Ζώδια εβδομάδας 03-09/10 – Το στοιχείο της ίντριγκας στην ερωτική σας ζωή

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια εβδομάδας 03-09/10 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 03-09/10 ζυγός .

Ανακαλύπτετε τα όρια ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει άμεσος στην Παρθένο. Υπάρχει επίσης ένα πρώτο τέταρτο σελήνης στον Αιγόκερω στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Ήρθε η ώρα να «ψάξετε» λιγάκι τον ψυχισμό σας. Ίσως χρειαστεί να εξετάσετε αν ζείτε τη ζωή σας για τον εαυτό σας ή για να ευχαριστήσετε την οικογένειά σας. Πιθανώς να βρείτε μια μέση οδό.

Για παράδειγμα μπορεί να ασχοληθείτε παράλληλα με την τέχνη σας, μέχρι η επιχείρησή σας να αποδώσει αρκετά χρήματα για να γίνει η κύρια καριέρα σας. Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο στον Οίκο των πόρων σας. Θέλετε να κάνετε μια ερώτηση, αλλά διστάζετε γιατί δεν θέλετε να ακούσετε αρνητική απάντηση. Ίσως περιμένετε από ένα συγκεκριμένο άτομο να δεχτεί να σας προσφέρει δάνειο.. όταν υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος πόρων εκεί έξω. Αν χτυπάτε μια πόρτα και δεν ανοίγει, τότε δοκιμάστε μια άλλη πόρτα.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, θα συναντήσετε αρκετούς ομοϊδεάτες. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Υπάρχει επίσης ένα πρώτο τέταρτο σελήνης στον Αιγόκερω στον Οίκο των συμβάσεων και των συμφωνιών σας. Τώρα που ο Ερμής είναι άμεσος μπορεί να επιθυμείτε διακαώς να υπογράψετε μια συμφωνία. Μπορεί να αφορά μια απασχόληση, μια μεγάλη αγορά ή μια ιδιότητα μέλους σε μια επαγγελματική οργάνωση. Είναι καλή στιγμή για να εξετάσετε πολύπλοκα οικονομικά αρχεία και ενημερωτικά δελτία. Κάτι που δεν μπορούσατε να το κάνετε πριν… τώρα σας φαίνεται απλό και ξεκάθαρο.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο του μυστικού ρομαντισμού σας, κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο των σχέσεων σας. Ίσως θέλετε να προσθέσετε το στοιχείο της ίντριγκας στην ερωτική σας ζωή. Ένα παιχνίδι ρόλων θα σας φανεί επίσης, πολύ διασκεδαστικό αυτή τη στιγμή. Γενικά αυτή η όψη, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε λίγη μαγεία στην ερωτική σας ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια εβδομάδας 03-09/10 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, τα έσοδά σας αρχίζουν να βελτιώνονται. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής στρέφεται σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Υπάρχει επίσης ένα πρώτο τέταρτο σελήνης στον Αιγόκερω στον Οίκο των οικονομικών σας. Τώρα που ο Ερμής προχωρά επιτέλους μπροστά, μια επιχειρηματική ευκαιρία θα αρχίσει να αποδίδει σε ρευστό. Μπορεί να είναι μια δουλειά με την οποία ασχολείστε εδώ και καιρό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να εστιάσετε στα έσοδα που έρχονται και στον τρόπο που κινηθείτε για να τα αυξήσετε. Είναι επίσης συνετό να εξετάσετε επιπλέον εισροές χρημάτων και να κατευθύνετε τα κεφάλαια προς μακροπρόθεσμους στόχους – όπως αποταμίευση για τη συνταξιοδότησή σας.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της φιλίας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο της εργασίας σας. Μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε έναν συνάδελφο εκτός χώρου εργασίας. Αυτό το άτομο μπορεί να γίνει φίλος ή ακόμα και ρομαντικός σύντροφος. Θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολλά κοινά και πολλά να θαυμάσετε ο ένας στην προσωπικότητα του άλλου. Θα είναι μια φιλία που πρόκειται να κρατήσετε ιδιωτική, χωρίς να αφήσετε τους συναδέλφους σας, να μάθουν πως οι δυο σας έχετε έρθει πολύ κοντά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 03-05/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, έχετε μεγάλη ζήτηση! Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Υπάρχει επίσης ένα πρώτο τέταρτο σελήνης στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο των προσωπικών σας χαρισμάτων. Σήμερα, είστε πιο εκθαμβωτικοί από το συνηθισμένο και οι άλλοι γύρω σας θα το παρατηρήσουν. Θα είστε το επίκεντρο της προσοχής ακόμα κι αν δεν το θέλετε. Ένας φίλος μπορεί να σας συστήσει έναν ενδιαφέρον τύπο ή να σας κλείσει ένα ραντεβού στα τυφλά. Μπορεί επίσης να συστήσετε τον/την σύντροφό σας στους φίλους και την οικογένειά σας για πρώτη φορά. Σήμερα όλα τα βλέμματα, είναι στραμμένα πάνω σας.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της καριέρας σας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο της δημιουργικότητάς σας. Σήμερα, μπορεί να βαρεθείτε στη δουλειά, καθώς ασχολείστε με τα ίδια έργα και την τήρηση των προθεσμιών. Θα θελήσετε να αλλάξετε τα πράγματα εξετάζοντας πώς μπορείτε να αυτοματοποιήσετε ένα σύστημα ή μια διαδικασία, για να τελειώνετε πιο γρήγορα. Αν βαριέστε πολύ, ίσως ενημερώσετε το βιογραφικό σας και απευθυνθείτε σε συναδέλφους που έχουν μετακινηθεί σε άλλες εταιρείες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια εβδομάδας 03-09/10 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, φροντίζετε τον εαυτό σας. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει άμεσος στην Παρθένο. Υπάρχει επίσης ένα πρώτο τέταρτο σελήνης στον Αιγόκερω στον Οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης. Σήμερα μπορείτε να εστιάσετε στην φροντίδα του εαυτού σας. Μείνετε στο κρεβάτι ή παρακολουθήστε μια επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή ενώ κάθεστε στον καναπέ και τρώτε κάτι νόστιμο. Κάποιες μέρες είναι απλά καλό να σπάτε τη ρουτίνα σας και να απομακρύνεστε από τον ανεμοστρόβιλο της καθημερινότητας. Αυτή είναι επίσης μια καλή μέρα για να πάτε μια βόλτα και να εξερευνήσετε τη γειτονιά σας ή μια νέα διαδρομή πεζοπορίας.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της εκπαίδευσης σας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο. Μπορεί σήμερα να επισκεφτείτε ένα από τα παιδιά σας που λείπει στο κολέγιο.. ή να έχετε συνάντηση με τους δασκάλους. Αν σπουδάζετε εσείς οι ίδιοι, μπορεί να έχετε συνηθίσει την καινούργια σας ρουτίνα: τη συνάντηση με νέους φίλους και τις σχολικές εκδηλώσεις.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 03-05/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

κρυσταλλομαντεία

ζώδια ιχθύες

Οι κοινωνικές σχέσεις γίνονται ισχυρότερες, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Υπάρχει επίσης ένα πρώτο τέταρτο σελήνης στον Αιγόκερω στον Οίκο των φίλων και της κοινότητάς σας. Μπορεί να συναντηθείτε με τους φίλους σας ή να παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση για κάποιον που θα τιμηθεί με ένα βραβείο ή που γιορτάζει κάποιο επίτευγμα. Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Σήμερα είστε μες στη δραστηριότητα!

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της οικειότητας, κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Σήμερα, θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα στην ερωτική σας σχέση. Θα μιλήσετε στο ταίρι σας για τις ανάγκες σας και για το τι σας κάνει να νιώθετε λατρεμένοι κι εκτιμημένοι. Μπορεί να αφορά το πώς σας χαιρετάει ο άλλος ή αν σας στέλνει μήνυμα κάθε μέρα για να δει πώς είστε. Ίσως όμως η συζήτηση που θα κάνετε να εμβαθύνει… σ’ αυτό που σας ενθουσιάζει και σας τονώνει σαν ζευγάρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia