Ζώδια Εβδομάδας 05-11/12 Ήρθε η ώρα να δηλώσετε τα αιτήματά σας

apostasi-sti-sxesi

Ζώδια Εβδομάδας 05-11/12 . Β ‘ .

ζώδια Εβδομάδας 05-11/12 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, μαθαίνετε περισσότερα για τον εαυτό σας Ζυγέ. Η αλλαγή της ιστορίας σας θα είναι το κλειδί για τη μελλοντική σας ευημερία. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των βασικών σας αξιών.

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε τις βασικές σας πεποιθήσεις σχετικά με τα χρήματα. Αυτές οι πεποιθήσεις μπορεί να έχουν διαμορφωθεί από την παιδική σας ηλικία.

zodia-taro-45

Ίσως θεωρείτε τον εαυτό σας σπάταλο ή οικονόμο. Μπορεί να επιμείνετε σε έναν προϋπολογισμό ή ίσως θελήσετε να ξεχάσετε εντελώς τα οικονομικά σας. Αυτό θα σας δώσει μια εικόνα για το πώς μπορείτε να ακολουθήσετε μια πορεία προς την οικονομική ασφάλεια.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη, στον Οίκο των συμβολαίων, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον Οίκο της δουλειάς σας. Μπορεί να αναθεωρήσετε μια συμφωνία για μια νέα δουλειά. Υπάρχει μια επιθυμία να μπουν γρήγορα οι υπογραφές, αλλά αυτή η όψη με τον Ποσειδώνα κάνει τα πράγματα λίγο ασαφή και ανακριβή. Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι αντιμετωπίζετε, πριν υπογράψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα που μιλάτε… ο κόσμος ακούει. Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να δηλώσετε τα αιτήματά σας. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ο Άρης στο δικό σας ζώδιο κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Σήμερα, ο κόσμος σας ακούει. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δηλώσετε τι θέλετε. Ταυτόχρονα, όταν ακούτε, συλλέγετε πολλές πληροφορίες από τις φλυαρίες των γύρω σας. Μπορείτε να ζητήσετε χάρες, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτετε μυστικά άλλων ανθρώπων.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της κερδοσκοπίας σας. Μπορεί να σας πιάσει μια φαγούρα να εμπλακείτε σε μια ριψοκίνδυνη επένδυση για την οποία μιλούν όλοι. Από την ώρα που ξυπνάτε, ονειρεύεστε την πλούσια ζωή… αν καταφέρετε να αγοράσετε την τελευταία επενδυτική τρέλα… σε εξαιρετική τιμή. Αλλά να είστε προσεκτικοί σήμερα (αν είναι δυνατόν), καθώς μια όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να δείτε τον κόσμο… με ροζ γυαλιά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/12 Εξηγήσεις από άντρα – Επικοινωνίες με το παρελθόν

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια Εβδομάδας 05-11/12 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ενέργεια των χρημάτων. Τοξότη βρίσκετε τον πνευματικό δρόμο, προς την ευημερία. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο της μαγείας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των χρημάτων σας. Ξεσκονίστε τους μαγικούς κρυστάλλους της οικονομικής ευημερίας (η κιτρίνη είναι μια καλή επιλογή για αυτόν τον σκοπό). Μπορεί προσευχηθείτε ενώ κρατάτε τη λίστα με τους στόχους σας, στα χέρια. Θα μπορούσατε να δείτε αποτελέσματα…. μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της ιστορίας και των προγόνων σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, είναι να θυμηθείτε επιτυχίες από το παρελθόν σας. Σκεφτείτε τις δύσκολες στιγμές που έχετε περάσει και τις σωστές αποφάσεις που έχετε πάρει. Και μετά πηγαίντε ακόμη πιο πίσω και επανασυνδεθείτε με τους παππούδες και τους προγόνους σας μέχρι την αρχή του χρόνου. Τοξότη, υπάρχει μια σειρά από ανθρώπους… που σας βοηθούν!

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε την ηγεσία Αιγόκερε. Οι άλλοι παρακολουθούν τη δύναμή σας. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο της κοινότητάς σας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, θα σας χτυπήσουν στον ώμο για να ηγηθείτε ενός οργανισμού. Μπορεί να γίνετε πρόεδρος της ομάδας δικτύωσης σας ή να έχετε έναν κεντρικό ρόλο σε έναν οργανισμό που προβάλλει την κοινότητά σας. Κι ενώ αυτό σημαίνει μεγαλύτερες ευθύνες, φαίνεται υπέροχο στο βιογραφικό σας.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της διαίσθησης κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να δουλέψετε πάνω στις ψυχικές σας ικανότητες. Συχνά… ζώδια της γης όπως εσείς, έχουν μεγάλη επιτυχία όταν χρησιμοποιούν κρυστάλλους ή αντικείμενα, όπως ένα εκκρεμές ή ραβδοσκοπικές ράβδους. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ελέγξετε την αφθονία των πληροφοριών στο διαδίκτυο και ξεκινήστε να κάνετε τακτική πρακτική με εργαλεία, για την αύξηση της ψυχικής σας σύνδεσης.

zodia-zvdia-75

ζώδια Εβδομάδας 05-11/12 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα κάνοντας μια ευχή, εμφανίζονται επαγγελματικές ευκαιρίες. Υδροχόε, ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε την πνευματική σας πλευρά. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο της καριέρας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της μαγείας σας. Σήμερα, είναι καλή ιδέα να φτιάξετε έναν πίνακα με τους στόχους σας. Μπορείτε επίσης να ανάψετε ένα κίτρινο κερί για να βρείτε μια νέα δουλειά ή να κάψετε λιβάνι για να κερδίσετε προαγωγή. Σκεφτείτε να κάνετε λίγο Φενγκ Σούι σκουπίζοντας την μπροστινή βεράντα σας καλωσορίζοντας τη νέα ενέργεια που αφορά τη σταδιοδρομία σας.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της φιλίας, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των αξιών σας. Οι φίλοι σας, είναι ανεκτίμητοι στη ζωή σας. Κάθε τόσο, είναι καλό να τους ενημερώνετε, πόσο τους εκτιμάτε. Υδροχόε, μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας μηνύματα, ευχετήριες κάρτες ή σηκώνοντας το τηλέφωνο και μιλώντας άμεσα μαζί τους. Μέχρι το τέλος της ημέρας, θα νιώσετε και τα δύο μέρη… φανταστικά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/12 Εξηγήσεις από άντρα – Επικοινωνίες με το παρελθόν

zwdia-taro-astra

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, μαθαίνετε κάτι νέο. Ιχθύες, επεκτείνετε τον κόσμο σας. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο της εκπαίδευσης κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον Οίκο της κοινότητάς σας. Μπορεί να τολμήσετε να πάρετε μαθήματα ανθοκομικής ή γλυπτικής ζαχαροπλαστικής. Ίσως ετοιμάζεστε να διδάξετε μια τάξη, συγκεντρώνοντας άτομα στο διαδίκτυο για να τους δείξετε πώς να ξεκινήσουν το κανάλι τους στο YouTube. Σήμερα, ασχολείστε με τους άλλους και μαθαίνετε στην πορεία.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της φήμης σας, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, ανεβαίνετε στην εκτίμηση των άλλων. Θα αποκτήσετε φήμη και σίγουρα περισσότερους οπαδούς. Ιχθύες, αυτή είναι μια καλή μέρα για να ενημερώσετε τους άλλους για το τι κάνετε…ανεβάζοντας αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στέλνοντας χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098