Ζώδια Εβδομάδας 13-19/03 – Μια ρομαντική ευκαιρία

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Εβδομάδας 13-19/03 Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 13-19/03 ζυγός .

Ήρθε η ώρα να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο της ρουτίνας σας. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τηρήσετε ένα πρόγραμμα σήμερα. Μπορεί να χάσετε κάποια σημαντικά γενέθλια, να καθυστερήσετε σε μια συνάντηση ή απλώς να νιώθετε νευριασμένοι όλη μέρα. Αντί να λιώσετε από το συναισθηματικό χάος, βρείτε λίγα λεπτά σήμερα για να οραματιστείτε την ιδανική σας μέρα. Αυτό φυτεύει έναν σπόρο για το μέλλον.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των χρημάτων και των επενδύσεών σας. Μπορεί να βουτήξετε με το κεφάλι στον τεράστιο κόσμο του παθητικού εισοδήματος και των μετοχικών κεφαλαίων. Σύντομα το κεφάλι σας μπορεί να γεμίσει με μαθηματικούς υπολογισμούς και τσιτάτα Bitcoin. Έχετε επίσης μεγάλη ικανότητα να κατανοείτε περίπλοκες αρχές και να βλέπετε τα πράγματα με νέο τρόπο. Σήμερα, μπορείτε να λύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Θα έχετε μια ρομαντική ευκαιρία! Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να προγραμματίζετε ρομαντικές διακοπές μαζί. Ίσως κάνετε μια κρουαζιέρα ή πρόκειται να εξερευνήσετε ένα νησί. Μπορεί να ονειρεύεστε ένα σπίτι που θα χτίσετε μόνοι σας, με γη για να την καλλιεργείτε – και ίσως μερικά κοτόπουλα. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να οραματιστείτε ένα κοινό μέλλον με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των συνεργασιών σας. Ίσως προσελκύσετε ένα πολύ έξυπνο και πολύ εξυπηρετικό άτομο σήμερα. Αυτό το άτομο μπορεί να ξέρει πώς να δημιουργήσει τον ιστότοπό σας ή να σας δείξει πώς να τριπλασιάσετε την παραγωγικότητά σας. Μπορεί να είναι διάσημο και να αλληλοεπιδράσετε μαζί του μέσω ενός σεμιναρίου ή ενός βίντεο στο YouTube. Σήμερα, αποκτάτε νέες ιδέες και μια νέα κατεύθυνση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ζώδια Εβδομάδας 13-19/03 τοξότης

Ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιο μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να σας απογοητεύσει σήμερα. Μπορεί να το αγαπάτε, αλλά έχετε κουραστεί από το δράμα του ή την προσκόλλησή του σε κάποια εθιστική συμπεριφορά. Αν νιώθετε ότι σας εκμεταλλεύεται ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, ίσως θελήσετε να το αποφύγετε, τουλάχιστον για σήμερα.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον εργασιακό σας Οίκο. Μπορεί να έχετε μια έμπνευση σήμερα. Ίσως βρείτε έναν τρόπο για να ελαφρύνετε το φόρτο εργασίας σας. Μπορεί να είναι η αυτοματοποίηση ενός συστήματος ή η ανάθεση κάποιας εργασίας σε κάποιον άλλο. Μπορεί επίσης να υποδείξετε στον προϊστάμενό σας πως ορισμένες από τις εργασίες που κάνετε, είναι περιττές. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να εξοικονομήσετε ώρες για τον εαυτό σας, κάθε μήνα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/03 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια αιγόκερως

Αναδεικνύεται η καλλιτεχνική σας πλευρά! Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο της τέχνης. Σήμερα, μπορεί να έχετε εισιτήρια για μια συναυλία του αγαπημένου σας συγκροτήματος ή να επιστεφτείτε το φεστιβάλ κινηματογράφου. Μπορεί επίσης να παίξετε μουσική μ’ έναν φίλο σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για μαθήματα τέχνης ή για να δείξετε τη δουλειά σας σε μια γκαλερί. Μπορεί να θέλετε να δημοσιεύσετε τις τελευταίες σας ευχετήριες κάρτες με ακουαρέλα στο Facebook ή να ανεβάσετε φωτογραφίες των χειροποίητων κοσμημάτων σας.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της ανάληψης ρίσκου. Σήμερα, θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναλάβετε κάποια υπολογισμένα ρίσκα, πιθανώς γύρω από την επένδυση, την αγορά μιας επιχείρησης ή την έναρξη μιας παράλληλης δουλειάς. Η ικανότητά σας να κάνετε πολύπλοκους υπολογισμούς και να βλέπετε τα πράγματα με νέους και μοναδικούς τρόπους, είναι πολύ ισχυρή σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια Εβδομάδας 13-19/03 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε φανταχτερές «πτήσεις». Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο των αγοραπωλησιών σας. Μπορεί να είστε παρορμητικοί, ειδικά όταν σκέφτεστε ένα φανταχτερό νέο αυτοκίνητο ή ένα πολύ καλό ρολόι. Μπορεί επίσης να παρασυρθείτε από μια διαφημιστική εκστρατεία, για καλλυντικά. Όμως αυτή η αγορά πιθανόν να είναι εκτός του προϋπολογισμού σας. Σήμερα, αποφύγετε τους επιδέξιους πωλητές και προσέξτε τις εμμονές σας, με τις απρογραμμάτιστες αγορές.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των κατοικιών σας. Είναι σαν να έχετε παραπάνω IQ σήμερα. Είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε παλιά προβλήματα με έναν νέο τρόπο. Μπορεί να εγκαταστήσετε έναν έξυπνο θερμοστάτη που να γνωρίζει την ιδανική θερμοκρασία σας και ίσως η τοστιέρα σας να έχει προγραμματιζόμενο εγκέφαλο. Η καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά, να σπάσετε τη ρουτίνα και να βρείτε τρόπους να είστε πιο παραγωγικοί… με λιγότερη προσπάθεια.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 12/03 Αισθηματικές αποκαλύψεις στο άμεσο μέλλον

ζώδια ιχθύες

Οι άλλοι σας βλέπουν, όπως θέλετε να σας βλέπουν. Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες (χρόνια πολλά!) κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο της προσωπικότητάς σας. Σαν ιχθύες, είστε ένας φυσικός μετατροπέας σχήματος, αλλάζοντας το στυλ σας κατά βούληση. Το μειονέκτημα είναι… ότι ο σερβιτόρος μπορεί να παραβλέψει την παραγγελία σας ή ο οδηγός ταξί να μην σας δει και να φύγει. Αλλά σίγουρα υπάρχει ένα θετικό σ’ αυτή την ικανότητα. Σήμερα, θα μεταμορφωθείτε σε ένα εντελώς νέο άτομο. Φορέστε διαφορετικά ρούχα, περπατήστε διαφορετικά και καθώς αλληλεπιδράτε με τους άλλους, φανταστείτε τον εαυτό σας να είναι αυτός που θέλετε να είστε.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της σκέψης σας. Μπορεί να νιώθετε ιδιοφυΐα σήμερα, απαντώντας σε ερωτήσεις, πριν προλάβει κάποιος άλλος να διατυπώσει μια πρόταση. Μπορείτε να διαβάσετε γρήγορα ένα βιβλίο για την παραγωγικότητα ή να μοιραστείτε τις γνώσεις σας σε ένα μάθημα βίντεο που ανεβάζετε. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Κάντε τα σήμερα, γιατί αυτή η εσωτερική φωτιά και ο ενθουσιασμός, μπορεί να μην είναι τόσο έντονα σε λίγες μέρες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/03 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

zodia-zwdia-9988

Ο ήλιος στους Ιχθείς, στον οίκο της αυτοπεποίθησής σας, κάνει εξάγωνο στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Την ίδια μέρα, υπάρχει πανσέληνος στην Παρθένο που φωτίζει το σπίτι των σχέσεών σας. Σήμερα, μπορεί ξαφνικά να αντιληφθείτε ένα εμπόδιο που σας εμποδίζει να έχετε μια στενή, οικεία σχέση

. Ιχθύς, αυτό μπορεί να είναι ένα οικογενειακό μοτίβο που βλέπετε αμέσως πώς να ξετυλίξετε. Ή μπορεί να αναγνωρίσετε πώς το να πληγωθείτε στο παρελθόν σας έκανε να χτίσετε έναν τοίχο από τούβλα για να σας προστατεύσει από το μέλλον. Λοιπόν, Ιχθύς, σήμερα έχεις μια βαριοπούλα και μπορείς να γκρεμίσεις αυτόν τον τοίχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098