Ζώδια Εβδομάδας 03-09/07 Πληρωμή συναισθηματικών ή Καρμικών χρεών

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Εβδομάδας 03-09/07 Β΄ .

ζώδια εβδομάδας 03-09/07 ζυγός .

Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας αφορά την πληρωμή οικονομικών, πρακτικών, συναισθηματικών ή Καρμικών χρεών. Με τον Άρη να ενεργοποιεί μία πολύ περίπλοκη περιοχή του χάρτη σας, θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι έχετε πληρώσει αυτά που οφείλετε. Ομοίως, θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι οι άλλοι πληρώνουν τα χρέη που σας οφείλουν.

Ο Ερμής κινείται προς τη ζώνη της καριέρας σας, επομένως αυτή η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να δείξετε τις διπλωματικές σας ικανότητες στη δουλειά. Κάντε τον εαυτό σας απαραίτητο. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί αν εργάζεστε το Σαββατοκύριακο. Η σύγκρουση Ερμή και Δία υπογραμμίζει τη δυσφορία που επικρατεί μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής – ιδιαίτερα από τον/την σύντροφό σας.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Να περιμένετε κάποιες έντονες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα, είτε είστε ελεύθεροι είτε όχι. Ο Άρης, ο αρχαίος κυρίαρχος πλανήτης σας, μετακινείται στο αντίθετο ζώδιό σας, προαναγγέλλοντας μια εβδομάδα πάθους και δράματος – με λίγο θυμό και επιθετικότητα επίσης στο μείγμα.

Για να ηρεμήσει την καταιγίδα, ο Ερμής κινείται επίσης σε μια από τις πιο διανοητικές περιοχές του χάρτη σας. Αν αντιμετωπίζετε θυελλώδη συναισθήματα στα ερωτικά σας, προσπαθήστε να τα συζητήσετε λογικά, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Το Σαββατοκύριακο να είστε προσεκτικοί με ζητήματα που αφορούν ταξίδια γιατί ο Ερμής και ο Δίας φέρνουν την καταστροφή με τις προσωπικές σας οργανωτικές δεξιότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια εβδομάδας 03-09/07  τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, το παν είναι να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Ο Άρης, ο μεγάλος παρακινητής , μετακινείται στην προσωπική ζώνη της οργάνωσης σας, προτρέποντάς σας να τακτοποιήσετε ανειλημμένες υποχρεώσεις και να ολοκληρώσετε κάποια ατελείωτα έργα από τη λίστα σας. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση εδώ, αν απλά τελειώσετε γρήγορα.

Ο Ερμής αλλάζει επίσης ζώδιο, προκαλώντας σας βαθιές σκέψεις. Θα έχετε περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις για θέματα ζωής, θανάτου, πνευματικότητας, όπως και του μεγαλύτερου νοήματος της ζωής. Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο το Σαββατοκύριακο. Η σύγκρουση του Ερμή με τον Δία το Σάββατο σημαίνει ότι οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι παραπλανητικές.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  04-6/07 Προτάσεις δέσμευσης – Επαγγελματικές εξελίξεις .

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια αιγόκερως

Την Τρίτη στις 5 Ιουλίου, ο πλανήτης του πάθους Άρης μετακομίζει στη ζώνη των γνωριμιών σας. Αν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε αγάπη, αυτό το διάστημα θα παρουσιάσει κάποια σκαμπανεβάσματα! Αν είστε ήδη σε σχέση, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να αναζωπυρώσετε τις σπίθες του πάθους ανάμεσά σας. Απολαύστε την παρέα του/της συντρόφου σας!

Ακόμα περισσότερα καλά νέα έρχονται από τον Ερμή, ο οποίος μετακομίζει στην ερωτική σας ζώνη, επίσης την Τρίτη. Αυτό διευκολύνει την επικοινωνία με το άλλο σας μισό, διαλύοντας κάθε μορφή έντασης και παρεξήγησης. Ωστόσο μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θέλετε να τηρήσετε, ειδικά το Σάββατο, όταν ο Ερμής συγκρούεται με τον Δία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

ζώδια εβδομάδας 03-09/07  υδροχόος

Υπάρχουν καλά νέα αυτή την εβδομάδα, αν κάποια οικογενειακά ζητήματα σας ταλαιπωρούν καιρό. Την Τρίτη, ο Άρης μετακινείται σ’ αυτήν την περιοχή του χάρτη σας, επιταχύνοντας τα πάντα και οδηγώντας τα γεγονότα προς την επιτυχή τους ολοκλήρωση. Ο Ερμής αλλάζει επίσης ζώδιο την Τρίτη κι αυτή η επιρροή είναι εξαιρετική για να βελτιώσετε τη διαχείριση του χρόνου και της οργάνωσής σας.

Δημιουργήστε πολλές λίστες και αναζητήστε τρόπους για να βελτιώσετε τις εργασίες σας ώστε να λαμβάνετε περισσότερα μέσα στο 24ωρο. Ωστόσο, μην αναλάβετε πολλά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όταν ο Ερμής και ο Δίας συγκρουστούν το Σάββατο, θα είναι εύκολο να σαστίσετε και να μπερδευτείτε. Φροντίστε να ολοκληρώνετε τη μία εργασία, πριν αναλάβετε μια άλλη.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  04-6/07 Προτάσεις δέσμευσης – Επαγγελματικές εξελίξεις .

zwdia shmera

ζώδια ιχθύες

Μην εκπλαγείτε αν τα λόγια σας βγαίνουν πιο δυνατά από όσο σκοπεύετε αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης φτάνει στη ζώνη της επικοινωνίας σας, που δίνει περισσότερη εξουσία και δυναμική σ’ αυτά που λέτε, ακόμα κι όταν δεν το κάνετε συνειδητά. Το αποτέλεσμα είναι αυτή να είναι μια υπέροχη εβδομάδα για να λάβετε υποστήριξη από τους άλλους.

Μην χάσετε λοιπόν αυτή τη χρήσιμη επιρροή! Ο Ερμής αλλάζει τα ζώδιο επίσης, ενισχύοντας τη δημιουργικότητά σας και βοηθώντας σας να συντονιστείτε περισσότερο με το εσωτερικό σας παιδί. Επιτραπέζια παιχνίδια και διασκεδαστική τέχνη είναι όλα καλές ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο σας αυτή την εβδομάδα, που θα απολαύσετε. Ωστόσο, όταν ο Ερμής φτάσει σε τετράγωνο με τον Δία το Σάββατο, προσέξτε μια οικονομική προσφορά που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Σχεδόν σίγουρα… δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia