Ζώδια Εβδομάδας 12-18/09 Μια απροσδόκητη ρομαντική κίνηση προς το μέρος σας

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Εβδομάδας 12-18/09 . Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 12-18/09 ζυγός .

Η ισορροπία απαιτεί συνεχείς προσαρμογές. Η φυσική σας ικανότητα να προσαρμόζεστε θα σας βοηθήσει αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο του ψυχισμού κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Μπορεί να ονειρεύεστε να μετοικίσετε σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου, να αλλάξετε καριέρα ή να δημιουργήσετε διαφορετικές σχέσεις. Και καθώς ονειρεύεστε όλα αυτά, το Σύμπαν παίρνει το μήνυμα και οι ευκαιρίες αρχίζουν να καταφτάνουν.

zodia-taro-45

Σήμερα λοιπόν, ονειρευτείτε! Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο του ρομαντισμού και του ρίσκου. Κάποιος μπορεί να κάνει μια απροσδόκητη ρομαντική κίνηση προς το μέρος σας. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μια γρήγορη απόφαση για το αν θα προχωρήσετε μαζί του ή θα κάνετε πίσω. Η ημέρα σας προσφέρει λίγα δευτερόλεπτα άβολης σιωπής ή σας ανοίγει την πόρτα για ένα νέο ειδύλλιο. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ο ήλιος – ακόμα στην Παρθένο – κάνει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Θα ασχοληθείτε με την καθαριότητα, ίσως επειδή περιμένετε καλεσμένους ή γιατί θέλετε να ξεφορτωθείτε αρκετά πράγματα επιθυμώντας να δώσετε ένα πιο μινιμαλιστικό στυλ στο σπίτι σας. Αυτή θα είναι μια ολοκληρωτική αλλαγή στον τρόπο που ζείτε την καθημερινότητά σας. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το χώρο σας ή να σκεφτείτε πως θέλετε μια πιο απλή ζωή εκτρέφοντας κοτόπουλα, σκαλίζοντας το περιβόλι σας, ψήνοντας σπιτικό ψωμί και ηρεμώντας στην κουνιστή πολυθρόνα στην βεράντα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

 

ζώδια Εβδομάδας 12-18/09 σκορπιός .

Σκορπιέ, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα με το μέλι παρά με το ξύδι, αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο της φιλίας, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ένας φίλος ή κάποιος γνωστός μπορεί να έχει ρομαντικά σχέδια για εσάς. Και ενώ δεν θα σας ζητήσει άμεσα ραντεβού, θα αφήσει υποδείξεις και υπονοούμενα προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να μάθετε, πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της οικογένειας.

Μπορεί να σχεδιάζετε μια μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση, που σημαίνει πως όλοι θα πρέπει να συνεισφέρουν. Όλα αφορούν τις προσαρμογές σήμερα. Αν και θα ήταν ευκολότερο να στεφθείτε βασιλιάς παίρνοντας αποφάσεις… κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν. Προετοιμαστείτε λοιπόν για κάποιες διαπραγματεύσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος είναι ακόμα στην Παρθένο και κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της επικοινωνίας. Μπορεί να λάβετε ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία σήμερα που απαιτεί περισσότερες διαπραγματεύσεις από ό, τι περιμένατε. Ωστόσο, είστε έτοιμοι σήμερα. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από ειδικούς και να αντιμετωπίσετε με επιτυχία το θέμα.

Διαβαστε επισης : Ψυχοτράπουλα Farouz Δίνει απαντήσεις στα ερωτηματικά του παρελθόντος και τα μυστικά του παρόντος

zwdia-66

ζώδια Εβδομάδας 12-18/09 τοξότης .

Καλό είναι να έχετε σαφή οράματα, όμως αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε πρόθυμοι να προσαρμοστείτε. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο της καριέρας κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να οραματιστείτε τον τύπο της καριέρας που πραγματικά θέλετε να ακολουθήσετε. Και αντί να θέτετε περιορισμούς, αναρωτηθείτε πώς θα μπορούσατε να εκδηλώσετε αυτόν τον τύπο εργασίας χωρίς να περάσετε χρόνια εκπαίδευσης, τόνους χρηματοδότησης ή μετεγκατάστασης. Δείτε αν υπάρχει τρόπος να παρακάμψετε τους κανόνες της κοινωνίας.

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των συμφωνιών και των συμβολαίων. Τελικά το συμβόλαιο που περιμένατε, προσγειώνεται στο γραφείο σας. Δυστυχώς, μέσα σε δύο λεπτά, εντοπίζετε κάποιο λάθος. Το όνομά σας μπορεί να είναι ανορθόγραφο ή η περιγραφή της συναλλαγής να είναι λανθασμένη. Οι αλλαγές είναι μικρές, αλλά απαραίτητες. Και πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνετε αρκετά τηλεφωνήματα…. για να διορθωθεί. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος που βρίσκεται ακόμα στην Παρθένο, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των οικονομικών. Μπορείτε να κερδίσετε κάτι απροσδόκητο σήμερα. Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ζητήσετε αύξηση ή, αν έχετε επιχείρηση, να αυξήσετε τις τιμές σας. Μπορείτε να κάνετε φοβερές πωλήσεις σήμερα!

μελλοντολόγοςζώδια αιγόκερως

Κάποια μέρη αυτής της εβδομάδας θα είναι λιγάκι δύσκολα. Ευτυχώς, όμως είστε αρκετά σχολαστικοί. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο των ιδεών και των πληροφοριών, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, η αναζήτηση πληροφοριών, αποφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο αν αντιμετωπίζετε κάτι απροσδόκητο ή βοηθάτε το παιδί σας με τα μαθήματα. Κάντε σωστές ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα καταφτάσουν από διάφορες πηγές. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των οικονομικών. Ίσως το σκεφτόσασταν καιρό τώρα πως έπρεπε να κάνετε αποταμίευση και θα αποδειχτεί πως είχατε δίκιο. Κάνοντας κάποιες προσαρμογές στα έξοδά σας θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

Κι αυτά τα επιπλέον χρήματα θα μπορέσετε να τα επενδύσετε στους πραγματικούς σας στόχους: είτε αφορούν την οικονομική σας ανεξαρτησία… ή την πρόωρη συνταξιοδότησή σας. Αξίζει να προσαρμόσετε τον τρόπο που λειτουργείτε τώρα. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος είναι ακόμα στην Παρθένο και κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο. Ο Πλούτωνας ταξιδεύει στο ζώδιό σας εδώ και αρκετά χρόνια. Σας φέρνει μαθήματα για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας, όπως ο σιδηρουργός σκληραίνει το ατσάλι στη φωτιά. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε μια ανασκόπηση των προηγούμενων επιτυχιών σας και να δείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, δοκιμάστε τα νερά πριν βουτήξετε. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο, στον Οίκο των πόρων, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι καλή ιδέα… μια στο τόσο, να πραγματοποιείτε μια πνευματική παράκληση για τα χρήματα και τους πόρους που χρειάζεστε. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω προσευχής ή διαλογισμού. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάψετε ένα μεταλλικό χρυσό κερί για να προσελκύσετε μεγάλα χρηματικά ποσά ή να φορέσετε ασημένια κοσμήματα για να προσελκύσετε κανονικό εισόδημα. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Έχετε μια ευκαιρία που είναι λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Θα μπορούσατε να εκπαιδεύσετε κάποια άτομα στη δουλειά ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Μπορεί να νομίζετε ότι χρειάζεστε περισσότερους πόρους (χρόνο, χρήμα ή κάτι άλλο) για να ξεκινήσετε αυτό το έργο.

Ήρθε όμως η ώρα να κάνετε μια προσαρμογή στη σκέψη σας, επειδή είναι πιθανό να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το πρώτο βήμα. Προς το τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος – ακόμα στην Παρθένο – κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των κρυφών ταλέντων. Ίσως εργάζεστε στα παρασκήνια, δημιουργώντας έναν ιστότοπο ή κάποια προϊόντα προς πώληση. Μπορεί να μαθαίνετε κιθάρα ή να κυριαρχείτε στο σχεδιασμό ρούχων, για την εκκολαπτόμενη επιχείρησή σας. Αν σας ενδιαφέρει κάτι, ενδεχομένως έχετε κρυφά ταλέντα για να το κάνετε πραγματικότητα.

Διαβαστε επισης : Ψυχοτράπουλα Farouz Δίνει απαντήσεις στα ερωτηματικά του παρελθόντος και τα μυστικά του παρόντος

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια ιχθύες

Θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των σχέσεων, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Μπορεί να είστε το αντικείμενο της στοργής και της φροντίδας κάποιου σήμερα. Μπορεί να σας εκπλήξει και να σας κάνει ειδικές φιλοφρονήσεις. Αυτό δεν ακούγεται μόνο ωραίο… αλλά μπορεί να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο. Μπορεί να έχετε μπροστά σας, έναν νέο φίλο ή εραστή ! Την Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο κάνει χιαστί με τον Δία στο Οίκο του σκιώδους εαυτού σας. Σε μια στιγμή απροσεξίας, μπορεί να πείτε κάτι για το οποίο μετανιώνετε. Σήμερα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά όταν απευθύνεστε σε άτομα που δεν θέλετε να στενοχωρήσετε, όπως τον εργοδότη σας. Είναι μια προσωρινή όψη που μπορεί να οδηγήσει σε γκάφες. Αυτό ισχύει και για τα email σας, επίσης. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνει η Αυτόματη διόρθωση.

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν δύο όψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ο ήλιος, είναι ακόμα στην Παρθένο και κάνει τρίγωνο με τον δυναμικό Πλούτωνα στον Οίκο του μέλλοντος. Δημιουργείτε τη ζωή σας την κάθε στιγμή και με κάθε σας κίνηση. Μπορεί να το συνειδητοποιήσετε σήμερα, αναγνωρίζοντας ότι έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τα πάντα μέσω των επιλογών σας και των ανθρώπων με τους οποίους κάνετε παρέα. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε μικρές σταδιακές προσαρμογές, που προστίθενται στους παράγοντες της αλλαγής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00