Ζώδια Δεκέμβριος 22 – Πρώτο 15ήμερο – Συναισθήματα και καταστάσεις θα αποδείξουν την αξία τους

imerisies-2414-zvdia

Ζώδια Δεκέμβριος 22 – Πρώτο 15ήμερο

Ζώδια Δεκέμβριος 22 : Ο πιο δυνατός αστρολογικά μήνας, μας κλείνει το μάτι. Μοναδικές αστρολογικές όψεις, δίνουν την ευκαιρία σε συναισθήματα και καταστάσεις να αποδείξουν την αξία τους.

Τάση για ένωση θα υπάρξει σε όλα τα είδη των σχέσεων και ειδικά σε αυτές, που έχουν ‘αδικηθεί’ στο παρελθόν.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

zodia-taro-45

 

Κριός:

Εσείς ξέρετε τι κάνετε. Οι άλλοι δεν ξέρουν για εσάς και τις προθέσεις σας. Αυτό είναι και το μεγάλο αβαντάζ σας, για να κατακτήσετε το άτομο που υπάρχει στο μυαλό σας. Μπορεί στο τώρα να σας φέρνει δυσκολίες, αλλά σχετικά γρήγορα αυτό θα υποχωρήσει. Αυτοί που είναι σε σοβαρές σχέσεις, θα καταφέρουν μέσα στο έτος, να περάσουν σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.
Σε αυτά όλα, θα έρθουν και καλύτερα οικονομικά.
Ερωτικές ημέρες: 11 και 14 Δεκεμβρίου

Ταύρος:

Ο καινούργιος μήνας, είναι γεμάτος οικονομικές και συναισθηματικές εκπλήξεις για εσάς και τις επιδιώξεις σας. Αυτοί που τώρα τελευταία έχουν χωρίσει, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, θα έχουν ευκαιρία για επανασύνδεση και με μόνιμο χαρακτήρα. Πολλές και οι δεσμεύσεις που θα προκύψουν μέσα στο έτος. Μόνοι και φανατικοί εργένηδες, έχουν τον ερωτικό τους κυβερνήτη, να αποδίδει ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Ερωτικές ημέρες: 02 και 10 Δεκεμβρίου

zodia-astra-tarot

Ζώδια Δεκέμβριος 22 – Πρώτο 15ήμερο Δίδυμοι:

Το μέλλον είναι για εσάς και τα θέλω σας, παντού. Σύντροφοι και νέοι εραστές θα σας φέρουν ευχάριστα νέα πάνω σε δικές σας παλαιότερες προτάσεις – ιδέες για το κοινό σας μέλλον. Σε γενικές γραμμές, το αισθηματικό κομμάτι των αέρηδων, θα ισορροπήσει και θα αποδώσει ευκαιρίες μέχρι και για δέσμευση –γάμο – οικογένεια προσεχώς. Επιτυχίες, σε οικονομικά και εργασιακά ζητήματα για όλους.
Ερωτικές ημέρες: 01 και 11 Δεκεμβρίου

Καρκίνος:

Έχετε πάρει πια τις τελικές σας αποφάσεις, και θα πρέπει σε αυτόν τον καλό μήνα του Δεκεμβρίου, να τις εφαρμόσετε σε όλα τα πεδία της καθημερινότητα σας. Στα αισθηματικά σας, μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε ότι δεν εισπράττετε αυτό αντίστοιχα που δίνετε, αλλά όλα αλλάζουν. Το συντροφικό σας ταίρι, έχει την διάθεση να σώσει την σχέση σας και θα κάνει ότι καλύτερο προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ερωτικές ημέρες 02 και 15 Δεκεμβρίου

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-30/11 Εξέλιξη σε σχέση – Χρήμα και νέα εργασία

chartomantia-098

Λέων:

Ευνοήστε πολύ τον Δεκέμβριο. Τα πράματα που έμειναν στατικά τώρα αλλάζουν και σας αποδίδουν νέους έρωτες και οικονομική άνεση. Από τις πρώτες ημέρες, κιόλας θα δείτε ότι ο άνθρωπος σας, θα προσπαθήσει παραπάνω για να αναθερμάνει περισσότερο την σχέση σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει, ακόμη και με άσχημο τρόπο, θα έρθουν και πάλι σε μια καλή συνεννόηση. Οι ελεύθεροι, θα πέσουν πρόσωπο με πρόσωπο, ίσως και με τον καρμικό έρωτα της ζωής τους.
Ερωτικές ημέρες: 03 και 09 Δεκεμβρίου

 

Παρθένος:

Υπάρχει μια ασάφεια και ανασφάλεια, στην ατμόσφαιρα. Αυτό έχει δημιουργηθεί μέσα στο μυαλό σας, καθώς πολλά μπλοκαρίσματα και εμπόδια, σας έτυχαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μην χάνετε την δυναμική σας, γιατί ο νέος μήνας, έρχεται με πολύ καλύτερες προδιαγραφές σε όλα τα επίπεδα. Σχέσεις και γάμοι που είχαν μπει στην κατάψυξη, τώρα θα ανανεώσουν τα συναισθήματα. Οικονομικές σας δράσεις, θα σας αποδώσουν υλική σταθερότητα και επί μακρόν.
Ερωτικές ημέρες: 02 και 08 Δεκεμβρίου

μελλοντολόγοςΖώδια Δεκέμβριος 22 – Πρώτο 15ήμερο Ζυγός:

Μπορείτε να σκεφτείτε και να ονειρευτείτε άφοβα πια. Οι θέσεις των εξωτερικών πλανητών, σας δίνουν τις καλύτερες των όψεων τους και σας αποδίδουν αγάπη και χρήμα. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μέχρι τις γιορτές, όλα τα ζευγάρια που είχαν χωρίσει, και για οποιονδήποτε λόγο θα επανασυνδεθούν, έστω και με την βοήθεια των τρίτων. Οι μοναχικοί τύποι, θα βρεθούν μέσα σε δημόσιες σχέσεις που θα τους δελεάσουν.
Ερωτικές ημέρες: 01 και 10 Δεκεμβρίου

Σκορπιός:

Επενδύστε αυτόν τον μήνα πάνω σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει άμεσα να σταματήσετε, να ασχολείστε και να ψάχνετε τις ζωές των άλλων. Οι μέρες από τις 03/12 και μέχρι να αλλάξει το ζώδιο σε Αιγόκερω, θα σας κάνουν το επίκεντρο νέου κόσμου, που θα σας διορθώσει την διάθεση, αλλά και όλη την φιλοσοφία για την ζωή σας. Νέοι έρωτες, θα φανερωθούν που θα συμπληρώσουν και την απαιτητική σας καρδιά.
Ερωτικές ημέρες: 03 και 11 Δεκεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Τοξότης:

Ναι, εσείς κρατάτε τα σκήπτρα του αστρολογικού γίγνεσθαι. Όσο η τύχη σας χαμογελά, εσείς πρέπει να κινητοποιηθείτε και να δείτε ποιοι είναι αυτοί που θα σας ακολουθήσουν στο νέο έτος και ποιοι αυτοί που τελικά αποδείχτηκαν λίγοι. Οι δεσμοί και οι γάμοι, που πέρασαν διάφορα κύματα από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα βρουν τον κοινό κώδικα επικοινωνίας, και πάλι.
Ερωτικές ημέρες: 04 και 14 Δεκεμβρίου

 

Αιγόκερως:

Εσείς αυτό που περιμένετε, είναι ο Ήλιος να πάει στο δικό σας ζώδιο. Μέχρι τότε όμως, έχετε πολλά να κάνετε και να ζήσετε. Οι σχέσεις που δοκιμάστηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τώρα θα ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά και θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Η αναζωπύρωση των αισθημάτων ή ο τερματισμός τους, είναι απόφαση και των δύο. Μέσα σε όλα αυτά, χρήμα και επαγγελματικές επιτυχίες, θα σας περικυκλώσουν.
Ερωτικές ημέρες: 09 και 10 Δεκεμβρίου

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-30/11 Εξέλιξη σε σχέση – Χρήμα και νέα εργασία

taro-zodia-76

Ζώδια Δεκέμβριος 22 – Πρώτο 15ήμερο Υδροχόος:

Ότι χρειάζεστε θα το λάβετε μέσα στον Δεκέμβριο. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει, ότι στρώνονται στα πόδια σας οικονομικές επιτυχίες αλλά και αληθινά συναισθήματα, που σας ταιριάζουν και σας αξίζουν, τελικά. Οι σύντροφοι, που είχαν απομακρυνθεί – τσακωθεί είναι θέμα μόνο λίγων ημερών, για να τα ξαναβρούν, ακόμη καλύτερα από ότι στο παρελθόν. Μόνοι και εργένηδες, έχουν μπροστά τους ερωτικές επιτυχίες που θα τους ενθουσιάσουν.
Ερωτικές ημέρες: 11 και 15 Δεκεμβρίου

Ιχθείς:

Εσείς και το σύμπαν όλο, έχετε μια καλή συμφωνία, για το επόμενο μήνα. Οι συναισθηματικές σχέσεις, θα ξεκαθαρίσουν και θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις για δέσμευση – γάμο – οικογένεια, τις επόμενες εβδομάδες. Επιπροσθέτως, από την αλλαγή του ζωδίου και μετά, θα εμφανιστούν παλιοί έρωτες που θα διεκδικήσουν. Τα οικονομικά σας, θα σας δώσουν την ασφάλεια που αναζητάτε.
Ερωτικές ημέρες: 07 και 12 Δεκεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66