Ζώδια Εβδομάδας 11-17/12 – Το κλειδί για την ευτυχία

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια Εβδομάδας 11-17/12 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 11-17/12 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, κοιτάτε τη θετική πλευρά της ζωής. Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της σκέψης σας κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Είχατε κολλήσει σε αρνητικές σκέψεις, αλλά τώρα απελευθερώνεστε. Ξαφνικά ο ήλιος λάμπει και τα πουλιά κελαηδούν (ακόμα κι αν βρέχει, όλα γύρω σας φαίνονται πιο φωτεινά).

zodia-taro-45

Η θετική σκέψη έχει κερδίσει. Και η καρδιά σας λέει ότι μπορείτε να βρείτε τον έρωτα, μια καλύτερη δουλειά ή ένα καλύτερο μέρος για να ζήσετε. Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε διαφορετικά. Την

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο της καθημερινής ρουτίνας. Θα θελήσετε λίγη πνευματικότητα στην καθημερινότητά σας. Συχνά λένε, πως η επίγνωση είναι το κλειδί για την ευτυχία. Νιώστε τις αισθήσεις σας και θα διεκδικήσετε έναν πνευματικό θησαυρό στη διαδικασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια σκορπιός

Μια οικονομική ευκαιρία εμφανίζεται αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Καλό θα ήταν να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Αν προκύψει κάτι που είναι και χρήσιμο και σε καλή τιμή, ίσως οι κανόνες σας για τα έξοδα αμφισβητηθούν αυτόν τον μήνα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε εναλλακτικούς τρόπους, για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο της ανάληψης ρίσκου. Κάποιος που γνωρίζετε μπορεί να σας μιλήσει για μια πολύ ενδιαφέρουσα επένδυση, που είναι αντισυμβατική – ίσως κι εξωτική. Κι ενώ σας αρέσει να ρισκάρετε, νιώθετε δύσπιστοι που κάποιος είναι τόσο αισιόδοξος και ζωγραφίζει ένα μέλλον τόσο ρόδινο και φωτεινό. Θα ήταν καλή ιδέα να το ελέγξετε ή να διαβάσετε τις αξιολογήσεις πριν προχωρήσετε. Γιατί μια επένδυση με δάνειο, μάλλον δεν είναι καλή ιδέα αυτή τη στιγμή.

taro-zodia-098

ζώδια Εβδομάδας 11-17/12 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, ο κόσμος σας περιμένει. Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ίσως λάβετε ένα βραβείο για τις υψηλές σας πωλήσεις ή την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Ένας πελάτης μπορεί να γράψει μια λαμπερή κριτική για εσάς και να τη στείλει απευθείας στον προϊστάμενό σας. Κι ενώ αυτό δεν είναι τόσο ασυνήθιστο για εσάς, αυτή είναι η ευκαιρία σας να αξιοποιήσετε αυτήν την καλή θέληση. Μπορεί να μιλήσετε με τον διευθυντή σας για μια προαγωγή, στις αρχές του επόμενου έτους.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος κινείται για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στη βάση του χάρτη σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως ένα μέλος της οικογένειάς σας, προσπαθούσε πραγματικά να σας βοηθήσει στο παρελθόν.. κι όχι να σας εμποδίσει. Θα αντιληφθείτε πως κάποιος προσπαθούσε να σας προστατεύσει, όταν νομίζατε ότι σας έκλεινε το δρόμο. Σήμερα, θα έχετε μια αφύπνιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, συνδέεστε πνευματικά με μια ανώτερη δύναμη. Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της ψυχικής σας ικανότητας κάνει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε διαλογισμό ή να καταγράψετε σε ένα ημερολόγιο τις σκέψεις σας. Πριν ξεκινήσετε τη δουλειά, μπορείτε να ανάψετε ένα πράσινο κερί για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να ευδοκιμήσει… ή να προσθέσετε μια σταγόνα βανίλια στον καφέ σας για να προσελκύσετε τον έρωτα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για λίγη «μαγεία»!

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Τώρα θα λάβετε μηνύματα πνευματικής φύσης. Ανοίξατε τις πύλες… και το τρίτο σας μάτι λαμβάνει τώρα πληροφορίες από πολλές πηγές!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 10-11/12 Λόγια μεταξύ αντρών – Τύχη σε νέο έρωτα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια Εβδομάδας 11-17/12 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, είστε πιο γενναιόδωροι από ποτέ. Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της φιλίας κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ένας φίλος μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σας. Και είναι από τα άτομα που δύσκολα το ζητάει, γι’ αυτό θα ήταν φρόνιμο να τον υποστηρίξετε. Και ενώ το έργο είναι αρκετά εύκολο για εσάς, θα σας είναι πολύ ευγνώμων που τον βοηθήσατε.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον Οίκο των αξιών σας. Σας αρέσει να δίνετε δώρα και φέτος φορτώνετε «το έλκηθρο» σας. Ίσως μάλιστα να το παρακάνετε, λόγω των γιορτών. Δεν υπάρχουν όρια στις δαπάνες σας σήμερα… και επειδή θα φέρουν ένα χαμόγελο στα χείλη κάποιου, θα κάνετε τα πάντα. Σήμερα η γενναιοδωρία σας, δεν έχει όρια.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 10-11/12 Λόγια μεταξύ αντρών – Τύχη σε νέο έρωτα

dream

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, ενισχύετε τη φήμη σας. Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της καριέρας σας κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Θα λάβετε αναγνώριση από μια σημαντική πηγή στη δουλειά. Μπορεί να προέρχεται από τον προϊστάμενό σας ή από άτομα μεγαλύτερου κύρους στη δουλειά. Τα καλά σχόλια από πελάτες ή συναδέλφους δίνουν και παίρνουν. Ίσως έχετε μια συνέντευξη για δουλειά σήμερα και «θαμπώσετε» έναν διευθυντή προσλήψεων. Σήμερα, προοδεύετε στην καριέρα σας.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Αυτό που στέλνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έχει πολύ περισσότερες προβολές από ό,τι περιμένατε. Ίσως καταφέρετε να δημιουργήσετε έσοδα από το κανάλι σας ή να παρατηρήσετε πως μια τοπική διασημότητα ακολουθεί τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα, τα μηνύματά σας κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia