Ζώδια Εβδομάδας 11-17/09 – Ένα ορμητικό ποτάμι επιλογών

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια Εβδομάδας 11-17/09 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 11-17/09  ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, χτυπάτε τις σωστές πόρτες. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της απόδρασης, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, θέλετε να ξεφύγετε από όλους και όλα και να ζήσετε σε ένα έρημο νησί. Αναζητάτε ένα μεγάλο διάλειμμα στη ρουτίνα σας. Λαχταράτε να κάνετε καινούργια πράγματα και να ξεφύγετε από την άσχημη κατάστασή σας. Κι ενώ είναι δύσκολο να κάνετε μια τόσο ουσιαστική αλλαγή σε μια μέρα, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε κάνοντας απλώς κάτι διαφορετικό σήμερα. Ακόμα και μια μικρή αλλαγή, θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της προσωπικής έκφρασης και δημιουργικότητας. Παρόλο που αυτή είναι μια προκλητική όψη, μπορείτε να συνεχίσετε με τις χθεσινές σας διαδικασίες. Συχνά οι άνθρωποι λένε ότι θέλουν να γίνουν καλλιτέχνες, μουσικοί ή συγγραφείς. Στη συνέχεια περιμένουν την έμπνευση, νομίζοντας ότι η έμπνευση θα το κάνει ευκολότερο. Στην πραγματικότητα όμως, ο αληθινός καλλιτέχνης είναι αυτός που εργάζεται πάνω στην τέχνη του καθημερινά. Μουσική και γραφή είναι το ίδιο. Όλα αυτά χρειάζονται εξάσκηση. Σήμερα μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη να τα βάλετε στη ζωή σας σε καθημερινή βάση. Έτσι αναπτύσσετε την τέχνη σας και αλλάζετε τη ζωή σας.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Βρίσκετε τις ισορροπίες σας, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της φιλίας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να σας αιφνιδιάσει κάποιο άτομο, ζητώντας σας να βγείτε έξω μαζί του. Συνήθως διαχειρίζεστε πολύ καλά τους ανθρώπους, όμως μερικές φορές τα χάνετε.. όταν σας κάνουν κομπλιμέντα.

Τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να προσέχετε στο σπίτι. Τα περισσότερα από αυτά είναι μικρά – και ίσως ήσασταν πολύ απασχολημένοι για να τα αντιμετωπίσετε. Ήρθε όμως η ώρα να φτιάξετε μια λίστα με μικρές επισκευές ή τη συντήρηση του σπιτιού σας. Αν δεν το κάνετε άμεσα μπορεί στο μέλλον το πρόβλημα να επιδεινωθεί. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε τη ζωή στο σπίτι σας λίγο καλύτερη, τακτοποιώντας αυτά τα θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια Εβδομάδας 11-17/09  τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, εμπνέεστε! Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της καριέρας σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, καθώς κοιτάζετε την εβδομάδα που έρχεται, εύχεστε να μπορούσατε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, για τα προς το ζην. Μπορεί να βαρεθείτε τη δουλειά σας, να απογοητευτείτε από τη βραδύτητα του ρυθμού ή την έλλειψη εκτίμησης από τον εργοδότη σας. Αν και δεν μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε να ετοιμάσετε το βιογραφικό σας, να το δημοσιεύσετε σε έναν ιστότοπο απασχόλησης ή ακόμα και να υποβάλετε αίτηση για μια δουλειά που είναι πολύ διαφορετική από αυτή που κάνετε συνήθως. Η αλλαγή προέρχεται, από το να κάνετε κάτι διαφορετικό.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της επικοινωνίας και της διαδικασίας σκέψης. Ένα από τα κλειδιά για να έχετε τη ζωή που θέλετε.. είναι η ποιότητα των ερωτήσεων που κάνετε στον εαυτό σας. Αν αλλάξετε τη σκέψη σας από το «γιατί δεν μπορώ να προχωρήσω;» στο «πώς μπορώ να βγάλω επιπλέον χρήματα σήμερα;», μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο εγκέφαλός σας βλέπει ευκαιρίες παντού. Το Σύμπαν προσπαθεί να σας καθοδηγήσει, για να σας δείξει τις δυνατότητες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Deste – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

taro-provlepseis-01

ζώδια αιγόκερως

Ψάχνετε για μια απόδραση, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, με τον ήλιο στην Παρθένο στον Οίκο των ταξιδιών και της περιπέτειας να τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο, θέλετε να αποδράσετε. Ίσως δεν προλάβατε να ταξιδέψετε το καλοκαίρι. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δείτε αν μπορείτε να στριμώξετε στο πρόγραμμά σας ένα ταξίδι, ακόμα κι αν είναι μόνο για ένα Σαββατοκύριακο. Επιλέξτε έναν προορισμό στον οποίο δεν έχετε πάει ακόμα. Ετοιμάστε τα πάντα για να μπορέσετε να φύγετε αμέσως. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να κάνετε κάτι ορμητικό.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας. Αν θέλετε οικονομική ελευθερία στη ζωή σας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη και να ελέγξετε τα οικονομικά σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα αφήσετε απλά σε έναν λογιστή, μεσίτη ή στον θείο σας (εκτός φυσικά, αν ο θείος σας είναι δισεκατομμυριούχος επενδυτής). Η καταγραφή κάθε δαπάνης μπορεί να μην είναι ό,τι πιο ευχάριστο, αλλά μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιους μηχανισμούς, για να το κάνετε πιο εύκολο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Εβδομάδας 11-17/09  υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να κάνετε μια προσωπική ανακάλυψη. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, με τον ήλιο στην Παρθένο στον Οίκο της οικειότητας να τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να ζήσετε άγριες ρομαντικές καταστάσεις. Κι αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον – ίσως κι εκπληκτικό – που δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο. Μπορεί αυτός ο εραστής – ή η ερωμένη – να είναι νέος/α και έτσι όλα να είναι συναρπαστικά. Αυτή θα είναι μια προσωπική ανακάλυψη και για τους δυο σας.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της αυτοπεποίθησης. Σήμερα, μπορεί να μην αισθάνεστε τόσο σίγουροι όσο θα θέλατε. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη προετοιμασίας. Ίσως πηγαίνετε σε μια συνάντηση και δεν είστε σίγουροι για το τι θα αντιμετωπίσετε. Μπορεί να ανεβαίνετε στη σκηνή και εύχεστε να είχατε κάνει μερικές πρόβες παραπάνω. Αν έχετε την ευκαιρία, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προετοιμαστείτε καλύτερα… και θα ανταπεξέλθετε μια χαρά στην οποιαδήποτε δραστηριότητα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Deste – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

astrologia-provlepseis-44

ζώδια ιχθύες

Θα νιώσετε εναρμονισμένοι μέσα κι έξω αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των σχέσεων, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή είναι μια όψη αλλαγής και μπορεί να μιλήσετε γι’ αυτήν την επιθυμία σας … στο ταίρι σας. Όμως ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε κάποιον…είναι μάλλον να αλλάξετε τον εαυτό σας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε διαφορετικά, πώς μπορείτε να μεταφέρετε διαφορετικά τα συναισθήματά σας ή πώς μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Σκεφτείτε τι σας δυσκολεύει… και αλλάξτε κατεύθυνση. Τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα από εδώ και στο εξής.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του αγνώστου. Σήμερα, μπορεί να έχετε μια περίεργη αίσθηση, ότι κάτι δεν πάει καλά. Τριγυρνάτε στο σπίτι και ίσως ελέγχετε κλειδαριές ή κάνετε ρυθμίσεις εδώ κι εκεί. Καλύτερα όμως να ηρεμήσετε για λίγο και να επικεντρωθείτε σε κάτι άλλο. Αυτό που ψάχνετε, θα το θυμηθείτε σύντομα. Μπορεί να είναι ένας απλήρωτος λογαριασμός ή ένα τηλεφώνημα που πρέπει να κάνετε σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45