Ζώδια Εβδομάδας 10-16/07 Νέο έδαφος για τις σχέσεις σας

astrologia-gamos-7-oikos

Ζώδια Εβδομάδας 10-16/07 Β’.

ζώδια Εβδομάδας 10-16/07 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, οδεύετε προς την επιτυχία. Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο των επιτευγμάτων σας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των πόρων σας από άλλους. Οι άνθρωποι γύρω σας θέλουν να πετύχετε και θα σας δώσουν αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε σήμερα να οργανώσετε την καμπάνια ή το έργο σας για μια εκστρατεία συμμετοχικής χρηματοδότησης.

Επεξεργαστείτε το επιχειρηματικό σας σχέδιο σήμερα. Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της απόλαυσης. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω. Ένα ρομαντικό διάλειμμα ίσως γίνει αρκετά περιπετειώδες. Με το ταίρι σας, μπορεί να απολαύσετε λίγο ρομαντισμό σε ένα καινούργιο μέρος.. και θα περάσετε υπέροχα!

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, αποκαλύπτετε νέες πληροφορίες. Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της πίστης και της σοφίας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των συνεργασιών σας. Μπορεί να ανακαλύψετε σήμερα, ένα σπουδαίο δάσκαλο. Αν ψάχνετε να μελετήσετε βιολί, τα μυστικά του βουδισμού ή της γαλλικής γραμματικής, αυτή είναι μια καλή μέρα για να εντοπίσετε τον μέντορά σας.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο των επενδύσεων τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των θεμελίων σας. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω. Μπορεί να ελέγξετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Ίσως πάλι μετράτε τα κρυπτονομίσματα σας ή εξετάζετε να επενδύσετε σε μια κατασκευαστική εταιρεία ή σε μια φιλική προς το περιβάλλον επιχείρηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια Εβδομάδας 10-16/07 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν ρομαντικές πιθανότητες. Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της οικειότητας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των συναδέλφων σας. Τοξότη, μπορεί να συναντήσετε έναν συνάδελφο εκτός δουλειάς. Μια διασκεδαστική συνάντηση μπορεί να γίνει ρομαντική. Μια ευκαιρία για μια μακροχρόνια σχέση βρίσκεται στα σκαριά. Ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα από αυτή τη νέα σχέση.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο των στενών σας φίλων τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω. Ίσως συναντηθείτε με έναν από τους καλύτερους φίλους σας και δώσετε ο ένας στον άλλον συμβουλές ή παρηγορηθείτε για τις δυσκολίες που περάσατε και οι δύο, από την τελευταία φορά που ήρθατε σε επαφή. Μέχρι το τέλος αυτής της συνάντησης, θα νιώσετε και οι δύο πιο ανάλαφροι, πιο χαρούμενοι και πιο κοντά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 11-13/07 Ερωτικές προτάσεις – Δεσμεύεις αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο των σχέσεων κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Μπορεί να συναντήσετε κάποιο συναρπαστικό άτομο που σας κάνει να νιώθετε άνετα μαζί του. Πριν το καταλάβετε θα ξεκινήσετε μια ουσιαστική συζήτηση, μιλώντας για τις ελπίδες και τα όνειρά σας – πράγματα που δεν συνηθίζετε να μοιράζεστε με άτομα που μόλις γνωρίσατε.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο της δουλειάς σας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω. Σήμερα, μπορεί να κερδίσετε χρήματα κάνοντας κάτι που σας αρέσει. Η ενέργεια ρέει απρόσκοπτα, κυρίως όταν εστιάζετε στην εργασία που έχετε αναλάβει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Εβδομάδας 10-16/07 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, οι αλλαγές οδηγούν σε καλά πράγματα. Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της δουλειάς σας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο του σπιτιού σας. Μπορεί να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας… όπως να δημιουργήσετε ένα στούντιο στο σπίτι. Μπορεί επίσης να ψάχνετε για σπίτι και να κοιτάτε διαμερίσματα, που είναι πολύ διαφορετικά από ό,τι είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας τριγωνίζει τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε πως κάποιος/α που κάνει γνωστό το ενδιαφέρον του/της…σας ελκύει αρκετά! Ίσως δεν τον/την θεωρήσατε ποτέ σαν μια ρομαντική πιθανότητα, αλλά αν ανοιχτείτε λιγάκι.. μπορεί να δείτε πυροτεχνήματα σε χρόνο μηδέν!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 11-13/07 Ερωτικές προτάσεις – Δεσμεύεις αγάπης

μελλοντολόγος

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, βγαίνετε από το καβούκι σας! Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο του ρομαντισμού, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Με το ταίρι σας να κάνετε μια άνετη σεξουαλική συζήτηση. Ίσως σπάσετε κάποιους από τους κανόνες αυτής της σχέσης και προχωρήσετε σε νέο έδαφος το δεσμό σας. Σύντομα θα αισθάνεστε πολύ πιο άνετα ο ένας με τον άλλον.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο του σπιτιού τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της διαίσθησής σας. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω. Εσείς και ένα μέλος της οικογένειάς σας, είστε στο ίδιο μήκος κύματος σήμερα. Μπορεί με έναν αδερφό ή ξάδερφο να βοηθήσετε την οικογένεια ή μπορεί η οικογένεια να συγκεντρωθεί για να γιορτάσετε όλοι μαζί κάτι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia