Ζώδια εβδομάδας 15-21/01 – Αγκαλιάσετε την ιδέα του να είστε ευτυχισμένοι

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ζώδια εβδομάδας 15-21/01 Β’ .

ζώδια εβδομάδας 15-21/01 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα είναι πιο εύκολα από ό,τι περιμένατε. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της εκπαίδευσης σας. Ίσως ξεκινάτε ένα σχολικό έργο… ή δυσκολεύεστε να μάθετε ένα λογισμικό για να αξιοποιήσετε τη δυναμική της ομάδας σας. Ίσως επίσης νιώσετε αυτό το άβολο συναίσθημα, που επικρατεί στην αρχή ενός έργου.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της διασκέδασης και του ρομαντισμού κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Ανεξάρτητα από το χρόνο που θα πάρουν όσα πρέπει να κάνετε, όταν κάποιος σας ζητήσει να βγείτε και να διασκεδάσετε… συμφωνείστε αμέσως. Είναι ώρα να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή! Και απόψε θα κάνετε παρέα με κάποιον/α… που κάνει την καρδιά σας να τραγουδάει.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, θα τακτοποιήσετε τα πράγματα. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των πιστώσεων και των χρεών σας. Μπορεί να παλεύετε με τον προϋπολογισμό σας, προσπαθώντας να ισορροπήσετε τα πράγματα σε έναν κόσμο αυξανόμενων τιμών. Έχετε σημάδια ότι θα έρθουν περισσότερα χρήματα, αλλά δεν είναι ακόμα εδώ. Σήμερα, μπορεί να είστε αρκετά απασχολημένοι με τη φροντίδα των τρεχόντων ζητημάτων, όπως και με τις σκέψεις που κάνετε για το μέλλον.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο των συγκατοίκων και των διαβίωσης κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι. Κάποιος μπορεί να μετακινείται. Και τώρα συνηθίζετε τη νέα κατάσταση στο σπίτι και στη γειτονιά. Αυτή είναι μια περίοδος προσωρινού χάους, ενώ τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια εβδομάδας 15-21/01 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να αγκαλιάσετε την ευτυχία. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των σχέσεων σας. Πιθανόν να έχετε γνωρίσει κάποιον που έχει πολύ διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας. Για να λειτουργήσει αυτή η σχέση, ίσως χρειαστεί να αφήσετε την ιδέα του να είστε «σωστοί» και να αγκαλιάσετε την ιδέα του να είστε ευτυχισμένοι. Και αυτό θα μπορούσε να φέρει χαρά και στους δυο σας.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο των αδερφών σας (και των συγγενών που είναι περίπου στην ηλικία σας) κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να έρθει στην πόλη για μια αιφνιδιαστική επίσκεψη. Κι ενώ είστε ενθουσιασμένοι που θα δείτε αυτό το άτομο, θα πρέπει να αναδιατάξετε το πρόγραμμά σας αρκετά, για να δημιουργήσετε χώρο για την επίσκεψή του. Θα περάσετε τρελά μαζί. Το να είστε αυθόρμητοι τώρα μπορεί να είναι το αποκορύφωμα του μήνα σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, θα αναγνωριστείτε ως αυθεντία. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της δουλειάς σας. Σήμερα, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με ένα έργο. Μια προθεσμία μετατοπίζεται ξαφνικά ή ένα μέλος της ομάδας παίρνει τώρα άδεια. Επίσης είναι πιθανό τα νέα δεδομένα να αλλάξουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς που έχετε ήδη κάνει. Αλλά τα περισσότερα από αυτά τα εμπόδια, δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται αρχικά. Και είναι πιθανό να διαπραγματευτείτε για κάποια επιπλέον βοήθεια. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και θα βρείτε το δρόμο σας.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Πιθανόν να βγάζετε περισσότερα χρήματα, που σας βάζουν σε υψηλότερο φορολογικό κλιμάκιο. Αυτό σημαίνει πως θα μιλήσετε στο τηλέφωνο με τον λογιστή σας και θα ψάξετε για διορθωτικά μέτρα ή θα αποταμιεύσετε κάποια χρήματα για τη συνταξιοδότησή σας. Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα για επιπλέον χρήματα μέσω μιας δευτερεύουσας επιχείρησης που κατέχετε, κάτι που σημαίνει ορισμένες επιχειρηματικές κρατήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζώδια εβδομάδας 15-21/01 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα βρείτε τη δύναμή σας. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Μπορεί να μπείτε σε μια σχέση με κάποιον/α που προσθέτει λίγο δράμα στη ζωή σας. Αυτό το άτομο μπορεί να κάνει πολλά ταξίδια ή να συμμετέχει σε συναρπαστικούς κοινωνικούς κύκλους. Η λογική σας μπορεί να λέει να προχωρήσετε αργά, αλλά η καρδιά σας χτυπάει γρήγορα. Σήμερα, μπορεί «να πέσετε με τα μούτρα».

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Ίσως λάβετε πολλά κομπλιμέντα σήμερα για την εμφάνισή σας. Μπορεί να χάσατε κάποια κιλά ή αγοράσατε καινούργια γκαρνταρόμπα. Οι άνθρωποι θα παρατηρήσουν το νέο σας αυτοκίνητο ή το όμορφο καινούργιο ρολόι σας. Κάποιοι άλλοι επίσης, θα επαινέσουν τη φωνή σας ή το πόσο καλά απαγγέλλετε ένα ποίημα.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία Τα σύμβολα στο φλιτζάνι προλέγουν το μέλλον των Σχέσεων!

zwdia-fotia

ζώδια ιχθύες

Τα εμπόδια στο δρόμο σας φαίνεται να εξαφανίζονται, αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της κατοικίας σας. Μπορεί να εργάζεστε στο σπίτι αυτή τη στιγμή. Μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες ανακαινίσεις ή να προσπαθείτε να βρείτε κάποιον να διορθώσει ένα πρόβλημα με τα υδραυλικά. Ίσως μετακομίσατε πρόσφατα και ακόμα ξεπακετάρετε και τακτοποιείτε.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό στον Οίκο των χρημάτων σας. Υπάρχει μια οικονομική ευκαιρία για εσάς, αλλά είναι λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορεί να απαιτεί περισσότερες κινήσεις από μια απλή έρευνα. Είναι πιθανό να περιλαμβάνει πωλήσεις ή αποκρυπτογράφηση ορισμένων νομικών. Ίσως χρειαστεί να βρείτε έναν ειδικό στον τομέα για να σας βοηθήσει. Καθώς αφιερώνετε το χρόνο σας και εξετάζετε συστηματικά όλα τα δεδομένα, θα καταφέρετε να ξετυλίξετε αυτόν τον «γόρδιο δεσμό».

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66