Ζώδια εβδομάδας 12-18/05 – Θα σας χτυπήσει το βέλος του έρωτα

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια εβδομάδας 12-18/05 Β’.

ζώδια εβδομάδας 12-18/05 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, θα κερδίσετε κάτι πολύτιμο. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των πόρων και της δύναμης. Ανοίξτε την αγκαλιά σας για να λάβετε. Σήμερα, μπορείτε να κερδίσετε κάτι πολύτιμο.

Μπορεί να είναι ένα άτομο που διαθέτει τις γνώσεις που χρειάζεστε.. ή ένα απροσδόκητο οικονομικό κέρδος.

zodia-taro-45

Ξεκινήστε τη μέρα με μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε, αλλά να είστε έτοιμοι να αλλάξετε γνώμη, αν το Σύμπαν σας προσφέρει κάτι καλύτερο – ή διαφορετικό. Μερικές φορές ένα απροσδόκητο δώρο, αποδεικνύεται η τέλεια λύση.

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου, όπου παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Θα διαπιστώσετε ότι σας ενδιαφέρουν περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως, οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική στρατηγική σας, να παρακολουθήσετε ένα επενδυτικό μάθημα ή να μάθετε τα οφέλη από την αγορά μετοχών της εταιρείας που εργάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, η αποφασιστικότητά σας σας φέρνει μια νίκη. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των σχέσεων σας. Μπορεί να γνωρίσετε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άτομο σήμερα. Η έλξη που θα νιώσετε θα είναι μεγάλη και θα θέλετε να το γνωρίσετε καλύτερα. Μπορεί να ασχολείται με κάτι πολύ ασυνήθιστο ή να έχει εκκεντρική συμπεριφορά. Αυτή η νέα σχέση, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μεγάλη φιλία ή σε κάτι πολύ περισσότερο.

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου, όπου παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα επικεντρωθείτε στην επέκταση του φιλικού σας κύκλου, των επαγγελματικών σας γνωριμιών και διασυνδέσεων. Μπορεί να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο. Μπορεί να ξεκινήσετε τη δική σας ομάδα ή να συναντήσετε φίλους φίλων σας. Και αν ψάχνετε για τη δημιουργία ερωτικής σχέσης… τώρα ψαρεύετε σε άφθονα νερά.

chartomantia-098

ζώδια εβδομάδας 12-18/05 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, η θετική σας στάση φέρνει επιτυχία. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της ρουτίνας σας. Μπορεί να υιοθετήσετε ένα νέο στυλ παραγωγικότητας που θα σας εξοικονομήσει ώρες μέσα στην ημέρα. Μπορεί να αλλάξετε το πρόγραμμα του ύπνου σας και να ξυπνάτε πιο ανανεωμένοι.

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου, όπου παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Σ’ αυτό το διάστημα, θα επικεντρωθείτε στην υγεία και την ευεξία σας. Θα υιοθετήσετε νέες διατροφικές συνήθειες που σας δίνουν περισσότερη ενέργεια και σας βοηθούν να θεραπευθείτε. Ίσως βρείτε έναν εξαιρετικό personal trainer με τον οποίον θα «κολλήσετε». Σε λίγες μόνο εβδομάδες, θα καταφέρετε να δείτε ουσιαστικές θετικές αλλαγές.

κρυσταλλομαντεία

ζώδια αιγόκερως

Θα διαπιστώσετε ότι ο στόχος σας είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε, αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της διασκέδασης και της περιπέτειας. Σήμερα ίσως κάνετε κάτι, που δεν έχετε ξανακάνει – και μπορεί να ανακαλύψετε ότι το απολαμβάνετε πραγματικά και ότι είστε φυσικά καλοί σ’ αυτό. Αυτή η δραστηριότητα μπορεί να έχει κάποια σχέση με τη δημιουργικότητα ή την ύπαιθρο. Και αν ψάχνετε για αγάπη, μπορεί να σας χτυπήσει το βέλος του έρωτα σήμερα. Επισκεφτείτε ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου, όπου παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Σ’ αυτό το διάστημα, καλό είναι να αναγνωρίσετε πού βρίσκεται η ζώνη άνεσής σας και να κάνετε συνειδητά βήματα να απομακρυνθείτε απ’ αυτήν. Το να μάθετε να νιώθετε άνετα σε άβολες καταστάσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε. Σκεφτείτε τα μικρά βήματα που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

ζώδια εβδομάδας 12-18/05 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, δείχνετε στον κόσμο τις δυνατότητές σας. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της οικογένειας. Ενώ νοιάζεστε για την οικογένειά σας και τη σέβεστε… υπάρχουν φορές που πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετική κατεύθυνση. Σήμερα αυτή η κατεύθυνση είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ. Μπορεί να μην είναι αυτό που ήθελαν οι γονείς σας για εσάς ή αυτό που θα συνιστούσαν τα αδέρφια σας, αλλά κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο, ότι πρέπει να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι.

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου, όπου παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αλληλεπιδράτε περισσότερο με άτομα που συγκατοικείτε. Ένας συγκάτοικος μπορεί να μετακομίσει ή ένα παιδί σας να γυρίσει σπίτι από το κολέγιο. Μπορεί να πάρετε ένα κατοικίδιο να σας φυλάει το σπίτι ή να καλωσορίσετε ένα καινούργιο μωρό… το οποίο θα αλλάξει το πρόγραμμά σας και όλα όσα κάνατε μέχρι τώρα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

ωροσκοπιο-98

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, οι προσπάθειές σας γίνονται αντιληπτές. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των ιδεών σας. Μπορεί να έχετε μια λαμπρή ιδέα …και σήμερα βλέπετε πώς μπορείτε να την εφαρμόσετε – είτε πρόκειται για την απόκτηση ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας είτε για μια χρηματοδότηση. Και ενώ βλέπετε τη μεγάλη εικόνα τώρα, είναι καλή ιδέα να την διαχωρίσετε σε μικρότερα κομμάτια, για να μπορέσετε να την πραγματοποιήσετε. Σήμερα, θα κάνετε σχέδια για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας!

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου όπου και παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Τώρα υπάρχει μεγάλη εστίαση στην επικοινωνία. Μπορεί να αποκτήσετε ένα νέο τηλέφωνο, να αρχίσετε να μαθαίνετε μια γλώσσα ή να ασχοληθείτε με τη συγγραφή. Μπορεί να εστιάσετε στις λέξεις που χρησιμοποιείτε με τον συνεργάτη σας και να δείτε αν ορίζετε αυτούς τους όρους με τον ίδιο τρόπο. Θα μπορούσατε επίσης να υπογράψετε συμβόλαια ή να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76