Ζώδια Εβδομάδας 13-19/11 – Αυτή την εβδομάδα βρίσκετε απαντήσεις

astrologia-gamos-7-oikos

Ζώδια Εβδομάδας 13-19/11 Β’ .

ζώδια Εβδομάδας 13-19/11 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε απαντήσεις. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο των δαπανών σας κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Πιθανόν να εμφανιστεί μια απροσδόκητη και απρογραμμάτιστη δαπάνη, που θα ανατρέψει τον προϋπολογισμό σας. Ίσως προσπαθείτε να καλύψετε κάποιο τιμολόγιο. Ευτυχώς που έχετε ένα ταμείο για έκτακτες ανάγκες.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο των χρημάτων σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η άφθονη νοοτροπία βοηθά στην προσέλκυση πόρων σε εσάς. Είναι μια καλή μέρα για να αναθεωρήσετε τις δεξιότητές σας και τους πόρους σας… όπως και τα άτομα, που γνωρίζετε πως θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να βρείτε δουλειά ή να σας δανείσουν χρήματα.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε κατά μέτωπο φέρνουν ανάπτυξη και καλά αποτελέσματα. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της φυσικής σας παρουσίας κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Γενικά δεν σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή, τουλάχιστον μέχρι να νιώσετε έτοιμοι. Προτιμάτε να σαρώνετε το δωμάτιο και να αξιολογείτε τους ανθρώπους πριν προχωρήσετε, αλλά δεν θα έχετε αυτήν την επιλογή σήμερα. Μπορεί ξαφνικά να σας δώσουν ένα μικρόφωνο και να σας βάλουν στη σκηνή. Μπορείτε να το χειριστείτε μια χαρά. Απλά δεν είναι η προτίμησή σας.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό  στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μερικοί λένε ότι η αυταπάτη είναι κακό πράγμα, ενώ άλλοι θα σας πουν ότι η πλειοψηφία των επιτυχημένων ανθρώπων, είναι παραληρηματικοί. Είστε περήφανοι που καταλαβαίνετε την πραγματικότητα, αλλά τώρα θα ήταν καλή ιδέα να εξετάσετε τέτοιου είδους πιθανότητες.. ακόμα κι αν τις θεωρείτε αφηρημένες ή σουρεαλιστικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια Εβδομάδας 13-19/11 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, ίσως χρειαστεί να μείνετε ήσυχοι για να διατηρήσετε την ηρεμία σας. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο των απολαυστικών αποδράσεών σας, κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Υπάρχει πιθανότητα σήμερα να ξαναπέσετε σε μια παλιά συνήθεια και να παρακολουθήσετε μια τηλεοπτική εκπομπή από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Ίσως πάλι νομίζετε ότι θα παίξετε ένα βιντεοπαιχνίδι για μισή ώρα και θα περάσετε τη μέρα σας στο διαδίκτυο.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της διαίσθησής σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, το τρίτο σας μάτι είναι ορθάνοιχτο και συνειδητοποιημένο. Μπορεί να λάβετε μηνύματα από τους αγγέλους και τους οδηγούς σας. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να βρείτε απαντήσεις στις κάρτες ταρώ. Είστε σε αρμονία με τις πνευματικές δυνάμεις του Σύμπαντος σήμερα.

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga δίνει προβλέψεις μέχρι το τέλος Νοεμβρίου!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε ένα παλιό ρομαντικό μονοπάτι. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της τεχνολογίας κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Σήμερα, εσείς και οι συσκευές σας μπορεί να μην τα πηγαίνετε καλά. Όλη αυτή η ενέργεια θα καταλαγιάσει περίπου μέσα στο 24ωρο. Καλό θα ήταν να περιμένετε, πριν βιαστείτε να αντικαταστήσετε κάποια συσκευή.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της φιλίας σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να γιορτάσετε μ’ έναν φίλο τα γενέθλιά του σήμερα ή την προαγωγή του. Θα περάσετε καλά, αλλά θα καταναλώσετε πολλές θερμίδες και αρκετό αλκοόλ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Εβδομάδας 13-19/11 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα.. σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της φήμης σας, κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μπορεί να απογοητευθείτε από την ανταπόκριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως έχετε κάνει μάρκετινγκ για τον εαυτό σας, τη μουσική ή την τέχνη σας, αλλά δυσκολεύεστε να βρείτε τον αλγόριθμο για την προώθηση των αναρτήσεών σας. Αυτό θα αλλάξει σήμερα. Αυτό που βγάζετε στον κόσμο τώρα, θα το δουν περισσότεροι άνθρωποι.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της καριέρας σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να ανοίξει μια θέση για εσάς στη δουλειά σας. Αυτό σημαίνει πως αναλαμβάνετε έναν διοικητικό ρόλο ή τη θέση του προϊσταμένου σας καθώς ανεβαίνει στην εταιρική κλίμακα. Αυτήν τη στιγμή, όλα αυτά είναι απλώς κουβέντες, επομένως είναι καλό να φυτέψετε μερικούς σπόρους συζητώντας με τον διευθυντή σας, το μέλλον της καριέρας σας.

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga δίνει προβλέψεις μέχρι το τέλος Νοεμβρίου!

zodia-taro-45

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της εκπαίδευσης κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μπορεί να έχετε μεγάλη έμπνευση για να γράψετε ένα καινούργιο έργο, αλλά αντιμετωπίζετε το μπλοκάρισμα του συγγραφέα. Για να το ξεπεράσετε πρέπει να κάνετε κάποιες προσαρμογές. Δοκιμάστε να δουλέψετε σε μια νέα τοποθεσία, για να αποκτήσετε έμπνευση. Κάντε ό,τι μπορείτε για αυξηθεί η δημιουργικότητά σας.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της πνευματικότητάς σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να αισθάνεστε αρκετά συνδεδεμένοι με τους γύρω σας σήμερα – ίσως ακόμα περισσότερο από το συνηθισμένο. Θα κάνετε επίσης μια ειλικρινή συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειας. Μπορεί να περνάτε χρόνο με ένα εγγόνι ή κάποιους φίλους του παιδιού σας. Σήμερα, θα δημιουργηθεί μια σύνδεση, που φαίνεται να ξεπερνά τις καθημερινές συζητήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44