Ζώδια Εβδομάδας 03-09/04 Η επιτυχία έρχεται

imerisies-19314-oneirokriths

Ζώδια Εβδομάδας 03-09/04 Β’.

ζώδια Εβδομάδας 03-09/04 ζυγός .

Αλληλεπιδράτε με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους αυτή την εβδομάδα. Άλλωστε αυτό είναι το ταλέντο σας. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των οικογενειακών παραδόσεων. Θα επικρατεί σύγχυση στο σπίτι σας, εξαιτίας του ατόμου με το οποίο βγαίνετε ραντεβού. Θέλετε να είστε ειρηνοποιός, αλλά σήμερα θα εκνευριστείτε με τις στενόμυαλες αντιλήψεις των δικών σας ανθρώπων. Κάντε υπομονή, ειδικά αν υπάρχει μια οικογενειακή συνάντηση.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο της δημιουργικότητας. Έχετε πολλές καλές ιδέες, αλλά χρειάζεται προσπάθεια και θάρρος για να εκδηλώσετε κάτι σήμερα. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ασκήσετε τις δεξιότητές σας στην τέχνη, τη μουσική ή το σχεδιασμό. Είτε κάνετε γραφιστική δουλειά, είτε ασχολείστε με κινούμενα σχέδια ή με κλασικό πιάνο, αυτή είναι μια καλή μέρα για να εστιάσετε στην εξάσκησή σας.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, ορισμένα προβλήματα ξεκαθαρίζονται καθώς ανακαλύπτετε τη βασική τους αιτία. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της οικογένειας, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις στο σπίτι σήμερα. Ίσως καταλήξετε σε μια παλιά διαφωνία και η ένταση να κλιμακωθεί. Μπορείτε όμως να σταματήσετε και να ακούσετε ο ένας τον άλλον, ξεκαθαρίζοντας το ζήτημα. Είστε το ιδανικό άτομο για να το ξεκινήσετε.. αφού είστε εξαιρετικός στο να αποκαλύπτετε την αλήθεια.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο της κατοικίας σας. Σήμερα, μπορεί να κάνετε κάποιες εργασίες στο παλιό σας οικόπεδο. Είναι μια υπέροχη μέρα για να δουλέψετε στον κήπο τακτοποιώντας τον. Μπορείτε να οργανώσετε το σπίτι σας μέσα και έξω. Ωστόσο, η αποσυμφόρηση θα είναι πιο δύσκολη, καθώς ο Κρόνος προτιμά να κρατάει αντικείμενα «για παν ενδεχόμενο».

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζώδια Εβδομάδας 03-09/04 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, είστε πηγή ιδεών και πληροφοριών με πολύ ενδιαφέρον. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, στον Οίκο των μεταφορών κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των χρημάτων σας. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε αυτοκίνητο σήμερα, καλύτερα να αφήσετε το πορτοφόλι σας στο σπίτι. Ενώ μπορεί το αυτοκίνητο να είναι στο σωστό χρώμα και η ταπετσαρία του να είναι τέλεια, είναι δύσκολο να πετύχετε μια καλή συμφωνία σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για την αγορά, οποιουδήποτε οχήματος.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο των αδερφών και των μικρότερων συγγενών σας. Ο αδερφός, ένας συγγενής ή ο στενός σας φίλος μπορεί να σας παρουσιάσει μια επαγγελματική πρόταση. Ίσως έχουν τη γνώση, αλλά χρειάζονται λίγο θάρρος… Ή μπορεί να έχουν αρκετή διάθεση, αλλά τους λείπει η τεχνογνωσία. Εδώ ακριβώς μπαίνετε εσείς. Πιθανόν για εσάς να είναι πολύ εύκολο να κατεβάζετε νέες πληροφορίες στον γρήγορο εγκέφαλό σας. Αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα συνεργασία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/04 – Deste Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Απριλίου 22

dream

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, βαδίζετε προς την επιτυχία. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, στον Οίκο των υλικών αγαθών σας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Να είστε προσεκτικοί σήμερα καθώς κάτι που εκτιμάτε, μπορεί να γρατσουνιστεί. Και ενώ αυτό δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου, σίγουρα θα σας εκνευρίσει. Αντιμετωπίστε τα πολύτιμα αντικείμενά σας, με προσοχή σήμερα.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο των οικονομικών σας. Η επιτυχία έρχεται, όταν παίρνετε στα σοβαρά την οικονομική σας ζωή. Μπορεί να νιώθετε πως ανεβαίνετε μια τέτοια ανηφόρα, προσπαθώντας να εξοικονομήσετε χρήματα από όπου μπορείτε. Όμως καθώς ο Κρόνος ταξιδεύει μέσα από τον Οίκο των χρημάτων σας, σας υπενθυμίζει πως τα χρήματα συνήθως συσσωρεύονται αργά, αν είστε φειδωλοί. Σήμερα, ελέγξτε τα οικονομικά σας σαν να είστε επιστάτες και δείτε αν όλα είναι εντάξει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19ζώδια Εβδομάδας 03-09/04 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι μπορεί να σας υποτιμήσουν, αλλά τους περιμένει μια έκπληξη. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη, στο δικό σας ζώδιο κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των κρυφών σας ταλέντων. Σήμερα θα απογοητευθείτε αν κάποιος φαίνεται πως δεν αναγνωρίζει τις έμφυτες ικανότητές σας. Μπορεί να έχετε περάσει χρόνια μελετώντας σοβαρά βιολί, όταν κάποιος σας ρωτάει αν ξέρετε να παίζετε βιολί. Μπορεί να έχετε περάσει πολλά εξάμηνα στη σχολή καλών τεχνών, όταν κάποιος σας ρωτά αν ξέρετε να μουτζουρώνετε το χαρτί. Σήμερα αντί να απογοητεύεστε, δείτε το σαν ένδειξη για να προωθήσετε τον εαυτό σας.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει μια σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο του φυσικού σας σώματος. Σήμερα, μπορεί να ιδρώσετε. Μπορεί να τοποθετείτε πατώματα, να διαμορφώνετε την αυλή ή να βοηθάτε έναν φίλο να μεταφέρει ένα έπιπλο. Αυτή η μέρα είναι επίσης καλή, για να ασχοληθείτε σοβαρά με τη γυμναστική, προσλαμβάνοντας προσωπικό γυμναστή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά διλήμματα για όλους!

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια ιχθύες

Η πίστη στον εαυτό σας φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των ξαφνικών διακοπών. Σήμερα θα βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε. Μπορεί να χρειαστείτε κουρτίνες συσκότισης ή φυτικά συμπληρώματα ύπνου. Υπάρχει επίσης πιθανότητα ο μικρότερος αδελφός σας, να κάνει εξάσκηση στην κιθάρα του, στο διπλανό δωμάτιο. Σίγουρα σήμερα, θα χρειαστείτε ωτοασπίδες.

Την Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο της αυτογνωσίας σας. Σήμερα, το Σύμπαν μπορεί να στείλει κάποιον να σας ταρακουνήσει. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε, να ανεβάσετε τα στάνταρ σας και να πιεστείτε περισσότερο. Κάποιος είναι εδώ για να σας εμπνεύσει αλλά και για να λογοδοτήσετε σ’ αυτόν. Μπορεί να βρείτε ένα εμπνευσμένο βίντεο στο YouTube, έναν μέντορα που σας τονίζει συνεχώς τις δυνατότητές σας. Σήμερα, μπαίνετε στον σωστό δρόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία