Ζώδια εβδομάδας 11-17/02 – Φως στο τέλος του τούνελ

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ζώδια εβδομάδας 11-17/02 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 11-17/02 ζυγός .

Η ανάληψη ρίσκου θα αποδώσει αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Μαρτίου.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε βαρεθεί την καθημερινότητά σας και τώρα αναζητάτε κάτι πιο συναρπαστικό! Είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε – στον έρωτα ή σε ένα δημιουργικό έργο. Αν έχετε παιδιά, μπορεί να ασχοληθούν με κάποια «συναρπαστικά» πράγματα που θα σας κάνουν να εστιάσετε στις πράξεις τους.

zodia-taro-45

Καθώς οι άνθρωποι γύρω σας αλλάζουν, θα πρέπει να προσαρμοστείτε κι εσείς. Ο Άρης ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Ενώ αρχίζετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας, αντιμετωπίζετε εμπόδια. Ίσως να μην μπορείτε να προμηθευτείτε τα υλικά για το δημιουργικό σας έργο ή ξαφνικά να έχετε ένα πολύ σφιχτό πρόγραμμα που απορροφά όλο τον ελεύθερο χρόνο σας. Το Σύμπαν δεν σας λέει όχι! Στην πραγματικότητα, δοκιμάζει την αποφασιστικότητά σας. Σκεφθείτε να διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οποιαδήποτε αντίσταση…σας κάνει πιο αποφασιστικούς. Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να εστιάσετε στο να κάνετε το σπίτι σας ένα πιο χαρούμενο μέρος! Θα κάνετε κάποιες ανακαινίσεις για να διορθώσετε πράγματα που είναι σπασμένα ή ενοχλητικά. Πιθανόν να ετοιμάζετε τα πράγματά σας για να μετακομίσετε.. και να εγκατασταθείτε στη νέα σας κατοικία. Μπορεί επίσης να επικεντρώνεστε στην εξοικονόμηση χρημάτων για να αγοράσετε το ακίνητο που ονειρευόσασταν.

Ο Άρης ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου. Μερικές φορές όταν ακούτε κάποιον να σας λέει όχι, πεισμώνετε ακόμα περισσότερο. Σήμερα το Σύμπαν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας με τη μορφή κάποιου, που θα σας πει ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Τώρα η αποφασιστικότητά σας έχει ενισχυθεί και μπορείτε να πιέσετε ενάντια σ’ αυτήν την αντίσταση. Αυτό είναι απλώς ένα τεστ της αποφασιστικότητάς σας. Σύντομα θα υποχωρήσει και θα είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε.

chartomantia-098

ζώδια εβδομάδας 11-17/02 τοξότης

Η εβδομάδα φέρνει πιθανότητες για έρωτα και φιλία. Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Μαρτίου. Σ’ αυτό το διάστημα, θα βρείτε άτομα με τα οποία μπορείτε να συνεργαστείτε για να πετύχετε έναν μεγαλύτερο στόχο. Μπορεί να συγκεντρώσετε φίλους ή στενά μέλη της οικογένειας για να δουλέψετε πάνω σε μια επιχειρηματική ιδέα ή ένα δημιουργικό έργο. Αυτή είναι η ώρα για ομαδική δουλειά. Αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, μπορεί να επικεντρωθείτε στην ένταξη νέου δυναμικού στις τάξεις σας… ή να φέρετε έναν νέο ηγέτη για να διευθύνει το κατάστημά σας.

Ο Άρης ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου. Το Σύμπαν βάζει ένα μεγάλο εμπόδιο στο μονοπάτι σας τη στιγμή που προχωράτε. Ένα άτομο εξουσίας, μπορεί να σας πει πως αυτό που θέλετε να κάνετε, είναι αδύνατο. Μην αφήσετε αυτό το άτομο που σκόπιμα θέλει να σας αποτρέψει από τον στόχο σας, να το πετύχει. Πολλά πράγματα που κάποιοι θεωρούσαν αδύνατα…έχουν επιτευχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον περιορισμό, για να εστιάσετε σε δημιουργικές λύσεις και καινοτόμες μεθόδους.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, έχετε διαθέσιμους περισσότερους πόρους. Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Μαρτίου. Σ’ αυτό το διάστημα, θα έχετε πολλές νέες οικονομικές ευκαιρίες. Στην πραγματικότητα θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες.. από όσες είχατε τα τελευταία δύο χρόνια. Ήρθε η ώρα να εστιάσετε την ενέργειά σας στους στόχους σας. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ επικερδής περίοδος για εσάς.

Ο Άρης ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου. Καθώς ετοιμάζεστε να δεχτείτε κάποια κέρδη, διαπιστώνετε ότι το Σύμπαν έχει βάλει εμπόδιο στο δρόμο σας. Κάτι που πιστεύατε πως θα σας προσέφερε πραγματικά οικονομικά κέρδη, αποδεικνύεται ότι αξίζει πολύ λιγότερα από ό,τι περιμένατε. Μην αποθαρρύνεστε από αυτή την προσωρινή οπισθοδρόμηση. Συχνά, όταν σκαρφαλώνετε σ’ ένα βουνό, μπορεί να γλιστρήσετε προς τα πίσω κάποια μέτρα. Πατήστε σε σταθερές βάσεις… και συνεχίστε την ανάβαση σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

ζώδια εβδομάδας 11-17/02 υδροχόος

Βλέπετε τα πράγματα καθαρά και μπορείτε να πάρετε απαντήσεις αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι πιθανό να έχετε περισσότερη ενέργεια από ό,τι συνήθως. Οι άλλοι θα δουν πως είστε πιο σίγουρος και οι ηγετικές σας ικανότητες θα λάμψουν. Τώρα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε καλές σχέσεις και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή ένα κανάλι κοινωνικής δικτύωσης ή να κυκλοφορήσετε τη μουσική σας στον κόσμο. Ο Άρης ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου. Καθώς ξεκινάτε το νέο σας ταξίδι, το Σύμπαν βάζει έναν βράχο στο δρόμο σας. Αυτό δεν το κάνει για να σας αποτρέψει, αλλά μάλλον για να δοκιμάσει το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το εμπόδιο για να ενισχύσετε την αποφασιστικότητά σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-098

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, είναι καλό να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Μαρτίου. Αυτό το διάστημα ολοκληρώνετε κάποια έργα. Είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα χειρόγραφο, σ’ ένα σχολικό έργο ή σε μια εργασία για τη δουλειά σας.. ή να κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας. Αν επιβραδύνετε για λίγο κάποια πράγματα, μπορεί να καταλήξουν σε ένα φυσικό συμπέρασμα. Μπορείτε να δείτε το φως στο τέλος του τούνελ.

Ο Άρης ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου. Υπάρχει ένα εμπόδιο στο δρόμο σας που σας βάζει σε σκέψεις, θεωρώντας πως είναι μια προειδοποίηση για να μην συνεχίσετε. Αυτό το εμπόδιο, είναι από εκείνα που σας ωθούν να τα ξεπεράσετε και να συνεχίσετε. Είτε είναι ένα άτομο που σας λέει όχι… είτε κάποιος που σας προειδοποιεί για επικίνδυνα νερά μπροστά, εσείς εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Είναι μια στιγμή που θέλετε να ακούσετε τη δική σας καρδιά… και όχι τις απόψεις των άλλων!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw