Ζώδια εβδομάδας 07-13/04 Θα σας χτυπήσει το βέλος του έρωτα

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ζώδια εβδομάδας 07-13/04 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 07-13/04 ζυγός .

Δημιουργείτε καλές σχέσεις αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου γίνεται έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Μια σημαντική σχέση φαίνεται εκτός ισορροπίας.

Πιθανόν να δίνετε περισσότερα από όσα λαμβάνετε ή να αισθάνεστε πως το άλλο άτομο σας πνίγει. Είναι καιρός να αποκαταστήσετε την ισορροπία κάνοντας μια συζήτηση, μιλώντας για τα συναισθήματά σας και ακούγοντας την άποψη του άλλου.

zodia-taro-45

Σήμερα, μπορείτε να βρείτε λίγη γαλήνη. Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των επενδύσεών σας. Θα νιώθετε αρκετά αναποφάσιστοι, ειδικά σε θέματα χρημάτων.

Μπορεί να έχετε κάποιες επιλογές, όπως να διαθέσετε χρήματα για μετοχές της εταιρίας που εργάζεστε ή να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε με τις συστάσεις του μεσίτη σας. Θα νιώσετε πιεσμένοι να πάρετε μια απόφαση σήμερα, όμως καλύτερα να περιμένετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια σκορπιός

Λαμβάνετε καινούργιες πληροφορίες αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου γίνεται έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Το μυστικό για καλύτερα αποτελέσματα τώρα, είναι να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Τα πράγματα που θέλετε να πετύχετε θα εκδηλωθούν μέσω μικροσκοπικών ενεργειών – και η ενέργεια αυτής της ηλιακής έκλειψης σας προκαλεί να αλλάξετε αυτό που κάνετε, με ακρίβεια και λεπτομέρεια. Μια μικρή αλλαγή στην πορεία μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε σε έναν τελείως διαφορετικό προορισμό. Σήμερα, κάντε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνατε πριν.

Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των σχέσεων σας. Νιώθετε μεγάλη αναποφασιστικότητα για μια ρομαντική σχέση – υπάρχουν θετικά και αρνητικά σημεία σ’ αυτή! Κάποιες φορές μπορεί να νιώθετε μεγάλη έλξη για το ταίρι σας και κάποιες άλλες να θέλετε να απομακρυνθείτε τρέχοντας. Το Σύμπαν σας ζητά να το σκεφτείτε καλά. Δεν χρειάζεται να πάρετε μια απόφαση τώρα. Απλά εξετάστε και τις δύο πλευρές.

xartomanteia

ζώδια εβδομάδας 07-13/04 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να υπάρχουν συναρπαστικά νέα. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου με την έκλειψη Ηλίου στον Κριό ίσως γίνει μια μεγάλη ανακοίνωση στην οικογένεια… όπως μια εγκυμοσύνη ή ένα μέλος να παντρεύεται. Μπορεί να ανακοινώνετε τον δικό σας αρραβώνα και να εκπλήξετε φίλους και συγγενείς. Αν ψάχνετε για αγάπη, θα ερωτευτείτε πολύ βαθιά.

Θα σας χτυπήσει το βέλος του έρωτα. Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της δουλειάς και των συναδέλφων σας. Μια ξαφνική αλλαγή στις διαδικασίες θα προκαλέσει μεγάλη σύγχυση στους συνεργάτες σας. Και όλη αυτή η αλλαγή ίσως απογοητεύσει εσάς και στους γύρω σας. Αντί να προσπαθείτε να καταπολεμήσετε την αλλαγή, κάντε στην άκρη… και αφήστε τα συναισθήματα όλων να ηρεμήσουν.

κρυσταλλομαντεία

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, θα φτάσετε σε ένα σημαντικό ορόσημο. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου με την έκλειψη Ηλίου στον Κριό, μπορεί να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο σπίτι. Ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε, να πουλήσετε το σπίτι σας ή να συγκατοικήσετε. Μπορεί να ανακαινίσετε το χώρο σας πετώντας αντικείμενα κι έπιπλα που δεν χρειάζεστε… ή υπάρξουν αλλαγές στην οικογένεια με την ανακοίνωση μιας εγκυμοσύνης ή με την επιστροφή ενός παιδιού στο σπίτι.

Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Όλες αυτές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας θα σας αγχώσουν λιγάκι και θα είστε αναποφάσιστοι για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε. Ίσως πάλι αγχωθείτε με την αναποφασιστικότητα των άλλων, καθώς αμφιταλαντεύονται μεταξύ της μιας επιλογής έναντι της άλλης. Μάλλον θα σηκώσετε τα χέρια ψηλά.. και θα αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια εβδομάδας 07-13/04 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, καθοδηγείστε. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου γίνεται έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Αν συνεχίζετε να κάνετε τις ίδιες σκέψεις στο μυαλό σας, οδηγείστε στο ίδιο συμπέρασμα. Τώρα μπορεί να λάβετε νέες πληροφορίες που θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε αυτό που πιστεύατε πως είχε ολοκληρωθεί. Μην επιμένετε πλέον σε παλιές ιδέες. Ψάξτε για κάτι καινοτόμο… κι αυτό θα σας εκτοξεύσει μπροστά!

Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Οι πρωτότυπες ιδέες σας μπορούν να αγχώσουν τους άλλους. Μπορεί να εμποδίζετε μια οικογενειακή παράδοση ή να προτείνετε κάποια πράγματα που είναι πολύ έξω από τη ζώνη άνεσής τους. Κατανοήστε πως αν εναντιωθούν οι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν, σημαίνει ότι δεν έχουν επεξεργαστεί ακόμη αυτές τις νέες πληροφορίες.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-76

ζώδια ιχθύες

Έρχονται ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα! Τη Δευτέρα 8 Απριλίου με την έκλειψη Ηλίου στον Κριό, θα κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση τους επόμενους έξι μήνες. Ξεκινήστε αναλαμβάνοντας δράση σήμερα. Φυτέψτε τους σπόρους για καλύτερη συγκομιδή φροντίζοντας τα οικονομικά σας, επιμένοντας στον προϋπολογισμό σας κι αναζητώντας πρόσθετες πηγές εσόδων. Όχι μόνο θα συνέλθετε από ένα αδιέξοδο, αλλά ίσως πετύχετε ένα μνημειώδες επίτευγμα.

Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της διαδικασίας των σκέψεων σας. Θα είστε πολύ αγχωμένοι σήμερα επειδή θα προσπαθείτε να πάρετε μια απόφαση, πολύ λίγες πληροφορίες στη διάθεσή σας. Μπορεί να πάρετε ένα κομμάτι χαρτί και να απαριθμήσετε τα υπέρ και τα κατά. Όμως κάτι τέτοιο ίσως καταλήξει να μοιάζει με παιχνίδι πόκερ. Θα χρειαστεί δηλαδή να «διαβάζετε» τους αντιπάλους σας για να ξέρετε τι να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia