Ζώδια Δεκέμβριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-parthenos-idaniki-erwtiki-sxesi

Ζώδια Δεκέμβριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 22 παρθένος : Ο Δεκέμβριος θα είναι ήρεμος μήνας.. και σε ορισμένα σημεία ίσως υπερβολικά ήρεμος για τους Παρθένους.

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα πάρει μια σταθερή θέση. Η εξωτερική αρνητικότητα έχει σχεδόν εξαλειφθεί εντελώς. Αν έχετε επικριτές, εστιάστε σ’ αυτούς.

Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη, θα κατασταλεί από την κυρίαρχη θέση του Άρη τον Δεκέμβριο. Παρόλο που ο Κόκκινος Πλανήτης δεν θα σας επηρεάσει άμεσα, θα νιώσετε μια εσωτερική ανάταση και προθυμία να δράσετε.

zodia-taro-45

Η περίοδος είναι κατάλληλη για να προετοιμάσετε χαλαρά τη διαδικασία για νέα έργα. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα αναπτυχθούν επίσης σταδιακά και δεν χρειάζεται να τις πιέζετε, ακόμα κι αν οι άνθρωποι προσπαθούν να σας διαβεβαιώσουν για το αντίθετο. Οποιαδήποτε εξωτερική κατάσταση θα αντανακλάται αμέσως μέσα σας. Γι’ αυτό αντιδράστε και μην κάνετε πίσω.

Το πρώτο μέρος του Δεκεμβρίου υποδηλώνει την ανάγκη κινητοποίησης δυνάμεων για την τελική κίνηση. Αν εργάζεστε για τον εαυτό σας, δοκιμάστε να λύσετε μια συνηθισμένη εργασία, με έναν μη συμβατικό τρόπο. Τώρα χρειάζεστε μια διαφορετική εμπειρία, για να αξιολογήσετε σωστά την κατάσταση. Οι περιστάσεις δεν θα απαιτήσουν έντονη πίεση, αλλά λίγη παραπάνω ευελιξία δεν πρόκειται βλάψει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ζώδια Δεκέμβριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν εργάζεστε σε γραφείο, ζητήστε τη συμβουλή ενός συναδέλφου που έχει αποδείξει την πίστη και την αξιοπιστία του. Μαζί θα είστε πιο επιτυχημένοι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η επιτυχία θα καθορίσει τη θέση σας στο μέλλον.

Έχοντας αξιολογήσει σωστά τις προοπτικές σας, θα καταλάβετε τι πρέπει να αλλάξετε εδώ και τώρα. Όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις και τα αισθηματικά σας, πρέπει να αρχίσετε να βγαίνετε πιο συχνά έξω. Στα μέσα Δεκεμβρίου εμφανίζονται νέοι παράγοντες, που θα πρέπει να εξετάσετε. Αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους είστε ελεύθεροι… επειδή οι νέες γνωριμίες μπορούν να σας δώσουν μια συναισθηματική εμπειρία.

Οι απαντήσεις που θα λάβετε στα ερωτηματικά σας, θα σας δώσουν περισσότερα από όσα ψάχνατε. Όμως μην προσπαθήσετε να προχωρήσετε πιο βαθιά στην υπαρξιακή και φιλοσοφική φύση αυτού που συμβαίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Δεκέμβριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Οι σωστές απαντήσεις τείνουν να είναι οι πιο απλές. Όσοι είστε οικογενειάρχες, μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους άλλους αν δεν είστε σίγουροι για τη θέση σας. Φροντίστε αρχικά να εξαλείψετε κάθε αμφιβολία.. και μόνο τότε κάντε ό,τι μπορείτε. Έχετε πολύ περισσότερους πόρους και ευκαιρίες από ό,τι αντιλαμβάνονται οι γύρω σας. Χρησιμοποιήστε τες λοιπόν, αλλά με τους δικούς σας ρυθμούς. Δεν συνιστάται επίσης να παίξετε όλα σας τα ατού – κι αυτό περιλαμβάνει την κατεύθυνση εργασίας.

Επειδή στα μέσα του μήνα σας περιμένουν σημαντικές διαπραγματεύσεις, ακόμα κι αν δεν τις έχετε προγραμματίσει. Η τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου είναι μια περίοδος κατά την οποία σχεδόν κάθε απόφαση που θα πάρετε θα είναι σωστή, ακόμα κι αν είναι διαφορετική. Μπορεί να μην υπάρξουν σωστές αποφάσεις από την αρχή, αλλά όλες θα οδηγήσουν σε θετική έκβαση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Aποκαλύπτουν τα μυστικά της Αγάπης

zodia-astra-tarot

Ζώδια Δεκεμβριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν εργάζεστε σε γραφείο, να είστε συνεπείς και να μην αλλάζετε τακτική, ακόμη και για χάρη των καλύτερων προοπτικών. Όσοι εργάζεστε για τον εαυτό σας να ερευνάτε πιο συχνά διάφορα θέματα, γιατί μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας, κάτι σημαντικό και ενδιαφέρον. Οι ελεύθεροι θα ξέρουν πώς να κινηθούν, χωρίς καμία εξωτερική συμβουλή.

Ούτε οι οικογενειάρχες θα χρειαστούν προστασία. Αντίθετα, μπορεί να γίνουν ευεργέτες για κάποιον – και αυτή την ευκαιρία σίγουρα αξίζει να την εκμεταλλευτούν. Οι περισσότερες καταστάσεις θα εξελιχθούν με προβλέψιμο τρόπο. Αν δεν γνωρίζετε ήδη ποιο είναι το επόμενο βήμα.. τότε δεν εστιάσατε προσεκτικά. Κοιτάξτε πιο προσεκτικά γύρω σας ή προετοιμαστείτε καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis