Ζώδια Εβδομάδας 12-18/02 – Αυτή η κίνηση θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Εβδομάδας 12-18/02 Β’.

ζώδια Εβδομάδας 12-18/02 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της χαράς και της διασκέδασης, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, θα αναρωτιέστε… τι είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Υπάρχει πιθανότητα να έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα και εξετάζοντας όσα έχετε προγραμματίσει για σήμερα, να χάσετε αμέσως τον ενθουσιασμό σας. Όμως η μέρα είναι καλή για να κάνετε κάτι διαφορετικό – ακόμα κι αν σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της υγείας και της ευημερίας. Ο διαλογισμός είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να μειώσετε το άγχος σας… και ο σημερινός συνδυασμός πλανητών είναι τέλειος για να ασχοληθείτε μ’ αυτόν. Μπορείτε να κάνετε διαλογισμό χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή.. ή απλώς εστιάστε σε κάτι όμορφο, ενώ επικεντρώνεστε στην αναπνοή σας.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε την καρδιά σας να φτερουγίζει από ενθουσιασμό. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα στο σπίτι σας να επικρατεί ένα χάος από φωνές παιδιών ή από επισκέψεις συγγενών και φίλων. Μπορεί να είναι ένα προγραμματισμένο πάρτι ή μια αυτοσχέδια επίσκεψη. Τα χαρούμενα γέλια, θα ακούγονται σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο του ρομαντισμού και του ενθουσιασμού. Θα νιώσετε ένα μυρμήγκιασμα στο σώμα σας, όταν κάποιος/α σκύψει για να σας ψιθυρίσει κάτι στο αυτί. Αυτή η κίνηση θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Αν ψάχνετε για αγάπη, ίσως έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν νέο εραστή/ερωμένη. Ένας φίλος μπορεί να σας συστήσει σ’ ένα καινούργιο άτομο ή να ξεκινήσετε μια συζήτηση με έναν άγνωστο στο καφέ της γειτονιάς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

ζώδια Εβδομάδας 12-18/02 τοξότης

Θα βιώσετε έναν αυθόρμητο εορτασμό αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο των μετακινήσεων κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα δεν θα μπορείτε να ταξιδέψετε με άνεση στους δρόμους, εξαιτίας του καιρού ή της αυξημένης κίνησης. Μπορεί η πρόσφατη βροχή ή το χιόνι να έκανε τους δρόμους επικίνδυνους για οδήγηση. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οδηγείτε… ή μείνετε καλύτερα σπίτι για να αποφύγετε όλη την ταλαιπωρία.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να περάσετε μια ευχάριστη μέρα με τα αδέρφια και τους συγγενείς, που σας επισκέπτονται. Η μέρα είναι κατάλληλη για να συναντηθείτε με την οικογένεια και τους συγγενείς και να μοιραστείτε τα νέα σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/02 – 2ο 10ημερο Φεβρουάριος 2023

μελλοντολόγος

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, βάζετε τα πράγματα σε τάξη. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της αυτοεκτίμησής σας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας, είναι να νιώθετε πως αξίζετε. Δουλεύετε σκληρά εστιάζοντας στην επίτευξη των στόχων σας και στην παραγωγικότητα. Τώρα μπορείτε να αναλάβετε τα πάντα, αναγνωρίζοντας την αξία σας. Αναθεωρείτε προηγούμενα επιτεύγματά σας και σκέφτεστε πώς θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μελλοντική επιτυχία.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των συμβάσεων. Ίσως λάβετε μια συμφωνία που πρέπει να ελέγξετε. Όμως η σημερινή ενέργεια είναι λίγο ασαφής, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε. Καλύτερα διασκεδάστε και χαλαρώστε. Αν χρειαστεί να αναθεωρήσετε ένα συμβόλαιο, αφήστε το για αύριο.

zodia-astra-tarot

ζώδια Εβδομάδας 12-18/02 υδροχόος

Ίσως αποκτήσετε κάτι πολύτιμο, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της φυσικής σας παρουσίας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα κάποιος μπορεί να σας ζητήσει να ανεβείτε στη σκηνή ή να συμμετέχετε στη ραδιοφωνική του εκπομπή. Κι ενώ μπορεί να αισθάνεστε νευρικοί που όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω σας.. θα είναι ήδη πολύ αργά. Γι’ αυτό πάρτε θάρρος, βγείτε στη σκηνή και πιάστε το μικρόφωνο.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των χρημάτων σας. Σήμερα θα είναι πολύ εύκολο, να ξοδέψετε χρήματα. Μπορεί να πάτε για να ψωνίσετε ένα υπέροχο ζευγάρι μπότες ή ένα επώνυμο σύνολο. Σήμερα θα ξοδέψετε περισσότερα από ό,τι συνήθως.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

xartomanteia

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, είστε στο κέντρο της επικαιρότητας. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της ξεκούρασης και της ανάρρωσης κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να είχατε αποφασίσει να κοιμηθείτε… όταν τα παιδιά εισβάλλουν ξαφνικά στην κρεβατοκάμαρά σας με φωνές και γέλια. Μετά το στιγμιαίο χάος, θα γλιστρήσετε κάτω από τα σκεπάσματα για να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να σερφάρετε στο διαδίκτυο..

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο των πρώτων εντυπώσεων. Μπορεί να «σκάσετε μύτη» με ένα καινούργιο ρούχο και να λάβετε πολλά κομπλιμέντα και βλέμματα θαυμασμού. Σήμερα, επιδεικνύετε το στυλ σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65