Ζώδια Εβδομάδας 09-15/05 – Οι σχέσεις γεμίζουν θετική ενέργεια

apostasi-sti-sxesi

Ζώδια Εβδομάδας 09-15/05 . Β΄

ζώδια Εβδομάδας 09-15/05 ζυγός .

Ζυγέ μπορεί να ασχοληθείτε με την ολοκλήρωση της γραφειοκρατίας στη δουλειά σας, παρά το γεγονός ότι δεν έχετε υπομονή για κάτι τέτοιο.

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, Ερμής στους Διδύμους, κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της σοφίας και της πίστης.

zodia-taro-45

Σήμερα, θα νιώσετε πως καθοδηγείστε από το πνεύμα κι αυτό θα δώσει το ρυθμό για τις ενέργειές σας, το υπόλοιπο της χρονιάς. Μπορεί να θέλετε να επιστρέψετε στο σχολείο ή να διδάξετε. Έχετε κάθε λόγο να πιστεύετε στις ικανότητές σας. Όλα όσα χρειάζεστε μπορείτε να τα κερδίσετε μέσα από μια τέτοια πρακτική. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο στις 11 Μαΐου φωτίζει τον οίκο των επενδύσεων.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, υπάρχει έμφαση στην αποπληρωμή χρεών. Την ίδια μέρα ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο της καριέρας, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν εργάζεστε για μια μεγάλη εταιρεία, αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού σήμερα για να δείτε ποια προνόμια είναι διαθέσιμα- ίσως θελήσετε να αγοράσετε μετοχές της εταιρείας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Εβδομάδας 09-15/05 σκορπιός

Κάποιος μπορεί να σας προσφέρει μια οικονομική λύση. Για να λάβετε βοήθεια, θα πρέπει να είστε επίμονοι. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο των πόρων. Σήμερα μπορεί να βρεθούν οι πόροι που χρειάζεστε… γι’ αυτό καλό είναι να τους αναζητήσετε ή να ζητήσετε βοήθεια. Μερικές φορές αποφεύγετε να δεχτείτε βοήθεια, επειδή φοβάστε όρους και δεσμεύσεις. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επιτρέψετε στους άλλους να σας βοηθήσουν και να αποδεχτείτε αυτό που σας προσφέρεται – αν λειτουργεί για σας.

Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο στις 11 Μαΐου, γίνεται στον οίκο των σχέσεων! Και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, υπάρχει θετική ενέργεια στις σχέσεις σας, ειδικά στις καινούργιες. Την ίδια ημέρα, ο Άρης, στον οίκο της περιπέτειας κάνει εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα μια τυχαία συνάντηση μπορεί να φέρει έναν νέο φίλο ή μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο. Είναι καλό να κάνετε το απροσδόκητο σήμερα: να επισκεφθείτε μια νέα περιοχή της πόλης ή απλά να σπάσετε τη ρουτίνα σας. Μπορεί να έχετε ραντεβού με το πεπρωμένο σας!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

zwdia-66

ζώδια Εβδομάδας 09-15/05 τοξότης

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για δημιουργία μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης. Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη φλερτ. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Σήμερα, μπορείτε να συνδεθείτε με κάποιον που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον σας. Μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία ή κάποιος που συναντήσατε σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο.

Υπάρχει επίσης πιθανότητα να είναι κάποιος που βρίσκεται ήδη στη ζωή σας και σας λέει την αλήθεια για τα πολλά ταλέντα και τις ικανότητές σας. Το νέο φεγγάρι γίνεται στον Ταύρο την Τρίτη 11 Μαΐου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, είναι καλό να κοιτάξετε τις συνήθειες και την καθημερινότητά σας. Έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα πράγματα, όπως κάποια μαθήματα πολεμικών τεχνών ή ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής.

κρυσταλλομαντείαΤην ίδια ημέρα, ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο των πόρων σας, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον εργασιακό σας οίκο. Μπορεί να έχετε κάποιες ιδέες για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να δοκιμάσετε νέα πράγματα κι αυτό περιλαμβάνει την υποβολή αίτησης για μια νέα εργασία.

ζώδια αιγόκερως

Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ανοίγει… κι αυτή η προσφορά μπορεί να σας αρέσει. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της εργασίας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ένας μεγάλος στόχος είναι εφικτός σήμερα. Ίσως θέλετε να ζήσετε σε ένα αγρόκτημα ή σε κοντινή απόσταση από μια παραλία. Μπορεί να αποφασίσετε πως θέλετε να διδάξετε σε μια ξένη χώρα ή να μείνετε σπίτι με τα παιδιά. Αυτό που ονειρεύεστε σήμερα, είναι εφικτό στο μέλλον.

Το νέο φεγγάρι γίνεται στον Ταύρο την Τρίτη 11 Μαΐου και τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε κάποιες ευκαιρίες για διασκέδαση και ρομαντισμό. Την ίδια ημέρα ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο των σχέσεων κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια σημαντική ερωτική σχέση. Είναι ιδιαίτερα καλό αν είστε ανοιχτόμυαλοι και γνωρίσετε κάποιο άτομο που είναι διαφορετικό από τα πρότυπά σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια υδροχόος

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι νέο. Αυτή την εβδομάδα, ψάχνετε για περιπέτειες. Στις 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους, κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της δημιουργικότητας και των παιδιών. Σήμερα, μπορεί να αισθάνεστε πως θέλετε να επεκτείνετε τον κόσμο σας μέσω της τέχνης ή μιας πιθανής εγκυμοσύνης. Αν έχετε ήδη παιδιά, τότε μπορεί να εξετάζετε τρόπους για να τα βοηθήσετε. Αν έχετε πρόβλημα γονιμότητας, θα απευθυνθείτε για βοήθεια σε ειδικούς.

Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, υπάρχει μεγάλη έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια. Ίσως πακετάρετε για μια μετακόμιση. Ταυτόχρονα ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο της ρουτίνας, κάνει εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στη βάση του χάρτη σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε νέους τρόπους για να κινηθείτε. Μπορεί επίσης, να αποφασίσετε να απαλλαγείτε από τα περισσότερα πράγματα του σπιτιού σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

xartomanteia

ζώδια ιχθύες

Υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα στο σπίτι αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να ανακαινίζετε το σπίτι σας ή να μετακινηθείτε. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα, μπορεί να νιώθετε πολύ πιο κοντά στην οικογένειά σας. Η υποστήριξη και η παρέα μαζί τους μπορεί να είναι μέρος του σκοπού της ζωής σας. Μπορεί να νιώσετε πως η δουλειά ή τα χόμπι σας, είναι περιττά.

Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου και τις επόμενες δύο εβδομάδες, μπορεί να κάνετε καινούργια σχέδια. Ταυτόχρονα ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο του κέρδους, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σκέφτεστε να ρισκάρετε για κάτι σήμερα. Μπορεί να αφορά μια επένδυση…ή να διακινδυνέψετε να ερωτευτείτε. Μπορεί να δηλώσετε το θαυμασμό σας σε κάποιον ή να ανεβάσετε το προφίλ σας σ’ έναν ιστότοπο γνωριμιών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot