Ζώδια Εβδομάδας 01-07/05 Θα εκπλαγείτε με όσα αποκαλύπτονται

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Ζώδια Εβδομάδας 01-07/05 Β΄.

ζώδια Εβδομάδας 01-07/05 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, θα φροντίσετε τον εαυτό σας. Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της ευημερίας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της διατροφής σας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε πώς τροφοδοτείτε το σώμα σας – τη μηχανή που σας μεταφέρει σε όλα τα μέρη που θέλετε να βρίσκεστε. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να μεταμορφώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες εξαλείφοντας κάτι που ξέρετε ότι δεν πρέπει να βάζετε στη «δεξαμενή» σας.

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο Δίας στους Ιχθύς κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η εστίασή σας στρέφεται στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που υποστηρίζει τους στόχους σας. Αν χρησιμοποιήσετε Φενγκ Σούι στο γραφείο σας, στο σπίτι ή στην κρεβατοκάμαρα, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πραγματικά ικανοποιητική ερωτική σχέση. Σήμερα, θα ωφεληθείτε αν τακτοποιήσετε την ακαταστασία που επικρατεί στο χώρο σας, για να προσελκύσετε την επιτυχία.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα, σας προσφέρει ένα δυναμικό ξεκίνημα. Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της δημιουργικότητας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της επικοινωνίας. Είστε ικανοί ομιλητές τώρα και μπορείτε να μιλήσετε για τα σχέδιά σας με άτομα που επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Φροντίστε μόνο να είστε ξεκάθαροι και να παρουσιάσετε έξυπνα τις ιδέες σας.

Την Τρίτη 3 Μαΐου ο Δίας στους Ιχθύες κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Ήρθε η ώρα να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να χαρείτε την παρέα των παιδιών σας. Θα διευκολυνθεί η συναισθηματική σας έκφραση και η φαντασία σας. Πολύ θετική περίοδος για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε καλλιτεχνικό, όπως τέχνη, μουσική – ή με την μεταφυσική, που τόσο αγαπάτε. Προσέξτε μόνο την υπερβολική γενναιοδωρία σας και φροντίστε να μην ξελογιαστείτε από τυχερά παιχνίδια και διάφορα ρίσκα, αυτό το διάστημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια Εβδομάδας 01-07/05 τοξότης

Οι αλλαγές στο σπίτι θα φέρουν νέες ευκαιρίες! Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της οικογένειας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των οικονομικών σας. Σήμερα μπορεί να κυνηγάτε την αγορά ενός σπιτιού. Θα ελέγξετε τα ακίνητα στο διαδίκτυο ή θα περάσετε από τη γειτονιά για να δείτε τα σπίτια αυτοπροσώπως. Εξετάστε το ενδεχόμενο να συνδεθείτε με μέλη της οικογένειας για να συγκεντρώσετε πόρους για μια αγορά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε διαφορετικούς τρόπους αγοράς γης.

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο Δίας στους Ιχθύες κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μάρκετινγκ, να αποκτήσετε εξοπλισμό ή να λανσάρετε ένα νέο προϊόν. Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε καλούς υπαλλήλους ή θα προσλάβετε μια εταιρεία για τις δημόσιες σχέσεις της εταιρίας σας ή για την ενημέρωση του ιστολογίου σας. Λαμβάνετε μέτρα, για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/05 Ερωτική συμφωνία – Αποκαλύψεις μυστικών

chartomantia-098

ζώδια αιγόκερως

Βγαίνετε από το καβούκι σας και ανοίγετε τα φτερά σας, αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, στον Οίκο της επικοινωνίας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Μια ενδιαφέρουσα – και κάπως σέξι- συζήτηση, θα αποκαλύψει πολλά! Είτε μιλάτε με κάποιον που μόλις γνωρίσατε είτε με αυτόν – ή αυτήν – που είστε παντρεμένοι εδώ και μια δεκαετία ή και περισσότερο, θα εκπλαγείτε με όσα αποκαλύπτονται. Μπορεί να συζητήσετε τι χρειάζεστε από τη σχέση και να ενισχύσετε τον δεσμό σας.

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο Δίας στους Ιχθύες κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιχειρηματική όψη για την υπογραφή συμβάσεων ή τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων. Αν ασχολείστε με πωλήσεις, θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί σήμερα. Δείτε αν μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον εργοδότη σας και ελέγξτε την απόδοσή σας. Μπορεί επίσης να λάβετε μια ευκαιρία για δουλειά εκτός εταιρείας. Θα πρέπει να αναλάβετε δράση για να εξασφαλίσετε τη νίκη, αλλά είναι σίγουρα μέσα στις δυνατότητές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19ζώδια Εβδομάδας 01-07/05 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχει μεγάλη έμφαση στα οικονομικά. Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο των χρημάτων και των δαπανών, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των ασυνείδητων ενεργειών σας. Σήμερα μια αγορά μπορεί να οδηγήσει σε μια άλλη, και πριν το καταλάβετε, θα βρεθείτε σε ένα ξεφάντωμα δαπανών.

Αν πρόκειται να επισκεφτείτε ένα κατάστημα όπου υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, καλύτερα να αφήσετε την πιστωτική σας, στο σπίτι.

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο Δίας στους Ιχθύες κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Τώρα έχετε μια επιχειρηματική ευκαιρία που θα μπορούσε να αποδώσει κάποια χρήματα. Μια δευτερεύουσα επιχείρηση μπορεί να αρχίσει να παρουσιάζει κέρδη. Ένα άτομο που σας χρωστάει μπορεί να εμφανιστεί με μια επιταγή. Χρήματα που καθυστερούσαν… τώρα φτάνουν. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, για ευκαιρίες σήμερα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/05 Ερωτική συμφωνία – Αποκαλύψεις μυστικών

zodia-zvdia-75

ζώδια ιχθύες

Αποκαλύπτονται νέες διαστάσεις του εαυτού σας! Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας. Μπορεί να βιώσετε μια αποκάλυψη σήμερα. Ένας φίλος μπορεί να σας πει κάτι για τον εαυτό σας που επαναπροσδιορίζει την ταυτότητά σας. Μπορεί να έχετε μια θεία επιφοίτηση και ίσως κάνετε μια ανακάλυψη.

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο Δίας στους Ιχθύες κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Σήμερα, μπορείτε να ακολουθήσετε πιστά το χρονοδιάγραμμά σας και να δείτε το μέλλον σας. Τα εμπόδια μεταξύ του σημερινού και του μελλοντικού σας εαυτού διαλύονται – όπως συμβαίνει πάντα όταν αποκτάτε πρόσβαση στο χρονοδιάγραμμά σας. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από όσα μπορείτε να κάνετε σε ένα χρόνο ή σε πέντε χρόνια από τώρα. Είναι καλό να γράψετε αυτές τις εντυπώσεις στο ημερολόγιό σας και να παρακολουθήσετε την εξέλιξή τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76