Ζώδια Εβδομάδας 06-12/03 – Τα παλιά έργα αντικαθίστανται από νεότερα

imerisies-19314-oneirokriths

Ζώδια Εβδομάδας 06-12/03 Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 06-12/03  ζυγός .

Οι κοινωνικές προσκλήσεις αφθονούν. Είστε οι ωραίοι του χορού. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης να μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Τώρα η επιρροή σας κοινωνικά, μπορεί να αυξηθεί. Θα λαμβάνετε προσκλήσεις από δεξιά και αριστερά. Οι φίλοι βγαίνουν από μια μακρά χειμερία νάρκη και θέλουν να κοινωνικοποιηθούν. Ο χρόνος σας θα γεμίσει πολύ γρήγορα από ομαδικές συναντήσεις, κοινωνικές δεσμεύσεις και ευκαιρίες μέσα στην κοινότητα. Τώρα βρίσκεστε στο στοιχείο σας. Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης.

Σήμερα, έχετε μια πανοραμική άποψη για το ρομαντικό σας μέλλον. Αν είστε σε ερωτική σχέση, τώρα θα σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε σε καθημερινή βάση που να είναι διασκεδαστικό, ρομαντικό και να διατηρεί ζωντανές τις φλόγες του πάθους. Αν πάλι ψάχνετε για αγάπη, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι σημερινές σας ενέργειες θα σας φέρουν μια αληθινή σχέση στο μέλλον. Αυτό μπορεί να αφορά τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας, τη διεύρυνση του φιλικού σας κύκλου ή ακόμα και την εμπλοκή ενός προξενητή.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, θα γνωρίσετε πολλά νέα άτομα. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει πως τα παλιά έργα αντικαθίστανται από νεότερα. Ή πως κάποιος θα αυτοματοποιήσει αυτό που κάνετε ή θα εξαλείψει αυτό στο οποίο εργάζεστε. Ίσως πάλι κάποιοι άνθρωποι γύρω σας κάνουν αλλαγές, απλά επειδή βαριούνται. Είναι ένας άγριος και παράξενος κόσμος.

Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Σήμερα μπορεί να σκέφτεστε το παρελθόν και το μέλλον της οικογένειάς σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια. Εξετάστε την ασφάλισή σας ή σκεφτείτε τρόπους για να συνταξιοδοτηθείτε. Και ακολουθήσετε αυτές τις κατευθυντήριες οδούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζώδια Εβδομάδας 06-12/03 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, η συνεργασία είναι το όνομα του παιχνιδιού. Προχωράτε μπροστά μέσω συμβιβασμών. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Ανοίγουν σήμερα οι τηλεφωνικές γραμμές. Μπορεί να λαμβάνετε διάφορα μηνύματα από μυριάδες ανθρώπους. Θα λάβετε επίσης προσκλήσεις για πάρτι, ομαδικές συναντήσεις και θα κάνετε παρέα με πολλά άτομα. Ίσως πάλι θελήσετε να αφήσετε αυτό που κάνετε για να δείτε ό,τι συναρπαστικό συμβαίνει στην κοινότητά σας. Ή μπορεί να αγοράσατε πρόσφατα ένα αυτοκίνητο και είστε έτοιμοι να το επιδείξετε σε όλους τους γνωστούς σας.

Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον Οίκο των ιδεών και των σχεδίων σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Συνήθως σας αρέσει να βάζετε στόχους… και σήμερα μπορεί να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας με γιγάντια ημερολόγια τοίχου, ώστε να ξαπλώνετε στο κρεβάτι και να βλέπετε το χρόνο που έρχεται. Είναι μια από τις καλύτερες μέρες για να επισημοποιήσετε κάποια σχέδια γράφοντάς τα σε μια λίστα ή βρίσκοντας έναν υπεύθυνο συνεργάτη. Σήμερα θα υιοθετήσετε επίσης μια καινούργια τακτική, για να επικεντρωθείτε στην ανάληψη δράσης για την επίτευξη των στόχων σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/03 Αντιζηλίες – Ευτυχισμένο ζευγάρι

zodia-astra-tarot

ζώδια αιγόκερως

Νέα πράγματα συμβαίνουν αυτή την εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε ταχύτητα. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Μπορεί ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε πόσο γρήγορα αλλάζει ο κόσμος και πόσες απ’ αυτές τις αλλαγές μπορούν να σας επηρεάσουν άμεσα. Και ενώ ξέρετε πως μερικές από αυτές είναι συναρπαστικές, ενδιαφέρουσες και κερδοφόρες… μπορεί να σκέφτεστε πόσα πρέπει να μάθετε πριν νιώσετε άνετα, σ’ αυτόν τον νέο κόσμο. Εδώ μπορείτε να βασιστείτε σε φίλους που γνωρίζουν την τεχνολογία και σε νεότερους συγγενείς για να σας καθοδηγήσουν στους νέους όρους και ιδέες που εμφανίζονται καθημερινά.

Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον Οίκο των χρημάτων σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Αυτή η όψη μοιάζει σαν να στέκεστε σε ένα σταυροδρόμι με έναν από αυτούς τους παλιούς αναδιπλούμενους χάρτες που ανακαλύπτουν πώς να φτάσετε στο σημείο που θέλετε. Μπορεί να σκέφτεστε το παρελθόν ή κάποιες χαμένες ευκαιρίες. Έχετε όμως όλο το μέλλον μπροστά σας, με πολλές περιπέτειες και θησαυρούς στην πορεία. Σήμερα θα σκεφτείτε πού πηγαίνετε και τι μπορείτε να κάνετε για να προχωρήσετε – ειδικά στα οικονομικά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Εβδομάδας 06-12/03 υδροχόος

Η συμμορία μαζεύεται αυτή την εβδομάδα. Είναι ώρα για πάρτι. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στο δικό σας ζώδιο. Τώρα έχετε περίπου ένα μήνα για να αξιοποιήσετε αυτήν την εξαιρετική ενέργεια. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει αυτό που θέλετε και ο Άρης την ικανότητά σας να αναλαμβάνετε δράση. Αυτοί οι πλανήτες είναι πλέον σε αρμονία. Θα παρακολουθήσετε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που προσπαθούν να βρουν τρόπους για να πετύχουν. Εσείς τώρα, καθώς ξεκαθαρίζετε τους στόχους σας, θα βρείτε το κίνητρο να αναλάβετε δράση.

Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Είναι σαν να επιπλέετε πάνω από το χρονοδιάγραμμα της ζωής σας. Μπορείτε να δείτε τις επιλογές που σας έφεραν σε’ αυτή τη στιγμή και βλέπετε πώς σας επηρεάζουν οι επιλογές σας στο μέλλον. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια μεγάλη απόφαση που σχετίζεται με την καριέρα σας και ίσως επηρεάσει το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Θα προχωρήσετε με τόλμη προς το άγνωστο… και αυτή είναι πιθανότατα η σωστή κατεύθυνση για εσάς τώρα. Μην μένετε στα γνωστά, εύκολα και βαρετά. Αναζητήστε την περιπέτεια!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/03 Αντιζηλίες – Ευτυχισμένο ζευγάρι

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια ιχθύες

Όλα είναι θέμα ομαδικής εργασίας αυτή την εβδομάδα. Ως συνήθως, θα ακολουθήσετε το ρεύμα. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στον Υδροχόο στον Οίκο των κρυφών δραστηριοτήτων. Τώρα δημιουργείτε μαζί με το Σύμπαν. Αυτοί οι δύο πλανήτες, που ταξιδεύουν μέσα από τον Οίκο της διαίσθησης και της πνευματικότητας, σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε την αφθονία. Ξεκινάτε έχοντας ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλετε και μετά ενεργοποιήστε μέσω προσευχής, διαλογισμού ή διατηρώντας ένα ημερολόγιο σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Το τελευταίο βήμα είναι να δραστηριοποιηθείτε στον πραγματικό κόσμο, μέσω τηλεφωνημάτων, email ή κάνοντας μια ανακοίνωση σε φίλους και συγγενείς.

Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον Οίκο των οραμάτων σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Σήμερα μπορεί να συναντήσετε κάποιον που θα μπορούσε να αλλάξει την κατεύθυνση της ζωής σας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω μιας συνομιλίας με έναν γνωστό σας ή μέσω μιας διαδικτυακής συζήτησης. Αυτή είναι σημαντική πληροφορία. Σημειώστε όλες τις πληροφορίες που έχετε λάβει. Έτσι θα καταφέρετε να σημειώσετε σταδιακά, την πρόοδο που επιθυμείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις