Ζώδια Εβδομάδας 04-10/09 Οι ανατροπές φέρνουν ένα νέο κύκλο αγάπης

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ζώδια Εβδομάδας 04-10/09 Β ‘ .

ζώδια Εβδομάδας 04-10/09 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να λάβετε ένα πνευματικό μήνυμα. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στον Οίκο των πόρων σας κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Ο Βόρειος Δεσμός αφορά την πορεία της ζωής σας. Το ταξίδι του ήρωα, ξεκινά πάντα με τον σοφό που ενημερώνει τον κεντρικό χαρακτήρα πως είναι ο ήρωας… ακόμα κι αν δεν το ξέρει ο ίδιος. Σήμερα, θα λάβετε ένα τέτοιο μήνυμα. Κάποιος θα κάνει τα πάντα για να επαινέσει τις δεξιότητές σας και να σας υποδείξει τι θα μπορούσατε να κάνετε με τις ικανότητές σας. Είναι σαν να σας δείχνει ο σοφός, το δρόμο της προόδου!

Στα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της διαίσθησης και των ονείρων, τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Μπορεί να έχουν κολλήσει κάποιες λέξεις στο κεφάλι σας. Μπορεί να είναι ένα απόσπασμα ενός τραγουδιού ή κάτι που είπε κάποιος κι έχει απήχηση σε εσάς. Αυτό είναι σημάδι για να εξερευνήσετε περαιτέρω αυτές τις έννοιες. Ίσως αναρωτιέστε αν είστε αρκετά γενναίοι για να αφοσιωθείτε σε μια πορεία ζωής – αλλά και το να μην το κάνετε, είναι επίσης μια επιλογή. Αν δεσμευτείτε σε ένα μονοπάτι ζωής, μπορείτε να εξερευνήσετε αν αυτός ο δρόμος, είναι σωστός για εσάς.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, αποκτάτε νέες ικανότητες. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στον Οίκο των σχέσεων κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Ο Βόρειος Δεσμός αφορά την πορεία της ζωής σας και τις συμβουλές που θα προσπαθήσουν να σας δώσουν, πολλοί άνθρωποι. Αν ο δρόμος σας είναι να βρείτε πλούτο και οικονομική ασφάλεια, μην δέχεστε συμβουλές από άτομα που δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους. Αν η πορεία της ζωής σας είναι να κάνετε το φυσικό σας σώμα όργανό σας, μην λαμβάνετε συμβουλές από άτομα που δεν πατάνε το πόδι τους στο γυμναστήριο. Αν πρόκειται να ανεβείτε στη σκηνή, δεν χρειάζεται να λάβετε συμβουλές από το άτομο που κάθεται στο πίσω μέρος του κοινού. Γενικά, αναζητήστε καλές συμβουλές και καθοδήγηση.

Στα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της φιλίας, τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Τώρα που κάνατε μια ευχή, θα εμφανιστεί ένας δάσκαλος. Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιον που μπορεί να σας καθοδηγήσει ή να βρείτε κάποιον στο διαδίκτυο που αναφέρεται στο θέμα που σας ενδιαφέρει. Τώρα μπορείτε να βρείτε έναν συγγραφέα, δάσκαλο ή ομιλητή που θα έχει ένα σημαντικό μήνυμα για εσάς. Έχετε πλέον βάλει τα πράγματα σε κίνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Εβδομάδας 04-10/09 τοξότης

Παίρνετε τον πιο δύσκολο δρόμο αυτήν την εβδομάδα, γιατί είναι ο καλύτερος! Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στον Οίκο της ρουτίνας σας κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Ο Βόρειος Δεσμός αφορά την πορεία της ζωής σας. Ξέρετε πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, γιατί είναι δύσκολος. Μια ζωή γεμάτη ευκολίες, καταλήγει να είναι μια δύσκολη ζωή. Αλλά μια ζωή γεμάτη προκλήσεις, είναι μια εύκολη και γεμάτη ζωή. Η σημερινή μέρα σας υπενθυμίζει, ότι κάνοντας μικρά πράγματα, παίρνετε τον πιο δύσκολο δρόμο (που μοιάζει με το να ανεβαίνετε τις σκάλες, αντί για το ασανσέρ). Το Σύμπαν μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες, που σας δείχνουν μια ισχυρή πορεία ζωής.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της καριέρας σας τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Μπορεί να έχετε μια επαγγελματική ευκαιρία, που ανοίγει δυνατότητες έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Αυτό είναι κάτι που επιθυμούσατε να κάνετε, αλλά ίσως δεν νιώθατε έτοιμοι. Ίσως είναι μια δουλειά με καλύτερο τίτλο, περισσότερα χρήματα ή περισσότερη ελευθερία και αυτονομία. Και υπάρχει κάτι σ’ αυτή την ευκαιρία, που σας λέει να την επιδιώξετε.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/09 Δυσπιστία συντρόφων – μικρά ψέματα

chartomantia-098

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, ξεκινάτε μια διαφορετική συζήτηση. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Ο Βόρειος Δεσμός αφορά την πορεία της ζωής σας. Και σήμερα, ένα χαμόγελο από έναν ελκυστικό άγνωστο θα μπορούσε να είναι απλώς το θεραπευτικό βάλσαμο που χρειάζεστε, για να αναγνωρίσετε ότι όλο αυτό αξίζει τον κόπο. Κάθε μέρα υπάρχουν ευκαιρίες για κάτι νέο. Μπορείτε να αγκαλιάσετε την περιπέτεια και να προκαλέσετε τον εαυτό σας να εξερευνήσει μια νέα σχέση. Κι αν είστε ήδη σε ερωτική σχέση, μπορεί το ταίρι σας να σας αγκαλιάσει στοργικά και να σας ρωτήσει πώς πήγε η μέρα σας. Μια θεραπευτική σύνδεση είναι δυνατή σήμερα.

Στα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της εκπαίδευσης τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Η μάθηση και η ανάπτυξη είναι μεγάλο μέρος της ζωής σας. Προσπαθείτε πάντα να κάνετε τον εαυτό σας καλύτερο. Γι’ αυτό αν επιστρέψετε στο σχολείο, θα δώσετε το 100 τοις εκατό των δυνατοτήτων σας. Αν δεν πηγαίνετε σχολείο, είναι υπέροχο που ζείτε στην εποχή του Διαδικτύου και μπορείτε να μάθετε κάτι νέο, ανά πάσα στιγμή. Έχετε πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες: από ακαδημαϊκά μαθήματα, μέχρι βίντεο με οδηγίες. Ήρθε η ώρα να αυξήσετε τις γνώσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Εβδομάδας 04-10/09 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, εκδηλώνετε αυτό που χρειάζεστε. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Ο Βόρειος Δεσμός αφορά την πορεία της ζωής σας και σήμερα ίσως συνειδητοποιήσετε πως όσο ενοχλητική και εκνευριστική μπορεί να είναι η οικογένεια, είναι πάντα εκεί για εσάς. Υποστηρίζουν τους στόχους σας (τους περισσότερους από αυτούς, ούτως ή άλλως). Αν χρειάζεστε μια ενθαρρυντική κουβέντα ή ένα χτύπημα στην πλάτη, υπάρχει ένα μέλος της οικογένειας που θα το κάνει…ακόμα κι αν χρειαστεί να το κάνει μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, αναγνωρίστε πως όλα αυτά τα ταλέντα και οι ικανότητες που έχετε, είναι μέρος των προγόνων σας. Στέκεστε στους ώμους γιγάντων.

Στα μέσα της εβδομάδας, συγκεκριμένα την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των πόρων σας, τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πόσοι πόροι είναι διαθέσιμοι για εσάς. Είναι αλήθεια ότι δεν έχετε αρκετά χρήματα στην άκρη, αλλά έχετε πρόσβαση σε απεριόριστες πληροφορίες και τρόπους να απευθυνθείτε σε ειδικούς, δασκάλους, μέντορες και πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους. Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε, με τόσους πολλούς πόρους!

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/09 Δυσπιστία συντρόφων – μικρά ψέματα

zodia-taro-45

ζώδια ιχθύες

Δημιουργείτε βαθιές και ουσιαστικές συνδέσεις, αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στον Οίκο της επικοινωνίας σας, κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Ο Βόρειος Δεσμός αντιπροσωπεύει το μονοπάτι της ζωής σας και σήμερα ίσως λάβετε ένα μήνυμα που σας βοηθά να προχωρήσετε προς την πνευματική σας ανάπτυξη. Μπορεί να βρείτε αυτό το μήνυμα μέσω διαλογισμού ή ενδοσκόπησης. Θα χρειαστεί να κάνετε ησυχία για να το ακούσετε. Σήμερα, επιτρέψτε στον ανώτερο εαυτό σας να γίνει δέκτης ενός μηνύματος από το Σύμπαν.

Στα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των σχέσεων σας, τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Σήμερα, θα γνωρίσετε κάποιον που έχει μια πνευματική σχέση μαζί σας. Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας. Να είστε ενήμεροι για τα άλλα άτομα στις επαγγελματικές σας συναντήσεις. Σκεφτείτε τι έχουν επιλέξει στη ζωή τους να κάνουν και πώς εκφράζονται. Μ’ αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε γνώσεις για τον εαυτό σας… και για το δικό σας ταξίδι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις