Ζώδια Εβδομάδας 05 -11/02 Τα πράγματα γυρίζουν προς όφελός σας

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Εβδομάδας 05 -11/02 Β’ .

Ζώδια Εβδομάδας 05 -11/02  ζυγός .

Θα δημιουργήσετε εξαιρετικές σχέσεις, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα φωτίζει τον Οίκο της φιλίας. Ίσως παρακολουθήσετε μια κοινωνική εκδήλωση ή δεχτείτε μια πρόσκληση για ένα πάρτι – και θα βρεθείτε σε δίλημμα για το αν θα πάτε. Θα ήταν καλή ιδέα να παρευρεθείτε, γιατί η κοινωνικοποίησή σας, τώρα μπορεί πραγματικά να σας ωφελήσει. Μπορεί να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα – και ίσως τον επόμενο εραστή ή ερωμένη σας!

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της κατοικίας σας, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ίσως ασχολείστε τώρα με κάποιες πνευματικές δραστηριότητες στο σπίτι. Είναι καλή στιγμή για να στήσετε ένα βωμό με κρυστάλλους, κεριά και τις εικόνες των πνευματικών σας δασκάλων. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε τον εξοπλισμό γιόγκα σας σε μια γωνιά του σαλονιού σας ή στο εφεδρικό δωμάτιο, ώστε να μπορείτε να εξασκείστε εύκολα κάθε μέρα. Σήμερα το καταφύγιό σας, θα γίνει το σπίτι σας.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Είστε εύκολα ορατοί αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα βρίσκεται στο ζενίθ του χάρτη σας. Είστε αρκετά αξιοπρόσεκτοι αυτή τη στιγμή, κάτι που ορισμένοι του ζωδίου σας, βρίσκουν ανησυχητικό. Όμως είναι πιθανό να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Προσέχουν ιδιαίτερα την δημιουργική σας δουλειά, άτομα του περιβάλλοντός σας τώρα. Μπορεί να δημοσιεύετε πιο συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ακόλουθοί σας να αυξάνονται. Μπορεί επίσης το βιογραφικό που μόλις δημοσιεύσατε σε έναν ιστότοπο απασχόλησης να προβάλλεται πολλές φορές, από τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των αδερφών και των συνομηλίκων σας, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να είναι τα γενέθλια ενός μέλους της οικογένειας, οπότε στέλνετε ευχές και ίσως ένα δώρο. Ίσως πάλι το αδερφάκι σας καλωσορίζει το πρώτο του παιδί ή ένα κατοικίδιο στην οικογένεια. Σήμερα θα νιώσετε περισσότερο συνδεδεμένοι με την οικογένειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Εβδομάδας 05 -11/02  τοξότης

Γίνεστε πιο έξυπνοι μέρα με τη μέρα, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος στον Λέοντα φωτίζει τον Οίκο της παιδείας και της σοφίας σας. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στο σχολείο αυτή τη στιγμή ή βοηθάτε τα παιδιά σας να προετοιμαστούν για σημαντικά τεστ ή για να προλάβουν κάποια σχολικά έργα. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες μπορεί επίσης να εξετάζετε μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης για την καριέρα σας και να επιλέγετε κάποια απ’ αυτά, που θέλετε να παρακολουθήσετε φέτος.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των περιουσιακών σας, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σας αρέσει ο μινιμαλιστικός τρόπος ζωής γι’ αυτό και θα επιπλώσετε μ’ αυτό το ρυθμό το σπίτι σας. Θα μαζέψετε επίσης ό,τι αντικείμενα δεν θέλετε πλέον και θα τα δώσετε στο τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα. Σύντομα, το σπίτι σας θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/02 Εντάσεις σε ζευγάρι – Αποφάσεις σε σχέσεις

taro-provlepseis-01

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα γυρίζουν προς όφελός σας. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα φωτίζει τον Οίκο των πόρων και των επενδύσεών σας. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες έχετε τύχη στις επενδύσεις. Ίσως μάλιστα συναντηθείτε με τον μεσίτη σας. Τώρα που κατανοείτε καλύτερα τα σχέδιά σας κι έχετε μια σαφή εικόνα της ανοχής σας στον κίνδυνο, ίσως νιώσετε έτοιμοι να μπείτε στις αγορές.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα αισθητή αυτή τη στιγμή. Οι άλλοι μπορεί να επαινέσουν το χάρισμά σας και τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται προς όφελός σας… κι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε μια νέα δουλειά, ή για να δημοσιεύσετε ιδέες και απόψεις σας στο διαδίκτυο συγκεντρώνοντας νέους συνδρομητές και οπαδούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Εβδομάδας 05 -11/02 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε μια υπέροχη σύνδεση. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα φωτίζει τον Οίκο των σχέσεων σας. Τις επόμενες εβδομάδες επικρατεί μια πολύ καλύτερη ενέργεια για τις σχέσεις σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, τα πράγματα πηγαίνουν καλά μεταξύ σας, η επικοινωνία σας βελτιώνεται και συμφωνείτε στα περισσότερα θέματα. Αν πάλι ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δεχτείτε μια πρόσκληση για ραντεβού. Κι αν δεν είστε σίγουροι για το αν το άτομο θα σας ταιριάζει μακροπρόθεσμα, θα ήταν καλή ιδέα να πιείτε τουλάχιστον έναν καφέ και να το γνωρίσετε καλύτερα.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της διαίσθησής σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι ιδιαίτερη οξυμένη η διαίσθησή σας και κατανοείτε ευκολότερα τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας. Καταλαβαίνετε αμέσως τα κίνητρα ενός ατόμου. Μπορεί επίσης να εμπνευστείτε, για να δημιουργήσετε κάτι.. με βάση τα μηνύματα που λαμβάνετε από το Σύμπαν!

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla 05-11/02 – Οι σχέσεις θα πάρουν επίσημη πορεία!

zwdia shmera

ζώδια ιχθύες

Μπαίνετε στο σωστό δρόμο αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα φωτίζει τον Οίκο της δουλειάς και της καθημερινότητάς σας. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες πιθανότατα εξετάζετε την ρουτίνα που ακολουθείτε στην άσκηση και την υγιεινή σας διατροφή. Αυτές τις μέρες είναι εύκολο να γλιστρήσετε σε νωθρές συμπεριφορές, αλλά αυτή είναι η ευκαιρία σας να επιστρέψετε στη σωστή πορεία. Μικρές διορθώσεις μπορούν να φέρουν μεγάλες βελτιώσεις στη ζωή σας.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Κάποιος γνωστός, μπορεί να σας τηλεφωνήσει και να σας πει πως σας είδε στο όνειρό του. Ένας καλός φίλος θα σας δώσει σημαντικές πνευματικές πληροφορίες σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra