αλλαγής προτεραιοτήτων. Αν έχετε προγραμματίσει μια προσωπική εκδήλωση γι’ αυτήν την περίοδο, σκεφτείτε μήπως θα ήταν καλύτερα να την αναβάλετε. Η αρχή του μήνα είναι πιο κατάλληλη για επαγγελματικά ταξίδια. Αν όμως πρέπει να επιλέξετε, τα οικογενειακά θέματα πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Δεκέμβριος 22 ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Όσοι έχετε οικογένεια θα είστε συνεχώς απασχολημένοι με κάτι. Στην αρχή δεν θα το καταλάβετε, αλλά αυτή η περίοδος θα σας προσφέρει πολλά. Θα γίνετε μάρτυρες μοναδικών γεγονότων, η ανάλυση των οποίων θα σας αποκαλύψει αργότερα κάποιες κρυφές πιθανότητες. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι νέο ή διαφορετικό, αλλά δεν πρέπει να χειραγωγήσετε την εξέλιξη των γεγονότων.

Σε κάθε περίπτωση, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια καθοριστική επιλογή. Το τι θα αλλάξει για εσάς, εξαρτάται μεταξύ άλλων από το πώς θα εφαρμόσετε το επιδιωκόμενο σχέδιο. Το δεύτερο μέρος του Δεκεμβρίου, θα είναι μια πολύ πιο σταθερή περίοδος. Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι, θα χρειαστεί να λύσετε κάποια προβλήματα καθώς προχωράτε. Δεν θα μπορείτε να κάνετε περισσότερα από όσα έχετε τους πόρους να κάνετε, γι’ αυτό μην ανοίγεστε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Aποκαλύπτουν τα μυστικά της Αγάπης

chartomantia-098

Ζώδια Δεκέμβριος 22 ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Σ’ αυτό το στάδιο, το μυστικό της επιτυχίας είναι να ακούσετε τη σωστή γνώμη και να την εφαρμόσετε. Αν είστε υπάλληλοι προσπαθήστε να αποφύγετε καταστάσεις σύγκρουσης. Σε ακραίες περιπτώσεις, απλώς απομακρυνθείτε για να ηρεμήσετε. Διαφορετικά, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Βοηθήστε όσους ζητούν βοήθεια. Το πεπρωμένο θα σας το ανταποδώσει όταν έρθει η ώρα. Μην ξεχνάτε επίσης να φροντίζετε την υγεία σας. Ειδικά αν γνωρίζετε το πρόβλημα που έχετε, μην το αναβάλλετε άλλο.

Τα μέσα του μήνα ευνοούν την ολοκλήρωση τυχόν παρατεταμένων διαδικασιών. Τα άστρα σας συμβουλεύουν επίσης να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, που μπορεί ξαφνικά να ξεφύγουν από τον έλεγχο, εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων. Το τελευταίο μέρος του Δεκεμβρίου τονίζει τη σημασία των προσωπικών σας θεμάτων. Οι ελεύθεροι δεν χρειάζεται να πάρετε τελικές αποφάσεις, αλλά πρέπει να λύσετε όλα τα τρέχοντα ζητήματα και να σταθεροποιήσετε την κατάστασή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis

Ζώδια Δεκεμβριος 22 ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Οι οικογενειάρχες μπορούν να βασιστούν στα δυνατά τους προσόντα και να νικήσουν τις συνθήκες με κάθε μέσο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για εκπλήξεις, μεγάλα αποκτήματα και ταξίδια (όχι μεγάλων αποστάσεων). Όσον αφορά τη δουλειά, δεν θα πάνε όλα καλά, αλλά δεν θα φταίτε εσείς. Αν βάλετε τα δυνατά σας, η τύχη σίγουρα θα σας χαμογελάσει.

Οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε συνολική νίκη στο μέλλον, θα δρομολογηθούν τώρα. Το ενδιαφέρον δεν είναι αυτό που λέτε – κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο το καλύτερο – αλλά η προσοχή που πρέπει να δείξετε στην αναζήτησή σας. Δεν αξίζει να λυθούν όλα τα μυστικά. Ξέρετε τι λένε: Η γνώση είναι όπλο. Χρησιμοποιήστε το λοιπόν με σύνεση. Η ίδια η μοίρα θα σας πει ποια ακριβώς στιγμή θα απαιτηθεί από εσάς λίγος ηρωισμός. Αυτό το γεγονός, μπορεί να είναι ένα από τα πιο σημαντικά στη ζωή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot