Ζώδια Εβδομάδας 07-13/08 Ερωτικές εμμονές

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια Εβδομάδας 07-13/08 Β’.

ζώδια Εβδομάδας 07-13/08 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, μαθαίνετε για τις ικανότητες που έχετε να πετύχετε. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στον Ταύρο στον Οίκο των πόρων σας κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του ρίσκου. Εμφανίζεται μια ευκαιρία για να βγάλετε περισσότερα χρήματα… αλλά περιλαμβάνει μια επαγγελματική σχέση, που βρίσκεται εκτός της ζώνης άνεσής σας. Ζυγίζετε τις πιθανότητες με την ανοχή σας στον κίνδυνο. Αν πρόκειται για οικονομική επένδυση, μπορεί να αποφασίσετε να σταματήσετε! Αν όμως πρόκειται για μια επαγγελματική συνεργασία, ίσως σκεφτείτε να προχωρήσετε.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της φήμης σας κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σε μια αναλαμπή διορατικότητας, μπορεί να συνειδητοποιήσετε πόσο επηρεάζουν οι απόψεις των άλλων, τις αποφάσεις σας. Αυτή η επίγνωση μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες επιλογές. Τώρα είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε τις δικές σας πεποιθήσεις κι απόψεις.. όπως και το μονοπάτι που θα σας φέρει χαρά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολο… επειδή ζείτε σε μια κοινωνία, που πολλοί άνθρωποι μεταφέρουν τις απόψεις τους.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, λίγη παραπάνω προσπάθεια, σας κάνει πιο δυνατούς. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στον Ταύρο στον Οίκο των σχέσεων τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των θεμελίων σας. Τώρα θα προσπαθήσετε να βάλετε σε καλύτερες βάσεις, μια προσωπική σας σχέση. Δεν παύει να είναι κοινή η προσπάθεια, αλλά κάποιος από εσάς πρέπει να προσπαθήσει λίγο περισσότερο! Κι επειδή αυτή η όψη σας επηρεάζει… η ευθύνη βαραίνει εσάς. Σήμερα προσπαθήστε όσο μπορείτε, για να κάνετε το ταίρι σας ευτυχισμένο. Η προσπάθειά σας, θα βοηθήσει τη σχέση σας.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο των ταξιδιών αντιτίθεται στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αν και ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες διακοπές στα ταξιδιωτικά σας σχέδια, εσείς είστε αποφασισμένοι να φτάσετε στον προορισμό σας. Δεν έχει σημασία αν η κίνηση είναι μεγάλη ή αν η πτήση σας έχει καθυστέρηση. Εσείς θα βρείτε τον τρόπο. Αυτό ισχύει επίσης και για οποιοδήποτε έργο έχετε αναλάβει σήμερα. Η επιμονή σας, είναι τεράστια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Εβδομάδας 07-13/08 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα η απογοήτευσή σας, μεταμορφώνεται σε ενθουσιασμό! Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στον Ταύρο στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον Οίκο των πληροφοριών σας. Σήμερα, μπορεί να απογοητευτείτε από τις αντικρουόμενες πληροφορίες για κάποια θέματα υγείας. Δεν ξέρετε αν πρέπει να πιείτε καφέ ή να κόψετε μαχαίρι την καφεΐνη. Ίσως χρειαστεί να κάνετε περισσότερη έρευνα. Προσπαθήστε να σταματήσετε έστω και μία μόνο κακιά συνήθεια.. και θα αποκομίσετε σύντομα τα οφέλη.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο των επενδύσεων και των παθητικών πηγών εισοδήματος, αντιτίθεται στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να δείξετε ενδιαφέρον για μια πολύ καινούργια επένδυση. Στην πραγματικότητα, μπορεί να περάσετε όλη την ημέρα μελετώντας, παρατηρώντας γραφήματα και ακούγοντας κάποιους, να μιλούν για την επιτυχία τους. Αυτή η όψη φτάνει στα όρια της εμμονής… γι’ αυτό μπορεί να μην σκέφτεστε τίποτε άλλο, παρά πώς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 10 ημερών – Το μέλλον γράφεται και το παρελθόν επιστρέφει

zwdia-tarw-zodia-19ζώδια αιγόκερως

Ανταμείβεστε για την προσπάθεια που καταβάλλετε αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στον Ταύρο στον Οίκο του ρομαντισμού, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των αξιών σας. Υπάρχει μια σχέση για την οποία αξίζει να δουλέψετε, αλλά μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις λόγω της ανατροφής σας ή της αίσθησης ότι δεν την αξίζετε. Σήμερα, μπορείτε να εργαστείτε για να ξεπεράσετε μερικά από αυτά τα εμπόδια χάρη στη φροντίδα απέναντι στον εαυτό σας και τη συμπαράσταση του/της συντρόφου σας. Αυτή η προσπάθεια, θα κάνει και τους δυο σας ευτυχισμένους. Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο των σχέσεων, κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μετά από όλες τις χθεσινές σας προσπάθειες, μπορεί να νιώσετε πως ήρθε η ώρα να σας ευχαριστήσει το ταίρι σας. Είναι εύκολο να αποκτήσετε μια εμμονή, πιστεύοντας πως είστε αδικημένοι. Όμως καλύτερα προσπαθήστε περισσότερο για να γίνετε ακόμα καλύτερος/η σύντροφος. Μόνο έτσι θα δείτε βελτίωση στην ερωτική σας ζωή. Αν ψάχνετε για δημιουργία ερωτικής σχέσης, μπορεί να βρείτε κάποιο άτομο που να είναι αντάξιο της εμμονής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια Εβδομάδας 07-13/08 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα κάποιες μικροενοχλήσεις, μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στον Ταύρο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τετραγωνίζει τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί κάποια διαμάχη στο σπίτι. Κάποιος δεν θα έχει καλή διάθεση σήμερα και πριν το καταλάβετε, θα δημιουργηθούν διαφωνίες κι εντάσεις. Μια καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας, θα ήταν να ασχοληθείτε με χειρωνακτικές εργασίες.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας, κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, διατροφής ή όποιας άλλης υγιεινής ρουτίνας θέλετε να καθιερώσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα για να ελέγχετε τις θερμίδες σας ή να αποταθείτε σε διατροφολόγο και προσωπικό γυμναστή. Η αποφασιστικότητά σας και ένα καλό σχέδιο… θα σας οδηγήσουν στον στόχο σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 10 ημερών – Το μέλλον γράφεται και το παρελθόν επιστρέφει

taro-zodia-098

ζώδια ιχθύες

Φαίνεται πως ανοίγει μια κλειστή πόρτα, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στον Ταύρο στον Οίκο της επικοινωνίας σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Η επικοινωνία θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη σήμερα. Οι άνθρωποι φαίνεται να σας παρεξηγούν εσκεμμένα. Τα email σας πηγαίνουν στους φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας… και κανείς δεν φαίνεται να απαντά στα κείμενά σας. Αυτή είναι μια δύσκολη επικοινωνιακά μέρα! Εξετάστε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με τους άλλους, κάποια άλλη στιγμή μέσα στην εβδομάδα.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της διασκέδασης και του ρομαντισμού σας, κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να έχετε ερωτική εμμονή σήμερα με κάποιο άτομο που μόλις αρχίσατε να βγαίνετε ραντεβού μαζί του. Αν πάλι είστε ήδη σε ερωτική σχέση, μπορεί να συνειδητοποιήσετε πόσα σημαίνει ο ένας για τον άλλον. Αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή για να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας με αισθησιακές ερωτικές στιγμές, αργότερα μέσα στην ημέρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot