Ζώδια Εβδομάδας 08-14/01 Μια ξαφνική συνάντηση

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ζώδια Εβδομάδας 08-14/01 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 08-14/01 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, μια τυχαία επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε ρομαντισμό. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο του σπιτιού, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας. Μπορεί να είναι μικρές οι αλλαγές, αλλά και πάλι απαιτούν έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει. Ίσως πάλι θελήσετε να ανανεώσετε το χώρο σας ή να αντικαταστήσετε μια τουαλέτα με ένα από αυτά τα φανταχτερά μοντέλα μπιντέ. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τη ζωή σας καλύτερη στο σπίτι.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο του ρομαντισμού τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μια σχέση που νομίζατε ότι δεν βγάζει πουθενά, ξαφνικά ανεβάζει ταχύτητες. Μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει αρκετά. Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο του μήνυμα και τώρα προσπαθεί να δικαιολογήσει τη σιωπή του. Αυτό το άτομο θα προσπαθήσει να σας γοητεύσει για να επιστρέψει στη ζωή σας.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα αν αφιερώσετε όσο χρόνο χρειάζεται, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των μεταφορών σας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το αυτοκίνητό σας σήμερα. Το τρένο μπορεί να αργήσει. Ή αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, μπορεί να πέσετε σε άλλη πτήση. Σήμερα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο, για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της φροντίδας, τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μπορεί να συστήσετε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας στους φίλους ή την οικογένειά σας. Μπορεί επίσης να συναντήσετε τα παιδιά του συντρόφου σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε ένα οικογενειακό πορτρέτο ή να φορέσετε ασορτί ρούχα σε ένα πάρτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Εβδομάδας 08-14/01 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να έχετε επιπλέον μετρητά στο χέρι. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των εσόδων σας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Πιθανόν να λάβετε περισσότερα χρήματα τώρα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια πρόσφατη αλλαγή εργασίας με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα έσοδά σας. Ή ίσως λάβετε χρήματα από έναν συγγενή σας και τώρα αυτά τα μετρητά έχουν μπει στο πορτοφόλι σας. Απολαύστε αυτή την ενέργεια της αφθονίας.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της επικοινωνίας σας τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μπορεί να λάβετε ένα ενδιαφέρον μήνυμα από έναν φίλο ή έναν πιθανό σύντροφο. Ίσως θέλει να συναντηθείτε για να συζητήσετε κάτι. Όλα είναι αρκετά μυστηριώδη, αλλά ακούγονται συναρπαστικά. Μπορεί να σας πουν για μια επαγγελματική ευκαιρία ή να σας πείσουν να κάνετε ένα ταξίδι μαζί τους. Κι αυτή μπορεί να είναι η περιπέτεια που ψάχνατε!

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, προχωράτε με μεγάλη ταχύτητα. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Κάποιος μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μπορεί να πει στους άλλους για τη σπουδαία σας συγγραφική ικανότητα, για το πόσο καλά μιλάτε δημόσια ή για το ότι γνωρίζετε να βάζετε τίτλους σε βίντεο! Και ξαφνικά φαίνεται πως παρασύρεστε σε κάποια νέα δραστηριότητα. Θα λάμψετε όμως σ αυτή την κατάσταση.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Κάτι που θέλατε να αγοράσετε.. τώρα εμφανίζεται σε εξαιρετική τιμή. Μπορεί να μην είναι στον προϋπολογισμό σας, αλλά ο πειρασμός είναι τεράστιος και ίσως κάνετε την κίνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

ζώδια Εβδομάδας 08-14/01 υδροχόος

Υπάρχει πιθανότητα για μια ρομαντική συνάντηση, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως έχετε κάνει τη μέρα, νύχτα. Μένετε ξύπνιοι τη νύχτα και θέλετε να κοιμηθείτε τη μέρα. Κι αν αυτό δεν το κάνετε επίτηδες, ίσως αποφασίσετε να βρείτε τρόπους για να έχετε πιο ξεκούραστο ύπνο, – όπως να αγοράσετε ένα νέο μαξιλάρι ή κουρτίνες συσκότισης.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη, στο δικό σας ζώδιο, τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους στον Οίκο του ρομαντισμού σας. Μια ξαφνική συνάντηση με κάποιο άτομο ίσως καταλήξει στη δημιουργία ερωτικής σχέσης – κι αυτό είναι τέλειο αν ψάχνετε για αγάπη. Αν είστε ήδη σε σχέση, αυτό το γρήγορο φλερτ μπορεί να σας κάνει να κοκκινίσετε. Κάποιος ενδιαφέρεται πολύ, να σας γνωρίσει καλύτερα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL-G 07/01 Πανσέληνος – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

zwdia-fotia

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι σας βάζουν σε βάθρο. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Ένας φίλος μπορεί να σας εκπλήξει με ένα ιδιαίτερο δώρο. Ίσως έχει ένα επιπλέον εισιτήριο για μια συναυλία ή σας καλέσει για φαγητό σ’ ένα υπέροχο μέρος. Σήμερα, θα νιώσετε ότι σας αγαπούν.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της διαίσθησής σας τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Σήμερα, λαμβάνετε πολλά μηνύματα – ιδιαίτερα ερωτικά. Μια ευκαιρία θα μπορούσε να είναι ακριβώς μπροστά σας. Είναι πιθανό να διστάζατε να προχωρήσετε λόγω κάποιων δυσάρεστων εμπειριών του παρελθόντος, όμως τώρα θα εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και θα αναγνωρίσετε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera