Ζώδια Εβδομάδας 14-20/11 Βρίσκετε ξανά τις ισορροπίες σας

aris-sex-zwdia

Ζώδια Εβδομάδας 14-20/11 Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 14-20/11 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, η σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον Οίκο των πόρων σας. Βρίσκετε ξανά τις ισορροπίες σας! Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο των χρημάτων σας, κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της ανάληψης ρίσκου. Για να έχετε χρήματα, απαιτείται ανάληψη ρίσκου. Τα χρήματα που είναι κάτω από το στρώμα δεν δίνουν τόκους. Από την άλλη πλευρά, η επένδυση χρημάτων σε μια καινούργια αλλά αναπόδεικτη επιχείρηση, θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας.

Όμως υπάρχει μέση λύση! Και σήμερα η μέρα είναι ιδανική, για να εξερευνήσετε πού θα επενδύσετε τα χρήματά σας. Ο ήλιος στον Σκορπιό κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της οικογένειας την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου. Μπορεί να ρωτήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας αν θέλουν τον καναπέ σας, τον παλιό σας φορητό υπολογιστή ή την κουνιστή πολυθρόνα της γιαγιάς που ήταν στο δωμάτιο σας τα τελευταία χρόνια. Μέχρι το τέλος της ημέρας, μπορεί να έχετε λιγότερα πράγματα και περισσότερο χώρο στο σπίτι σας.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Η έκλειψη Σελήνης φωτίζει τον Οίκο των συνεργασιών σας. Αυτή η έκλειψη, μπορεί να σας βοηθήσει να ζευγαρώσετε. Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, ο ήλιος στο δικό σας ζώδιο (χρόνια πολλά!), κάνει ένα τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο της οικογένειας. Οι άνθρωποι στη ζωή σας, ρίχνουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας. Πιστεύουν πως αξίζετε να το γιορτάσετε. Γενικά, δεν σας αρέσει να είστε στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά μπορεί να είναι η ώρα σας να πιάσετε το μικρόφωνο και να κάνετε μια πρόποση.

Χαμογελάστε και αποδεχτείτε τα κομπλιμέντα και τα δώρα τους – κι ας μην είναι του γούστου σας. Εξάλλου, η σκέψη είναι που μετράει. Ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κινείται για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αντιμετωπίσετε μια επιχειρηματική κατάσταση. Θα ζητήσετε αύξηση ή θα κάνετε αίτηση για διοικητική θέση. Αν θέλετε μια νέα δουλειά, σκεφτείτε να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Εβδομάδας 14-20/11 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, η έκλειψη Σελήνης θα διαταράξει τη ρουτίνα σας. Μπορείτε να κάνετε σταδιακές βελτιώσεις. Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Σκορπιό, στον οίκο της διαίσθησης, κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Είστε αρκετά διαισθητικοί σήμερα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να εντοπίσετε σύμβολα και σημάδια. Μια μικρή έρευνα στο Διαδίκτυο, θα σας εξηγήσει το νόημα αυτών των προμηνυμάτων.

Ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της μαγείας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των χρημάτων σας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Ένα τελετουργικό μπορεί να αυξήσει την εισροή χρημάτων. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια σειρά νομισμάτων γύρω από την εξώπορτά σας. Μπορείτε να ανάψετε ένα μεταλλικό χρυσό κερί και να στάξετε λίγο από το κερί στο λαχείο σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα «μπάνιο ευημερίας» προσθέτοντας αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και ανανά, στο ζεστό νερό του μπάνιου σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/11 Ερωτικά μυστικά – Εκπλήξεις από γυναίκα

μελλοντολόγος

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, η έκλειψη Σελήνης σας ωθεί στην περιπέτεια. Ο ρομαντισμός… είναι μια πιθανότητα! Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της κοινότητας, κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στον Οίκο των αξιών σας. Είστε από τα άτομα που καταλαβαίνουν το καθήκον και την ευθύνη. Όμως μερικές φορές, υποτιμάτε πόσο απολαμβάνετε να συνεισφέρετε στους ανθρώπους γύρω σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να προσφέρετε στην κοινότητά σας. Μπορεί να είναι κάτι επίσημο όπως η βοήθεια σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή κάποια εργασία για το Δημοτικό Συμβούλιο. Ή μπορεί απλά να μαζέψετε τα σκουπίδια στη γειτονιά σας.

Ο ήλιος στον Σκορπιό προχωρά για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Σήμερα η ταυτότητά σας συνδυάζεται με την προσωπική σας δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι θα σταθείτε στο ύψος σας και θα αναμετρηθείτε. Μπορεί να μιλήσετε με τον εργοδότη σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο γραφείο κι αυτός μπορεί να σας ακούσει. Μπορεί να ενδιαφέρεστε για μια θέση διοικητικού συμβουλίου (ίσως ακόμη και για την προκλητική θέση του ταμία) για την ομάδα δικτύωσης σας… Ή μπορεί να συμμετέχετε σε μια διαμαρτυρία για να γνωστοποιήσετε τα συναισθήματά σας για ένα γνωστό θέμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

ζώδια Εβδομάδας 14-20/11 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, οι ρυθμίσεις της διαβίωσής σας θα επηρεαστούν από την έκλειψη Σελήνης. Έχετε όμως επιλογές. Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της φήμης σας, κάνει τετράγωνο με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποια απροσδόκητη δημοσιότητα. Ο διευθυντής μπορεί να σας ξεχωρίσει σε μια συνάντηση… για να σας επαινέσει. Μπορεί να κερδίσετε ένα βραβείο για τις υψηλές πωλήσεις σας ή την εξαιρετική σας εξυπηρέτηση.

Ο ήλιος στον Σκορπιό προχωρά για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της μαγείας σας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Αν ψάχνετε για νέα δουλειά, αυτή είναι καλή μέρα για να ζητήσετε βοήθεια μέσω της μαγείας. Μπορείτε να γράψετε μερικές παραγράφους για την ιδανική ζωή που θέλετε να ζήσετε και να ανάψετε ένα κίτρινο κερί (το κίτρινο αντιπροσωπεύει την ευτυχία). Φορέστε ένα χρυσό κόσμημα που θα σας βοηθήσει στην αναζήτηση αυτού… που για εσάς, είναι πολύτιμο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/11 Ερωτικά μυστικά – Εκπλήξεις από γυναίκα

xartomanteia

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, η έκλειψη Σελήνης φωτίζει τον τομέα της επικοινωνίας σας. Μπορεί να αλλάξετε γνώμη για κάποια πράγματα. Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό, στον Οίκο της εκπαίδευσης, κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Ρουφάτε τη γνώση σήμερα σαν σφουγγάρι. Ίσως συναντήσετε ένα ενδιαφέρον άτομο με αρκετή εμπειρία για να απαντήσει στις απορίες σας. Ή μπορεί να έχετε βρει ένα κανάλι στο YouTube που απαντά ακριβώς στην ερώτησή σας.

Ο ήλιος στον Σκορπιό προχωρά για ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της φιλίας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Σήμερα, μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας πηγαίνοντας σε ένα πάρτι… στο οποίο δεν ξέρετε πολλά άτομα. Αυτή είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Σήμερα, ίσως γίνουν κάποιες σημαντικές συνδέσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098