Ζώδια Εβδομάδας 01-08/08 – Αυτή είναι η ευκαιρία σας

erwtikes-27314-ζωδια

Ζώδια Εβδομάδας 01-08/08 . Β΄

ζώδια Εβδομάδας 01-08/08 ζυγός .

Μπορεί να ασχοληθείτε μ’ ένα καινούργιο χόμπι. Αυτή την εβδομάδα, θα ανακαλύψετε ένα κρυφό σας ταλέντο.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο ήλιος στο Λέοντα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον οίκο της διασκέδασης.

zodia-taro-45

Σήμερα βρέχει στο γήπεδο ποδοσφαίρου, το πάρκο είναι κλειστό για συντήρηση ή το αυτοκίνητό σας δεν θα ξεκινήσει. Υπάρχει κάποιο εμπόδιο στο δρόμο σας. Και ενώ φυσικά, θα μπορούσατε να κάνετε μια προσαρμογή, αυτό δεν το κάνει λιγότερο ενοχλητικό. Αν κάνετε μελλοντικά σχέδια, σχεδιάστε έχοντας υπόψη τον Κρόνο. Κάντε πράγματα που συνδέονται με τον Κρόνο… όπως αναρρίχηση ή δουλέψτε στο γραφείο για να καλύψετε τη γραφειοκρατία.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο των αποδράσεων, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Σήμερα, θα είστε αρκετά ενθουσιώδεις με ένα καινούργιο χόμπι. Ίσως ανακαλύψετε ένα μουσικό όργανο ή μια τέχνη που θα σας κάνει να πετάξετε στα σύννεφα από ενθουσιασμό. Σήμερα είναι καλή ιδέα να απολαύσετε επιπλέον παιχνίδι και διασκέδαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια Εβδομάδας 01-08/08 σκορπιός

Σκορπιέ η αντίληψή σας είναι αξεπέραστη. Αυτή την εβδομάδα, βλέπετε το δρόμο προς τα εμπρός.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο ήλιος στο Λέοντα κάνει αντίθεση με τον πατρικό Κρόνο στην περιοχή της οικογένειας. Κάποιες φορές, φαίνεται ότι η οικογένειά σας δεν σας καταλαβαίνει. Αλλά δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τη φωλιά. Όλα αφορούν την πίστη στον εαυτό σας και την πορεία της ζωής σας. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να εστιάσετε σε έναν αγαπημένο στόχο… για να ξεφύγετε.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο της φιλίας, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο των σχέσεων, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Σήμερα, έχετε μεγάλη ενέργεια σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Αν ψάχνετε για ένα νέο έρωτα, μια τυχαία συνάντηση θα οδηγήσει σε κάτι εξαιρετικό. Αν βγαίνετε ήδη ραντεβού, ήρθε η ώρα να εκπλήξετε το ταίρι σας με ένα μικρό δώρο ή ακόμα καλύτερα, με ερωτικά λόγια που βγαίνουν μέσα από την καρδιά σας. Σκορπιέ, αυτή είναι η ευκαιρία σας να εμβαθύνετε, σ’ αυτήν την ερωτική σχέση.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

chartomantia-098

ζώδια Εβδομάδας 01-08/08 τοξότης

Τοξότη, σας αρέσει να ασχολείστε με μεγάλες έννοιες και σπουδαίες δυνατότητες. Αλλά αυτή την εβδομάδα…. τα μικρά πράγματα, θα φέρουν αποτελέσματα.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, με τον ήλιο στο Λέοντα να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον οίκο της επικοινωνίας και των συμβάσεων, μπορεί να ζοριστείτε με κάποιους νομικούς όρους… ή με την κυβερνητική γραφειοκρατία. Ξέρετε πως θα μπορούσατε να το επαναλάβετε για να το κάνετε πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο, αλλά αυτό δεν σας αντιπροσωπεύει. Αποδεχτείτε αυτήν την εργασία ως έχει…. και θα την ολοκληρώσετε σε χρόνο μηδέν.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο της καριέρας, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο της εργασίας, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Δεν θέλετε να εργαστείτε σήμερα. Θέλετε μια αλλαγή ρουτίνας για να κάνετε κάτι που πραγματικά σας αρέσει. Γι’ αυτό κάντε ένα διάλειμμα σήμερα και ξεκλέψτε μερικές ώρες για να καθίσετε και να διαλογιστείτε, φέρνοντας περισσότερη χαρά στη ζωή σας. Δημιουργήστε μια λίστα με ό, τι σας αρέσει να κάνετε και αφήστε το Σύμπαν να σας προσφέρει ευκαιρίες για να κάνετε αυτές τις δραστηριότητες επικερδείς.

zodia-zwdia-9988

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι να χειριστείτε μεγαλύτερες ευθύνες. Προθυμοποιείστε να αναλάβετε τον έλεγχο, Αιγόκερε!

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, με τον ήλιο στον Λέοντα να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον οίκο των οικονομικών, ίσως προσπαθήσετε να βρείτε τρόπο για να κάνετε μια αγορά εκτός του προϋπολογισμού σας. Είναι ένα ζήτημα αναγκών… έναντι επιθυμιών. Να είστε πρακτικοί και να σκεφτείτε τρόπους για να το αφαιρέσετε από τους φόρους σας ή να το νοικιάσετε για επιπλέον εισόδημα.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο της γνώσης, κάνει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο του ρομαντισμού σας τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Αν ψάχνετε για ένα καινούργιο έρωτα, μπορεί να συναντήσετε το ιδανικό σας ταίρι σε κάποιο σεμινάριο, ή σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα σπουδών. Αν είστε ήδη σε σχέση, τότε εκμεταλλευτείτε αυτήν τη θετική ενέργεια για να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον. Μοιραστείτε πληροφορίες από την παιδική σας ηλικία. Μιλήστε για πράγματα που σας αρέσουν… οπότε αν είχατε αναρωτηθεί ποτέ για τα αγαπημένα θέματα του αγαπημένου σας ή της συντρόφου σας, θα τα πληροφορηθείτε από τους ίδιους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζώδια υδροχόος

Υδροχόε σας προσφέρονται κάποιοι πόροι. Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να τους αξιοποιήσετε για να κινηθείτε.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο ήλιος στο Λέοντα κάνει αντίθεση με τον σκεπτικιστή Κρόνο. Σήμερα η έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορεί να σας κοστίσει. Παρόλο που οι άλλοι είναι έτοιμοι να μιλήσουν για τις ικανότητες και την πρωτοβουλία σας, εσείς νιώθετε πως έχετε πόδια από πηλό. Παραδόξως, μπορεί να είστε αυτοί που βρίσκετε δικαιολογίες στο γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή στο ότι δεν είστε το κατάλληλο άτομο. Ήρθε όμως η ώρα να πιστέψετε στους φίλους σας.. κι όχι στο διαβολάκι που βρίσκεται στον ώμο σας.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο στον οίκο των πόρων, κάνει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο της οικογένειας, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Σήμερα, θα λάβετε ένα δώρο από ένα μέλος της οικογένειας που θα είναι μεγάλης αξίας. Αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε μια πηγή παθητικού εισοδήματος, αλλά πιθανώς ανησυχείτε ότι θα υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί ή όροι. Είναι σημαντικό να κοινοποιήσετε τις ανησυχίες σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

dream

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα θα είστε ευτυχισμένοι και παραγωγικοί. Βρίσκετε τους ρυθμούς σας.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο ήλιος στο Λέοντα κάνει αντίθεση με τον ανήσυχο Κρόνο στον οίκο του άγνωστου. Σήμερα, μπορεί να πιαστείτε στην παγίδα της ανησυχίας, σκεπτόμενοι με νευρικότητα πράγματα που είναι εκτός ελέγχου σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε το διαλογισμό, ή να τηλεφωνήσετε σ’ ένα φίλο για να χαλαρώσετε. Αποτραβήξτε τον εαυτό σας από τη σπείρα της ανησυχίας. Θυμηθείτε τι είπε ο Mark Twain: «Είχα πολλές ανησυχίες στη ζωή μου, οι περισσότερες από τις οποίες δεν συνέβησαν ποτέ».

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, στον οίκο σπίτι των σχέσεων, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον οίκο της επικοινωνίας τη Δευτέρα 2 Αυγούστου. Σήμερα, μπορεί να πετάξετε στον έβδομο ουρανό από ένα μήνυμα ή ένα γλυκό ψιθύρισμα στ’ αυτί, από το ταίρι σας. Θα επικρατήσει πολύς ρομαντισμός! Ίσως μάλιστα πάρετε ρεπό, για να περάσετε απολαυστικές στιγμές με το ταίρι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00