Ζώδια Εβδομάδας 08-14/05 Κάποιος από το παρελθόν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας

erwtikes-provlepseis-zodia-triti-3-6

Ζώδια Εβδομάδας 08-14/05 Β΄.

ζώδια Εβδομάδας 08-14/05 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, η δουλειά σας μπορεί να φέρει τύχη στα οικονομικά σας. Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο του φεγγαριού στον Λέοντα φέρνει έναν φίλο στην πόρτα σας, με μια πρόταση.

Πολύ πιθανόν αυτός ο φίλος να θέλει να δουλέψετε μαζί σε ένα έργο ή ίσως σας πείσει να τον συντροφέψετε σε ένα ταξίδι, για να μην είναι μόνος. Μπορεί επίσης να σημαίνει πως μια φιλική γνωριμία… μετατρέπεται σε ειδύλλιο.

zodia-taro-45

Ίσως δεν το σκεφτόσασταν αυτό το άτομο πριν.. όμως τώρα δεν μπορείτε να το βγάλετε από το μυαλό σας. Μέχρι το τέλος της ημέρας, θα στέλνετε μηνύματα ο ένας στον άλλο και θα κάνετε σχέδια. Θα είναι ενδιαφέρον να δείτε πού θα οδηγήσουν όλα αυτά. Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και στον Οίκο της εκπαίδευσης σας.

Μπορεί να υπάρχει κάποιο γραφειοκρατικό μπέρδεμα για το φροντιστήριο ή την εκπαίδευση του παιδιού σας. Κάντε τριπλό έλεγχο σε κάθε εργασία που υποβάλλετε, για να βεβαιωθείτε ότι στάλθηκε με επιτυχία. Να ξέρετε πως θα χρειαστεί να κάνετε επιπλέον υπομονή και ίσως χρειαστείτε επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσετε μια γραφειοκρατική δουλειά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, οι συναντήσεις με άλλους θα φέρουν κέρδη.. και πιθανώς ρομαντισμό! Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο του φεγγαριού στον Λέοντα φέρνει μια πιθανή επαγγελματική ευκαιρία, αν είστε διατεθειμένοι να πιέσετε τα πράγματα. Μια νέα θέση είναι διαθέσιμη και μπορείτε να υποβάλετε αίτηση. Επίσης ένας ιστότοπος για αναζήτηση εργασίας, μπορεί να προωθήσει μια ειδοποίηση που ταιριάζει στα προσόντα σας. Όμως πρέπει να λάβετε γρήγορα μέτρα για να εξασφαλίσετε αυτή την ευκαιρία, γιατί μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ζητούσατε. Έρχεται λίγο νωρίτερα από ό,τι περιμένατε.

Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και στον Οίκο της πίστωσης και των χρεών σας. Ίσως ξαφνικά νιώσετε την επιθυμία να εξασφαλίσετε ένα δάνειο εξυγίανσης λογαριασμού. Αυτή είναι η στιγμή που ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα. Αν επιμένετε να προχωρήσετε, θα πρέπει να κινηθείτε αργά και προσεκτικά. Είναι πιθανό ο τραπεζίτης ή το τμήμα δανείων να χάσουν τα χαρτιά σας, να αναφέρουν εσφαλμένα ένα επιτόκιο ή να είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου. Αν είναι εφικτό, καλύτερα να περιμένετε μέχρι ο Ερμής να γυρίσει σε ορθή πορεία, τον Ιούνιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 07-13/05 -DESTE. Προσωπικές αναλύσεις.

zwdia-66

ζώδια Εβδομάδας 08-14/05 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, κάποιος από το παρελθόν, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο του φεγγαριού στον Λέοντα σας εμπνέει να ταξιδέψετε. Δεν είναι καλό για τον Τοξότη να βρίσκεται σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Τον τελευταίο καιρό, μπορεί να εργάζεστε πολύ ή να τελειώνετε το σχολικό εξάμηνο. Και ενώ ίσως να μην μπορείτε να ταξιδέψετε σήμερα, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Μπορείτε να κάνετε κάτι πρακτικό προετοιμάζοντας το σπίτι για το καλοκαίρι ή να κάνετε κάτι πιο συναρπαστικό, όπως πεζοπορία στον Όλυμπο, ή να δειπνήσετε σ’ ένα επώνυμο εστιατόριο.

Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και στον Οίκο των σχέσεων σας. Κάποιος από το παρελθόν μπορεί να σας πλησιάσει πνευματικά. Λαμβάνετε το μήνυμά του δυνατά και καθαρά. Μπορεί να δείτε στο όνειρό σας αυτό το άτομο ή να το έχετε στο μυαλό σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να το αναζητήσετε στα social media ή να βρείτε τον παλιό αριθμό τηλεφώνου του για να δείτε αν μπορείτε να τον εντοπίσετε. Κι αν καταφέρετε να μιλήσετε μαζί του… είναι πολύ πιθανό να σας πει πως σας σκεφτόταν κι ο ίδιος.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί μια επαγγελματική ευκαιρία. Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο του φεγγαριού στον Λέοντα φέρνει μια οικονομική ευκαιρία, αν είστε πρόθυμοι να απομακρυνθείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Πιθανόν ν’ ακούσετε για μια επένδυση ή έναν καινούργιο επενδυτικό τρόπο. Πριν όμως αναλάβετε δράση, είναι απαραίτητο να ελέγξετε τα ενημερωτικά δελτία ή να παρακολουθήσετε πολλά εκπαιδευτικά βίντεο στο διαδίκτυο. Σήμερα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε τα πιθανά μειονεκτήματα πριν κάνετε μεγάλα όνειρα.

Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και στον Οίκο της δουλειάς σας. Ένας συνάδελφος ή προϊστάμενος από το παρελθόν, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για μια ευκαιρία. Μπορεί να θέλει να επιστρέψετε στην παλιά σας δουλειά και να συνεργαστείτε μαζί του. Ίσως έχει μετακομίσει σε μια νέα εταιρεία και έχει μια θέση ακριβώς στα μέτρα σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να ενημερώσετε το διαδικτυακό σας επαγγελματικό προφίλ ή να στείλετε απευθείας μήνυμα σε κάποιον με τον οποίο θέλετε να συνεργαστείτε. Μπορεί τα πράγματα μπορεί να πάνε λίγο αργά στην αρχή, αλλά φυτεύετε έναν σπόρο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια Εβδομάδας 08-14/05 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, κάποιος από το παρελθόν θα σας κάνει μια ρομαντική πρόταση! Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο της σελήνης στον Λέοντα σας φέρνει μια ευκαιρία (και ίσως μια πρόκληση) στον τομέα των σχέσεων. Ίσως έρθετε πιο κοντά με κάποιο ενδιαφέρον άτομο, αλλά θα πρέπει να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας με το δικό του. Θα είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό ραντεβού, αν μπορέσετε να βρείτε τρόπο για να συναντηθείτε. Σκεφτείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας για να δείξετε στο άλλο άτομο πόσο ενδιαφέρεστε και πόσο εκτιμάτε την παρέα του.

Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Κάποιος έρωτας από το παρελθόν μπορεί να ξανακάνει την εμφάνισή του. Μπορεί να σας τσεκάρει για να δει αν είστε ελεύθεροι και ενδιαφέρεστε. Φυσικά μπορεί να μην είστε, οπότε ίσως χρειαστεί λίγη φινέτσα για να τον απομακρύνετε απαλά. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να συνδεθείτε με κάποιον από το παρελθόν… για να δείτε πώς τα πάει και να κατανοήσετε βαθύτερα ποιος είναι πραγματικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 07-13/05 -DESTE. Προσωπικές αναλύσεις.

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από μία ευεργετικές ευκαιρίες για εσάς. Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο του φεγγαριού στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες που συνδέονται με τη δουλειά σας. Πιθανόν να ανοίξει μια νέα θέση που ταιριάζει στις δεξιότητές σας. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να ηγηθείτε ενός έργου υψηλού προφίλ με μερικά σπουδαία μέλη της ομάδας. Για να εξασφαλίσετε αυτή την ευκαιρία, θα πρέπει να προχωρήσετε γρήγορα.

300x300aΔεν είναι η ώρα να αποσπαστεί η προσοχή σας ή να περιμένετε μια κανονική εργάσιμη ημέρα. Σκεφτείτε να στείλετε άμεσα ένα email. Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και στον Οίκο της κατοικίας σας.

Κάτι που πιστεύατε πως διορθώθηκε, χαλάει ξανά. Ο μάστορας μπορεί να ήταν εκεί την περασμένη εβδομάδα, τώρα όμως έχετε νερό στο πάτωμα ή το κλιματιστικό βγάζει μόνο ζεστό αέρα. Οι επισκευές κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να είναι δύσκολες.

Προσπαθήστε να λάβετε εγγυήσεις για κάθε εργασία που έχετε κάνει. Και να έχετε υπόψη πως θα περιμένετε. Οι επισκευαστές είναι ιδιαίτερα απασχολημένοι κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Αντίθετα, ρίξτε μια ματιά σε μερικά βίντεο με οδηγίες στο διαδίκτυο για να δείτε αν μπορείτε να κάνετε τις επισκευές μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia