Ζώδια Εβδομάδας 15-21/05 Ήρθε η ώρα να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική

sxeseis-sagapw

Ζώδια Εβδομάδας 15-21/05 Β΄ .

ζώδια Εβδομάδας 15-21/05 ζυγός .

Ήρθε η ώρα να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο ήλιος στον Ταύρο στον Οίκο των πόρων, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο, στον Οίκο της περιπέτειας. Ίσως να μην μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε, λόγω έλλειψης πόρων. Όμως καθώς ξεκινάτε την περιπέτεια, εμφανίζονται οι πόροι. Πρόκειται για την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξετε στη διαδικασία. Αρχικά μπορεί να μην νιώθετε άνετα που ακολουθείτε τα όνειρά σας, αλλά στη συνέχεια θα ανακαλύψετε ότι έχετε ένα πιο ασφαλές δίχτυ ασφαλείας από ό,τι πιστεύατε.

Μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό που φωτίζει τον Οίκο των χρημάτων σας συμβαίνει τη Δευτέρα 16 Μαΐου. Το να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα χρήματά σας είναι ευεργετικό. Μπορεί να παρατηρήσετε ένα λάθος στους λογαριασμούς σας και να το διορθώσετε. Μπορεί επίσης να απευθυνθείτε σε κάποιον που σας χρωστάει χρήματα… και να σας τα επιστρέψει σχεδόν αμέσως. Υπάρχει μια ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από μια δευτερεύουσα επιχείρηση τώρα, αν αφιερώσετε χρόνο για να την βάλετε σε εφαρμογή. Οι οικονομικές ευκαιρίες είναι στα σκαριά.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τη θέση σας. Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο ήλιος στον Ταύρο στον Οίκο των σχέσεων, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της κατοικίας σας. Μπορεί να υπάρξει μια διαμάχη ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας σήμερα. Ο ένας ή και οι δύο είστε ανυποχώρητοι. Ο καθένας σας έχει σοβαρούς λόγους πίσω από τις ενέργειές του, γεγονός που καθιστά αδύνατο να καταλήξετε σ’ έναν συμβιβασμό.

Είναι καλύτερα να δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε μαζί. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να συναρμολογήσετε ένα πραγματικά πολύπλοκο έπιπλο. Μια έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο συμβαίνει τη Δευτέρα 16 Μαΐου. Είναι πιθανό η καθημερινότητά σας να είναι τόσο πολυάσχολη που δεν βρήκατε ούτε μια στιγμή για να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε. Τώρα σκέφτεστε διάφορα, είτε έχετε χρόνο είτε όχι. Είναι όμως σημαντικό να αποφασίσετε την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Αυτό μπορεί να γίνει μιλώντας με φίλους ή γράφοντας στο ημερολόγιό σας, αυτό που θέλετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο γι’ αυτή τη σημαντική δραστηριότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια Εβδομάδας 15-21/05 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να ασκήσετε περιορισμούς, για να εστιάσετε την ενέργειά σας. Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο ήλιος στον Ταύρο στον Οίκο της εργασίας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της επικοινωνίας. Είναι μια δύσκολη όψη που θα οδηγήσει σε μια επικοινωνία από την εταιρεία σας που δεν θα είναι της αρεσκείας σας. Η εταιρεία μπορεί να επιβάλλει περιορισμούς στο ρεπό σας, να μειώσει την εργασιακή σας ευελιξία ή να θέσει άλλους δρακόντειους κανόνες. Μπορεί να έχετε την επιθυμία να απορρίψετε ένα email ως απάντηση. Μια καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι να δουλέψετε στην παράπλευρη επιχείρησή σας. Κάντε προγραμματισμό και εστιάστε στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, για να αξιοποιήσετε την ενέργεια του Κρόνου.

Υπάρχει μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στον Οίκο της διαίσθησής σας τη Δευτέρα, 16 Μαΐου. Μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα από τις ανώτερες δυνάμεις. Αυτή η επιφοίτηση μπορεί να έρθει μέσα από στίχους τραγουδιών, ένα διαδικτυακό βίντεο ή κάτι που διαβάσατε σε ένα βιβλίο. Τώρα νιώθετε ότι ο κόσμος έχει περισσότερο νόημα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως πλαίσιο για άλλες αποφάσεις, σχετικά με το αν θα παραμείνετε στη δουλειά σας… αν θα συνεχίσετε τη σχέση σας ή αν θα αλλάξετε κατοικία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 Λεκτικές εντάσεις – Ερωτικές αντιζηλίες

zwdia-66

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, αν ακολουθήσετε τον δύσκολο δρόμο θα έχετε επιτυχία. Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο ήλιος στον Ταύρο στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αλλά οι πόροι σας είναι λίγοι. Ήρθε η ώρα να γίνετε δημιουργικοί και φειδωλοί. Σκεφτείτε διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην πόλη σας δωρεάν… όπως ένα πάρτι στην παραλία, την εξερεύνηση ενός βοτανικού κήπου ή την παρακολούθηση μιας τοπικής αυτοσχέδιας παράστασης.

Υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στον Οίκο της φιλίας τη Δευτέρα 16 Μαΐου. Πιθανόν να συγκρουστήκατε πρόσφατα μ’ έναν φίλο σας. Βλέπετε τις ζωές σας να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους και ίσως αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή όχι αυτή τη φιλία. Αν μείνετε, πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα όριά σας. Αν όμως η παρέα του σας εξαντλεί, ίσως εξετάσετε τον τερματισμό της φιλίας σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια Εβδομάδας 15-21/05 υδροχόος

Οι ενέργειες που μετατοπίζονται, σας φέρνουν νέες ευκαιρίες. Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο ήλιος στον Ταύρο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τετραγωνίζει τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, μπορεί να εργάζεστε στο σπίτι. Ίσως χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας και τα διαδικτυακά σεμινάρια για να ξαναφτιάξετε ένα ξύλινο πάτωμα ή να βάψετε το μπάνιο. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να καθαρίσετε το γκαράζ, να τακτοποιήσετε τη σοφίτα ή να πουλήσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε μέσω διαδικτύου.

Υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό και στον Οίκο της καριέρας σας τη Δευτέρα 16 Μαΐου. Κάποιες αλλαγές ενδέχεται να συμβούν στην εταιρεία σας που θα επηρεάσουν τη δουλειά σας τους επόμενους μήνες. Πιθανόν η εταιρεία σας να έχει αγοραστεί και να γίνει συγχώνευση. Οι αλλαγές στη διοίκηση ίσως φέρουν νέους κανόνες και περιορισμούς. Αν ψάχνετε για δουλειά, υπάρχουν μερικές καλές ευκαιρίες στον ορίζοντα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 Λεκτικές εντάσεις – Ερωτικές αντιζηλίες

taro-zodia-76

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε τρόπους για να σας προσέξουν, ενώ διατηρείτε τις λεπτομέρειες απόρρητες. Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο ήλιος στον Ταύρο στον Οίκο της επικοινωνίας σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον Οίκο της ιδιωτικής σας ζωής και των μυστικών. Σήμερα, εξετάζετε τρόπους για να διατηρήσετε την προσωπική σας ζωή.. ιδιωτική. Αυτό σημαίνει πως θα αλλάξετε κωδικούς πρόσβασης ή θα προσθέσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων σε σημαντικούς λογαριασμούς. Ίσως εξετάζετε πόσο εμπιστεύεστε τους άλλους με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό και στον Οίκο της εκπαίδευσης τη Δευτέρα 16 Μαΐου. Θα ξανασκεφτείτε την εκπαίδευσή σας. Ίσως επιστρέψετε στο σχολείο για να πάρετε το πτυχίο σας…. ή ίσως ετοιμάζεστε να αποφοιτήσετε και αναρωτιέστε αν πρέπει ν’ αποκτήσετε ένα πιο προχωρημένο πτυχίο. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές… και θα τις δείτε να ξεδιπλώνονται τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098