Ζώδια Εβδομάδας 12-19/12 Παίρνετε το μέλλον στα χέρια σας

krios-zvdia-astrology

Ζώδια Εβδομάδας 12-19/12 Β΄.

ζώδια Εβδομάδας 12-19/12 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, ξεσκαρτάρετε ό,τι δεν χρειάζεστε και δημιουργείτε χώρο. Μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας στο σπίτι. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της γραφειοκρατίας τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των επίπονων εργασιών σας. Μπορεί να αρχειοθετείτε χαρτιά, να σκίζετε παλιά έγγραφα και να σαρώνετε αυτά που θέλετε να αποθηκεύσετε. Θα υπάρχει αρκετή ακαταστασία σήμερα.. αλλά αυτό που κάνετε είναι το σωστό.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της οικογένειας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Οίκο των μετακινήσεων. Σήμερα, μπορεί να μεταφέρετε μέλη της οικογένειας στο αεροδρόμιο ή να παραλάβετε κάποιον από το σιδηροδρομικό σταθμό. Όπως είναι εξίσου πιθανό, κάποια στιγμή να κολλήσετε στην κίνηση, πίσω από σειρά αυτοκινήτων που περιμένουν να μπουν σε ένα πάρκινγκ.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα αναδεικνύονται οικονομικά σχέδια και ευκαιρίες. Η λιτή φύση σας, θα δοκιμαστεί. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των χρημάτων σας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της απόλαυσης. Ενώ γενικά κάποιοι σας αποκαλούν «σούπερ φειδωλούς», μπορεί να κάνετε κάποια ψώνια σήμερα, για όλη την οικογένεια. Ίσως να έχετε και κάποιες ιδιαίτερες ιδέες για το τι θέλετε να αποκτήσετε και να το πάρετε για τον εαυτό σας.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω, στον Οίκο των οχημάτων σας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Οίκο των χρημάτων σας. Το τέλος της χρονιάς, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο… και ίσως επισκεφτείτε την αντιπροσωπεία για να ελέγξετε τις τιμές. Μπορεί επίσης να σκέφτεστε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας και να μετακινήστε με τα δημόσια μέσα μεταφοράς από δω και στο εξής. Κι αυτό θα είναι μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που λειτουργείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Εβδομάδας 12-19/12 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, οι άλλοι ζητούν τη συμβουλή σας. Έχετε τις πληροφορίες που αναζητούν οι άλλοι. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στο δικό σας ζώδιο (χρόνια πολλά!) και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της οικογένειάς σας. Αυτή θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη εορταστική περίοδος για εσάς. Μπορεί να συγκεντρωθείτε όλοι μαζί στο σπίτι και η οικογένεια να έχει μεγαλώσει από πέρυσι. Τα μεγαλύτερα παιδιά ίσως φέρουν στο σπίτι τους συντρόφους τους ή κάποιος συγγενής να φέρει το καινούργιο μωρό. Θα περάσετε ευτυχισμένες στιγμές.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη στον Οίκο της αυτοπεποίθησης. Μπορεί κάποιοι να σας ζητήσουν επενδυτικές ή επιχειρηματικές συμβουλές. Ίσως μέχρι να τελειώσετε, να μεταδίδετε τις γνώσεις σας σε μεγάλο κοινό. Πολλοί θα σας ακούσουν και θα κάνουν ερωτήσεις. Είτε σας αρέσει είτε όχι… είστε στο επίκεντρο τώρα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις για 2ο 10ήμερο Δεκεμβρίου ’21

chartomantia-098

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, είστε σε επαφή με την πνευματική σας πλευρά. Αναπτύσσετε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της διαίσθησης, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Νιώθετε σαν μέντιουμ σήμερα, γιατί αντιλαμβάνεστε τις δονήσεις από τους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορείτε να ανοίξετε μια τράπουλα Ταρώ για να δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Οίκο των εναλλακτικών ιδεών. Κάποιοι μπορεί να σοκαριστούν με το πόσο πολύ έχετε αλλάξει. Ίσως ασχολείστε με τον διαλογισμό, έχετε γίνει vegan ή σπουδάζετε γιόγκα. Αυτός ο νέος τρόπος σκέψης έχει πραγματικά διευρύνει τις ευκαιρίες για εσάς, αλλά ίσως χρειαστεί να το εξηγήσετε κάμποσες φορές, στον πολύ ρεαλιστή θείο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

ζώδια Εβδομάδας 12-19/12 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα βοηθήσετε τους άλλους. Μοιράζεστε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των αξιών σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποιους φίλους σήμερα. Ανθρώπους που είναι στη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και που έχουν μοιραστεί μαζί σας τα σκαμπανεβάσματα της ζωής σας. Αν ζουν μακριά, μπορείτε να τους δείτε μέσω βίντεο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείτε με τους άλλους.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω, στον Οίκο της φιλανθρωπίας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Άρη στον Οίκο της κοινότητάς σας. Μπορεί να βοηθήσετε στη γειτονιά σας μέσω εθελοντισμού, όσους χρειάζονται αγάπη και φροντίδα. Μπορεί να μοιράσετε γεύματα ή παιχνίδια. Μπορεί να διακοσμήσετε την πόλη σας για να δώσετε χαρά στους κατοίκους της.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις για 2ο 10ήμερο Δεκεμβρίου ’21

taro-zodia-76

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, παίρνετε το μέλλον στα χέρια σας. Είστε έτοιμοι να ωριμάσετε. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της φήμης σας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της αυτοπεποίθησης. Μπορεί να στέκεστε μπροστά στην ομάδα σας (ή ίσως σε ολόκληρη την εταιρεία), μιλώντας για το πώς μπορεί να αναπτυχθεί η εταιρεία και τις προοπτικές για τη νέα χρονιά. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κερδίσετε έναν ηγετικό ρόλο. Αν δεν βρίσκεστε ήδη σε υπεύθυνη θέση, μιλήστε με τον εργοδότη σας για το τι μπορείτε να κάνετε ώστε να προχωρήσετε προς την επιτυχία.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Άρη στην κορυφή του χάρτη σας. Αν ψάχνετε για νέα δουλειά, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διαπραγματευτείτε έναν καλύτερο μισθό. Αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, εξετάστε το ενδεχόμενο να αυξήσετε τις τιμές για ορισμένα προϊόντα ή για τις υπηρεσίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot