Ζώδια Εβδομάδας 06-12/11 – Αλλαγές σε μια σημαντική σχέση στη ζωή σας

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια Εβδομάδας 06-12/11 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 06-12/11 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε βήματα προς την ασφάλεια και την ευημερία. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο των χρημάτων σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να είστε καλοί με τα χρήματά σας αλλά σήμερα θα είστε οι κυρίαρχοι της λιτότητας. Μπορεί μάλιστα να μεταφέρετε το θέμα της οικονομίας σε επαγγελματικό επίπεδο, ξεκινώντας ένα δικό σας κανάλι βίντεο, μιλώντας για τον τρόπο αντιμετώπισης των οικονομικών δυσκολιών.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και ο ήλιος του Σκορπιού πλησιάζει σε αντίθεση με τον Ουρανό. Πίσω στην 1η Αυγούστου, υπήρξε μια σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού. Αυτό ήταν προμήνυμα σημαντικών αλλαγών στην οικονομική σας ζωή. Μια αναπτυσσόμενη ροή εσόδων μπορεί επιτέλους να αρχίσει να αποδίδει. Είναι πιθανό να εργάζεστε επιμελώς στο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχετε δημιουργήσει ή βελτιώνετε τις δεξιότητές σας στην επεξεργασία βίντεο. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε κέρδη.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, μιλάτε για σημαντικά θέματα. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της κατοικίας σας. Μπορεί να έχετε αναλάβει το δύσκολο έργο να προσεγγίσετε έναν συγκάτοικο σχετικά με την καθυστερημένη πληρωμή του ενοικίου. Ή ίσως δώσετε στο ενήλικο παιδί σας να καταλάβει, ότι θα πρέπει να προχωρήσει πολύ σύντομα. Παίρνετε υπεύθυνα βήματα.. και ενώ αυτό είναι δύσκολο και για τους δυο σας, είναι τελικά για το καλύτερο.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και ο ήλιος του Σκορπιού (χρόνια πολλά!) πλησιάζει σε αντίθεση με τον Ουρανό. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε μια σημαντική σχέση στη ζωή σας που ξεκίνησε τον Αύγουστο με τη σύνοδο του Άρη, του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού. Αν αυτή η σχέση ήταν εύθραυστη, αυτή η ενέργεια θα οδηγήσει σε διαφωνίες.. με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν περισσότερες ρωγμές μεταξύ σας. Αν όμως είστε υπομονετικοί και ακούσετε αυτά που έχει να σας πει το ταίρι σας, μπορείτε να ενισχύσετε αυτή τη σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια Εβδομάδας 06-12/11 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, λαμβάνετε μηνύματα από πολλές πηγές. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της μοναξιάς σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να έχετε κάτι σημαντικό να ολοκληρώσετε, που απαιτεί λίγη απομόνωση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να απενεργοποιήσετε το κινητό σας και να απομακρυνθείτε από τον θόρυβο. Μπορείτε να κάνετε αξιοσημείωτη πρόοδο στη σιωπή σήμερα.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και ο ήλιος του Σκορπιού πλησιάζει σε αντίθεση με τον Ουρανό. Αυτό ενεργοποιεί τη μεταβαλλόμενη ενέργεια που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου με τη σύνοδο του Άρη, του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο εργασιακό σας πρόγραμμα εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων. Κάθε τόσο είναι καλό να αγκαλιάζετε τις αλλαγές, κάνοντας κάτι διαφορετικό. Αν κάποιος έχει την ικανότητα να το κάνει… αυτοί είστε εσείς.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

μελλοντολόγος

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε την υπέρβαση, με χαρά. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της κοινότητάς σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί σήμερα να συναντήσετε φίλους και γείτονες για να υποστηρίξετε έναν κοινό σκοπό. Μπορεί να διαμαρτύρεστε ή να εργάζεστε σε ένα εκλογικό κέντρο. Δείχνετε το κοινοτικό σας πνεύμα σήμερα.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και ο ήλιος του Σκορπιού πλησιάζει σε αντίθεση με τον Ουρανό. Αυτό ενεργοποιεί τη μεταβαλλόμενη ενέργεια που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου με μια σύνοδο μεταξύ του Άρη, του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού. Μια νέα ερωτική σχέση μπορεί να απογειωθεί. Ξαφνικά βυθίζεστε στον ρομαντισμό, τηλεφωνείτε ο ένας στον άλλον συνεχώς και περνάτε κάθε βράδυ μαζί. Σαν υπερταχεία, αυτή η σχέση έχει πάει από το μηδέν, στα εκατό χιλιόμετρα την ώρα, μέσα σε μια στιγμή. Έχετε εμμονή μ’ αυτό το πρόσωπο και σκέφτεστε μόνο ένα πράγμα τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζώδια Εβδομάδας 06-12/11 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα λάβετε μεγάλους επαίνους. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της καριέρας σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα ίσως λάβετε κάποια σημαντική αναγνώριση. Μπορεί να είναι ένα email από το αφεντικό σας ή μια ειδοποίηση για μια συνέντευξη για δουλειά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δικτυωθείτε.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και ο ήλιος του Σκορπιού πλησιάζει σε αντίθεση με τον Ουρανό. Αυτό ενεργοποιεί τη μεταβαλλόμενη ενέργεια που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου με τη σύνοδο μεταξύ του Άρη, του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού. Μπορεί να ανανεώσετε το χώρο σας ή να διακοσμήσετε το γραφείο σας για να το κάνετε πιο φιλόξενο. Μπορεί επίσης να ακολουθήσετε πιο υγιεινή διατροφή και να ρυθμίσετε την κρεβατοκάμαρά σας για πιο ξεκούραστο ύπνο. Σήμερα, οι αλλαγές στο σπίτι μπορούν πραγματικά να σας ωφελήσουν.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-taro-45

ζώδια ιχθύες

Αυτό που κερδίζετε αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μια ζωή. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της γνώσης και της κατανόησης τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Πιθανόν να τρέχετε για να προλάβετε μια προθεσμία ή μαθαίνετε μια πρακτική δεξιότητα, όπως ανάπτυξη γεωργικών συστημάτων ή κατασκευαστικών έργων. Αυτό που κάνετε τώρα, μπορεί να βοηθήσει το μέλλον σας.. κι έχετε την ικανότητα να συγκεντρωθείτε και να επιμείνετε μέχρι να γίνει.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και ο ήλιος του Σκορπιού πλησιάζει σε αντίθεση με τον Ουρανό. Αυτό ενεργοποιεί τη μεταβαλλόμενη ενέργεια που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου με τη σύνοδο μεταξύ του Άρη, του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού. Τον τελευταίο καιρό είστε πολύ αγχωμένοι, γι’ αυτό τώρα είναι ώρα για αλλαγή. Μπορεί να μην ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο αύριο, αλλά χρειάζεται να θυμάστε, πως το ταξίδι είναι ο στόχος σας. Μπορείτε να αλλάξετε την τροχιά της ζωής σας, εστιάζοντας σε έναν αγαπημένο στόχο κάθε μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65