Ζώδια Εβδομάδας 04 -10/12 Ο δρόμος σας είναι πλέον ξεκάθαρος

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια Εβδομάδας 04 -10/12 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 04 -10/12 ζυγός .

Κάνετε σημαντικά πράγματα, αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της επικοινωνίας σας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Ο εγκέφαλός σας είναι σε εγρήγορση σήμερα. Είναι εξαιρετική η μέρα για να ολοκληρώσετε μια εργασία ή να παρακολουθήσετε ένα μάθημα. Είστε έτοιμοι να σηκώσετε το χέρι σας για να απαντήσετε στην ερώτηση ή ακόμα και να σηκωθείτε για να πείτε στην ομάδα τι είναι αυτό που γνωρίζετε. Αυτή η όψη ίσως είναι υπερβολικά αισιόδοξη. Μην αφήνετε τις οικιακές σας εργασίες για την τελευταία στιγμή, γιατί μπορεί να σας τελειώσει ο χρόνος.

Ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της επικοινωνίας σας κοντράρει τον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Στους Διδύμους υπάρχει και η πανσέληνος. Μπορεί να είστε πολύ καλοί στη συζήτηση, όμως σήμερα είναι πολύ εύκολο να πέσετε σε αντιπαράθεση με ένα άτομο. Προσέξτε τους αμφιλεγόμενους ανθρώπους.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανή μια άνοδος στα οικονομικά σας. Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων σας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να σκέφτεστε μια μεγάλη αγορά και κάνετε εκτεταμένη έρευνα, επειδή θέλετε να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Μπορεί να βρείτε πολλές πληροφορίες που υποστηρίζουν μια απόφαση που έχετε ήδη πάρει. Ίσως χρειαστεί να εξετάσετε τις αρνητικές κριτικές τόσο προσεκτικά, όσο και τις θετικές σήμερα.

Ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των οικονομικών θεμάτων αντιτίθεται στον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στους Διδύμους. Έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα αν είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω. Πιθανόν να έχετε κάποιο ανταγωνισμό για μια θέση που εξετάζετε. Ίσως πάλι να υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι για τη δουλειά. Αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, θα αξιολογήσετε τι δεν λειτουργεί – κάτι που σημαίνει πως ίσως αφήσετε έναν υπάλληλο να φύγει. Σήμερα, η ανταγωνιστική σας ενέργεια, σας βοηθά να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

ζώδια Εβδομάδας 04 -10/12 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε μεγάλη πρόοδο. Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας, τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Μπορεί να νιώθετε πιο απελευθερωμένοι, επειδή αφήσατε πίσω σας μνησικακίες από το παρελθόν και προσωπικές ανασφάλειες. Τώρα είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε αυτό που επιθυμείτε. Ο δρόμος της εξέλιξής σας, είναι πλέον ξεκάθαρος. Ξέρετε τις προτεραιότητές σας, όπως και τον τρόπο για να βρείτε χρήσιμους ανθρώπους. Όσο περισσότερο ασχολείστε με κάτι, τόσο περισσότερο το απολαμβάνετε. Σήμερα, είστε στο δρόμο της επιτυχίας.

Ο ήλιος στον Τοξότη (χρόνια πολλά!) κοντράρει τον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει και η πανσέληνος στους Διδύμους. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Καλό θα ήταν επίσης η παρέα σας να είναι άτομα ελεύθερα. Έτσι μπορεί να βρείτε ένα πολύ ενδιαφέρον ταίρι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/12 Ερωτικές εξηγήσεις – Νέες γνωριμίες

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια αιγόκερως

Κυριαρχεί η δημιουργικότητα, αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της φαντασίας σας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Αν έχετε σκεφτεί ποτέ να γράψετε ιστορίες, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να πάρετε στυλό και χαρτί. Ίσως πάλι θέλετε να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσετε. Οποιαδήποτε δημιουργική προσπάθεια, είναι ιδανική για σήμερα. Αφήστε τους δημιουργικούς σας χυμούς να ρέουν.

Ο ήλιος στον Τοξότη έρχεται σε αντίθεση με τον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στους Διδύμους. Είναι πιθανό κάποιος στο γραφείο να θέλει μια πιο στενή σχέση μαζί σας. Μπορεί να σας τραβήξει στην άκρη και να σας πει ότι θέλει να συναντηθείτε εκτός δουλειάς. Στο μυαλό του είναι μια ρομαντική σχέση. Θα είναι σημαντικό να εξετάσετε τη δική σας κατάσταση για να δείτε αν είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να προχωρήσετε σ’ αυτήν την περιπέτεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Εβδομάδας 04 -10/12 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, ένας φίλος διευκολύνει τα πράγματα. Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της φιλίας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Θα συναντηθείτε με έναν φίλο και θα σας μιλήσει για μια θέση εργασίας ή θα σας βοηθήσει με κάποια θέματα της επιχείρησής σας. Μπορεί να σας δανείσει μέρος του εξοπλισμού του ή μιας τεχνολογικής συσκευής, εξοικονομώντας σας χρήματα. Κυρίως, είναι εκεί για να σας ακούσει και να σας δώσει καλές συμβουλές – αν το θέλετε. Είναι μια καλή στιγμή για να καλλιεργήσετε αυτή τη φιλία και να την παρακολουθήσετε να μεγαλώνει.

Ο ήλιος στον Τοξότη έρχεται σε αντίθεση με τον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στους Διδύμους. Γενικά, δεν σας πειράζουν οι μεγάλες προσωπικότητες και οι διεκδικητικοί άνθρωποι. Όμως κάποιο άτομο θα έρθει στη ζωή σας επιζητώντας μια ερωτική σχέση μαζί σας – και είναι τόσο σίγουρο και τόσο προσεκτικό, που νιώθετε λίγο έκπληκτοι. Μπορεί να σας δηλώσει πως είστε ο ένας και μοναδικός – ή η μία και μοναδική – γι’ αυτόν ή αυτή. Θέλετε όμως λίγο περισσότερο χρόνο για να αποφασίσετε, επειδή ίσως νιώσετε ότι τα ερωτικά τους συναισθήματα είναι άστοχα.. ή τουλάχιστον πρόωρα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/12 Ερωτικές εξηγήσεις – Νέες γνωριμίες

zodia-zwdia-9988

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, ανοίγεται μια νέα πιθανότητα για εσάς. Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της καριέρας σας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Ένας επόπτης μπορεί να σας πλησιάσει σήμερα και να σας ενημερώσει ότι σας παρακολουθεί. Μπορεί να έχει μεγάλα σχέδια για εσάς. Ίσως πρόκειται ν’ ανοίξει μια νέα θέση που θα σας δώσει μεγαλύτερη ευθύνη και κύρος. Είναι επίσης πιθανό το βιογραφικό σας να κυκλοφορεί και να λάβετε κλήση για συνέντευξη ή ακόμα και μια προσφορά.

Ο ήλιος στον Τοξότη έρχεται σε αντίθεση με τον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στους Διδύμους. Μπορεί να τσεκάρετε τις μετακινήσεις σας. Υπάρχει περισσότερη κίνηση τον τελευταίο καιρό και εξετάζετε τον χρόνο που περνάτε μακριά από το σπίτι. Μπορεί να παίζετε με την ιδέα να μετακομίσετε ή να βρείτε μια νέα δουλειά. Είναι επίσης πιθανό να μιλήσετε με τον εργοδότη σας για τη δημιουργία μιας υβριδικής θέσης που θα σας επιτρέπει να εργάζεστε από το σπίτι, ένα μέρος του χρόνου – αλλά δεν είναι η κατάλληλη ημέρα γι’ αυτήν τη συζήτηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22