Ζώδια Εβδομάδας 10-16/10 Ο έρωτας και η φιλία χτυπούν την πόρτα σας

imerisies-21314

Ζώδια Εβδομάδας 10-16/10 . Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 10-16/10 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, ο έρωτας και η φιλία χτυπούν την πόρτα σας. Οι ευκαιρίες είναι κοντά. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον οίκο των απογοητεύσεων. Γελάστε σήμερα με τις ανοησίες και τους βλάκες που σας περιτριγυρίζουν, γιατί δεν υπάρχει τρόπος να τους εξαφανίσετε. Δείξτε στους άλλους ότι είστε καλό παιδί… όχι τέλειο. Θα συγκεντρώσετε περισσότερους φίλους και υποστήριξη από ποτέ.

Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο της επικοινωνίας σας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο του ρομαντισμού. Σήμερα, μπορεί να λάβετε το κείμενο ή το τηλεφώνημα που περιμένατε. Μπορεί να είναι κάποιος που συναντήσατε πρόσφατα και τώρα έχει το χρόνο να γνωριστεί μαζί σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επικοινωνήσετε με κάποιον που σας ενδιαφέρει ή να επιστρέψετε την κλήση του ατόμου που σας καταδιώκει.

zodia-taro-45

ζώδια Εβδομάδας 10-16/10 σκορπιός

Σε όλη την ταραγμένη ενέργεια αυτής της εβδομάδας, συγχαρείτε τον εαυτό σας, γιατί θα κάνετε τις καλύτερες επιλογές. Την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο της ξεκούρασης κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο των σχέσεων. Το ταίρι σας μπορεί να είναι γεμάτο ενέργεια σήμερα και θέλει να σας οδηγήσει στο γυμναστήριο. Αλλά είστε πολύ κακομαθημένοι για να γυμναστείτε. Γι’ αυτό θα κάνετε ένα συμβιβασμό. Θα παρακολουθήσετε το ταίρι σας που γυμνάζεται.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο των χρημάτων, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Σήμερα θα προσπαθήσετε να κάνετε το σπίτι σας ενεργειακά πιο αποδοτικό και θα το ετοιμάσετε για το χειμώνα. Θα ζητήσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ενοικιαστή σας για να δείτε αν καλύπτεστε ικανοποιητικά. Μπορεί αγοράσετε λάμπες LED για εξοικονόμηση χρημάτων. Σήμερα μεγαλώνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ζώδια Εβδομάδας 10-16/10 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, οι αποφάσεις είναι σαφείς και ξέρετε τι κάνετε. Μπορείτε να επιμείνετε στις πεποιθήσεις σας. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο των φιλικών σας σχέσεων, κάνει χιαστί στον Οίκο της εργασίας με τον Ουρανό. Σήμερα ίσως χρειαστεί να απογοητεύσετε κάποιον, είτε έναν φίλο είτε τον προϊστάμενό σας, γιατί έχετε κλείσει διπλό ραντεβού και θα πρέπει να αποφασίσετε με ποιον θα συναντηθείτε. Θα λειτουργήσει όμως με όποιον τρόπο επιλέξετε, αλλά θα υπάρξει μια στιγμή που θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες.

Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη, στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Σήμερα μπορεί να ξυπνήσετε με αρκετή αυτοπεποίθηση και να υπογράψετε ένα συμβόλαιο. Δυστυχώς όμως, ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος και είναι πιθανό το συμβόλαιο να μην είναι ακόμη στα χέρια σας. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να ενημερώσετε το άλλο μέρος ότι έχετε πάρει την απόφασή σας και τα πράγματα θα προχωρήσουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή – με την αλλαγή πορείας του Ερμή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/10 Δεύτερο Δεκαήμερο Οκτώβριος 2021

chartomantia-098

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, ο δρόμος μπροστά μπορεί να είναι ανώμαλος. Σκεφτείτε απλά πως θα οδηγήσετε σε τέσσερις τροχούς. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο του ρίσκου. Τη στιγμή που σκεφτόσασταν να μπείτε στο γραφείο του εργοδότη σας και να ζητήσετε αύξηση, θα διαπιστώσετε ότι αυτός ή αυτή είναι εκτός πόλης. Αυτός είναι ο τρόπος του Σύμπαντος για να σας προστατεύσει. Δεν είναι καλή μέρα για να ρισκάρετε, κυρίως με αντιπαραθέσεις ή τελεσίγραφα… γιατί κάποιος μπορεί να μπλοφάρει.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο των μυστικών, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο των χρημάτων. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ενεργοποιήσετε την ευημερία στο σπίτι σας μέσω μαγείας. Ανάψτε ένα πράσινο κερί για ανάπτυξη και αφήστε τα υπόλοιπα στα χέρια του Σύμπαντος.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, δημιουργείτε συνδέσεις και συναντάτε νέους φίλους. Είστε γοητευτικοί και μαγνητίζετε τον κόσμο γύρω σας! Την Τρίτη,12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο των ταξιδιών κάνει χιαστεί με τον Ουρανό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι δύσκολη μέρα για ταξίδια. Λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα, όλες τα είδη μεταφορών μπορεί να πάνε στραβά.

Αν σκοπεύετε να πάτε κάπου πέρα από την καθημερινή σας μετακίνηση φτιάξτε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Να είστε ευέλικτοι και ας στραβώνουν τα πράγματα. Κυρίως όμως… διατηρήστε το χιούμορ σας. Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο των φιλικών σας σχέσεων, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο του προσωπικού σας μαγνητισμού. Σήμερα μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να παρευρεθείτε σε μια γιορτή, να συναντηθείτε με την ομάδα σας ή να επισκεφτείτε τη λέσχη βιβλίων.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/10 Δεύτερο Δεκαήμερο Οκτώβριος 2021

dream

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, είναι καλό να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τη δική σας εφευρετικότητα. Είναι εντάξει να αγγίξετε τα αστέρια. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό, στον Οίκο των επενδύσεών σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Οίκο της πληροφόρησης. Μπορεί να θελήσετε να αγοράσετε ένα κουτί με ασημένια νομίσματα. Σήμερα όμως, αποφύγετε τις επενδύσεις, ειδικά αυτές με κερδοσκοπική φύση. Δεν είναι καλή μέρα για να παίξετε τυχερά παιχνίδια ακόμα κι αν κάποιος σας προσφέρει μια δωρεάν βόλτα στον ιππόδρομο.

Προς τα μέσα της εβδομάδας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη, στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Οίκο της διαίσθησης. Σήμερα η εσωτερική σας πυξίδα, δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση αναφορικά με μια κατάσταση. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να έχετε την αυτοπεποίθηση να επιμείνετε στις επιλογές σας. Μπορεί επίσης να λάβετε μια προσφορά για μια νέα θέση ή να ηγηθείτε μιας ομάδας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66