Ζώδια Εβδομάδας 14-20/08 Ξεκλειδώστε την πόρτα στην αγάπη!

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια Εβδομάδας 14-20/08 Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 14-20/08  ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, ανακτάτε τον έλεγχο του προγράμματός σας. Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον Οίκο της φιλίας, κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί σήμερα, να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας. Όμως δεν είναι τόσο απλό όσο το να σηκώσετε το τηλέφωνο και να ορίσετε ένα ραντεβού για δείπνο. Ίσως χρειαστεί να αναδιοργανώσετε το πρόγραμμά σας, για να κάνετε αυτό που θέλετε.

Ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της διαίσθησης, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των επενδύσεών σας την Τρίτη 16 Αυγούστου. Ίσως ανακαλύψετε κάτι που πιστεύετε ότι θα είναι κερδοφόρο στο μέλλον. Πιθανόν επίσης, ένα απόσπασμα από ένα διαδικτυακό βίντεο ή μια ειδησεογραφική αναφορά, να σας εμπνεύσει. Αν και δεν παύει να είναι μια συναρπαστική πιθανότητα, στην πραγματικότητα οι πληροφορίες που θα λάβετε δεν είναι αρκετές για να βασίσετε σ’ αυτές μια μεγάλη οικονομική σας απόφαση. Λάβατε το μήνυμα, κάντε τώρα την έρευνά σας.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Ψάχνετε για διέξοδο αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον Οίκο της καριέρας σας κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να δείτε την εργασιακή εβδομάδα που πλησιάζει με τρόμο (ή με πλήξη). Και νιώθετε έτσι, επειδή αυτό το διάστημα, θέλετε να ξεκινήσετε μια καινούργια περιπέτεια. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αναλάβετε μια δευτερεύουσα δουλειά ή να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας σε έναν εργασιακό ιστότοπο. Μια μικρή αλλαγή σήμερα, μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγάλη αλλαγή στο μέλλον.

Ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της φιλίας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των σχέσεων, την Τρίτη 16 Αυγούστου. Ένας φίλος μπορεί να σας καλέσει σε ένα αυθόρμητο πάρτι, για να διασκεδάσετε όλοι μαζί. Μια παρορμητική σας κίνηση σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε άπλετη διασκέδαση, ενθουσιασμό – και γιατί όχι; – στη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια Εβδομάδας 14-20/08  τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, εκπαιδεύεστε. Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον Οίκο της παιδείας, κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η επιστροφή στο σχολείο μπορεί να είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Μπορεί επίσης να προετοιμάζεστε για την έναρξη της σχολικής περιόδου των παιδιών σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες της επιστροφής τους στο σχολείο.

Ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της καριέρας σας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των συναδέλφων σας την Τρίτη 16 Αυγούστου. Ένας συνάδελφος μπορεί να σας εκπλήξει με κάποιες πολύ χρήσιμες συμβουλές ή υλική βοήθεια. Αν έχετε κολλήσει με μια υπόθεση… χρειάζεστε κάποια δεδομένα ή βοήθεια με μια πλατφόρμα λογισμικού, ένα άτομο εμφανίζεται τώρα… έτοιμο να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ζητήσετε βοήθεια.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

xartomanteia

ζώδια αιγόκερως

Φαίνεται ξεκάθαρα μια οικονομική ευκαιρία, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον Οίκο των πόρων σας εναντιώνεται με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Οι φιλοδοξίες και η ενέργειά σας είναι έντονες σήμερα. Μπορεί να βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες επενδύσεις για τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας. Πιθανόν να συγκεντρώνετε πόρους παίρνοντας ένα δάνειο από την τράπεζα. Σήμερα, είναι καλό να έχετε ένα σχέδιο.

Ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της εκπαίδευσής σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των παιδιών την Τρίτη 16 Αυγούστου. Πιθανόν να έχετε παιδιά που πρόκειται να επιστρέψουν στο σχολείο σύντομα. Τώρα ήρθε η ώρα να βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμα για την καινούργια σχολική περίοδο. Ίσως πάλι είστε εσείς… αυτός ή αυτή, που επιστρέφει στα θρανία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζώδια Εβδομάδας 14-20/08  υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να ξεκλειδώσετε την πόρτα στην αγάπη! Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον Οίκο των σχέσεων, κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μερικές φορές στέκεστε οι ίδιοι εμπόδιο στο δρόμο σας. Υπάρχει μια ευκαιρία για δημιουργία σχέσης, αλλά φαίνεται να διστάζετε. Ίσως αισθάνεστε αβέβαιοι… όμως όταν υπάρχει σύνδεση ψυχής, τα πράγματα μπορούν να λειτουργήσουν. Είναι καιρός να προχωρήσετε με θάρρος.

Ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο των πόρων σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της κατοικίας σας την Τρίτη 16 Αυγούστου. Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα σπίτι ή να πάρετε χρήματα για να το ανακαινίσετε, θα βρείτε τους πόρους που χρειάζεστε. Απλά πρέπει να είστε ανοιχτόμυαλοι.. κάτι που σημαίνει να απευθυνθείτε σε μια μικρότερη τράπεζα ή να μιλήσετε με τον μεσίτη σας για τις επιλογές που έχετε, με τις επενδύσεις σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε διάφορες εναλλακτικές.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 14-16/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-taro-45

ζώδια ιχθύες

Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας, κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Είστε αποφασισμένοι περισσότερο από ποτέ, να απολαύσετε μεγαλύτερη ευεξία στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, αγοράζετε έναν εξοπλισμό άσκησης ή ξυπνάτε νωρίς για να περπατήσετε με φίλους. Είστε στο σωστό δρόμο. Απλά.. προχωρήστε σιγά σιγά.

Ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο των σχέσεων, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της επικοινωνίας σας την Τρίτη 16 Αυγούστου. Σήμερα μπορεί να διασκεδάζετε φλερτάροντας! Μπορεί να συμβεί με έναν συνεργάτη σας ή μία συνάδελφο. Η σεξουαλική ένταση αυξάνεται και φαίνεται πως ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia