Ζώδια εβδομάδας 09-15/10 Η ανάληψη δράσης χτίζει την επιτυχία

genia-paidiwn-indigo

Ζώδια εβδομάδας 09-15/10 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 09-15/10 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, όλα είναι θέμα επιλογών. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο. Υπάρχει και η πανσέληνος στον Κριό. Μπορεί να παίξετε το παιχνίδι της σύγκρισης σήμερα. Θα σκεφτείτε πως αν ήσασταν πιο επιτυχημένοι, θα είχατε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όμως βαθιά μέσα σας ξέρετε.. ότι κάνετε τα πράγματα με λάθος σειρά. Η ανάληψη δράσης χτίζει την επιτυχία, η οποία φέρνει αυτοπεποίθηση. Αγκαλιάστε λοιπόν τη νευρικότητά σας και αναγνωρίστε ότι είναι απλώς μια ένδειξη, πως βαδίζετε με θάρρος, στη σωστή κατεύθυνση.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό (χρόνια πολλά!) τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της δημιουργικής και συναισθηματικής σας έκφρασης. Μετά τη συζήτηση που είχατε με τον εαυτό σας πριν από λίγες μέρες, μπορεί να δείτε έναν ανοιχτό δρόμο προς τα εμπρός σήμερα. Η δουλειά που κάνετε τώρα θα ανοίξει το δρόμο για διαρκή αποτελέσματα. Η διανοητική σας πειθαρχία είναι ισχυρότερη, όπως και η συγκέντρωσή σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες και να αναζητήσετε αποτελεσματικούς τρόπους για να ολοκληρώσετε τα πράγματα.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, μια σημαντική σχέση εμφανίζεται στο δρόμο σας. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο των απολαυστικών αποδράσεων κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο. Υπάρχει και η πανσέληνος στον Κριό. Σήμερα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο… παρά στην πραγματική ζωή. Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να γνωρίσετε εκεί έξω, να κάνετε νέους φίλους και πιθανώς να δημιουργήσετε ένα ειδύλλιο. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από μια οθόνη. Βγείτε έξω και γνωρίστε νέους ανθρώπους, βιώστε νέες καταστάσεις και ζήστε μια μικρή περιπέτεια!

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της κατοικίας σας. Μετά από τις σκέψεις των προηγούμενων ημερών, μπορεί να σκεφτείτε πως για να είστε κοινωνικοί, πρέπει να προσκαλέσετε κόσμο στο σπίτι σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε και να τακτοποιήσετε το χώρο σας. Μπορείτε να κρεμάσετε έργα τέχνης ή να προσθέσετε πολύχρωμα μαξιλάρια. Και είναι μια εξαιρετική στιγμή… για να απαλλαγείτε από την ακαταστασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια εβδομάδας 09-15/10 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, είστε ηγετική δύναμη. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο της κοινότητάς σας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο. Υπάρχει και η πανσέληνος στον Κριό. Σήμερα θα βρεθείτε με πολύ κόσμο. Μπορεί να είναι μια ομάδα με την οποία μοιράζεστε κάποιο χόμπι ή συνεργάζεστε σ’ ένα έργο κοινωνικής ωφέλειας. Είστε στο επίκεντρο γιατί όλοι χαίρονται που σας βλέπουν. Ξέρουν ότι έχετε κάτι να συνεισφέρετε… γιατί έχετε τη γνώση και καλό ένστικτο.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των συμβάσεων σας. Μπορεί να ψάχνεστε για να κλείσετε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο ή να κάνετε μια μεγάλη αγορά. Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε νομικά θέματα και συμφωνίες – μόνο διαβάστε τα ψιλά γράμματα προσεκτικά. Με αυτήν την όψη, η κατανόησή σας είναι ισχυρή και μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, για να πετύχετε μια καλή συμφωνία.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/10 Συζητήσεις που θα αναστατώσουν – Πρόταση για επανασύνδεση

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, κερδίζετε μερικές νίκες. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο της φήμης σας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο. Υπάρχει και η πανσέληνος στον Κριό. Σήμερα, αυτό που δημοσιεύετε θα μπορούσε να κάνει τον γύρο του πλανήτη και να συγκεντρώσει πολλά likes. Θα αποκτήσετε περισσότερους ακολούθους για το κανάλι σας ή μπορεί να αναδημοσιεύσετε το μήνυμα κάποιου διάσημου… και να το προσέξουν πολλοί. Σήμερα βρίσκεστε στο επίκεντρο… από την άνεση του καναπέ σας.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας. Μπορεί να είστε έτοιμοι για προαγωγή που περιλαμβάνει αύξηση, αλλά συνοδεύεται από αυξημένες ευθύνες. Καλό είναι να ζυγίσετε προσεκτικά τις επιλογές σας πριν πείτε ΝΑΙ. Ενώ σίγουρα είστε σε θέση να χειριστείτε τα αυξημένα καθήκοντα, υπάρχει ένα ερώτημα σχετικά με το αν το θέλετε. Μερικές φορές η ευκαιρία έρχεται πολύ εύκολα και δεν δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να το σκεφτεί καλά. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να διαπραγματευτείτε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

ζώδια εβδομάδας 09-15/10 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, είναι καλό να είστε ευέλικτοι. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο των ταξιδιών, κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στον Κριό. Τα ταξιδιωτικά σας σχέδια μπορεί να εμποδιστούν αν η αεροπορική εταιρεία αλλάξει την πτήση σας ή δεν μπορείτε να βρείτε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για κράτηση. Μπορεί να περάσετε λίγο χρόνο στο τηλέφωνο προσπαθώντας να τακτοποιήσετε τα πράγματα. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την ημερομηνία αναχώρησής σας. Σήμερα, είναι καλό να είστε ευέλικτοι σχετικά με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Ενδέχεται να σας ζητήσουν να αναλάβετε μια ηγετική θέση. Αυτό σημαίνει να ηγηθείτε μιας ομάδας, να λάβετε προαγωγή ή να σας προσφερθεί μια νέα ευκαιρία εργασίας. Αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, μπορεί να αγοράσετε μια ανταγωνιστική εταιρεία ή το προϊόν της εταιρείας σας να πάρει το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών. Όλα αυτά οφείλονται στη σκληρή δουλειά που καταβάλλετε τον τελευταίο καιρό. Οι άλλοι βλέπουν τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/10 Συζητήσεις που θα αναστατώσουν – Πρόταση για επανασύνδεση

zodia-taro-45

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, η υπομονή φέρνει επιτυχία. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο της οικειότητας σας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στον Κριό. Τον τελευταίο καιρό, μπορεί νιώσετε πως δεν υπάρχει συγχρονισμός ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Εσείς μπορεί να θέλετε να χουχουλιάζετε το πρωί, αλλά εκείνοι ξυπνούν νωρίς το πρωί για να γυμναστούν. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σήμερα καθώς συγχρονίζεστε όμορφα από το απόγευμα και μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη συζήτηση μεταξύ σας.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του παρασκηνίου. Σήμερα, ίσως χρειαστεί να κλείσετε την πόρτα του γραφείου σας για να ολοκληρώσετε το τελευταίο μέρος του έργου που έχετε αναλάβει. Η ενέργεια της ημέρας είναι χρήσιμη για τη συγκέντρωση, την κατανόηση και την επιτυχία, οπότε φορέστε τα ακουστικά σας για να μην ακούτε θορύβους… και ξεκινήστε τη δουλειά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988