Ζώδια εβδομάδας 15-21/08 Να κάνετε γνωστά τα συναισθήματά σας

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζώδια εβδομάδας 15-21/08 . Β΄.

ζώδια εβδομάδας 15-21/08 ζυγός .

Ζυγέ υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα. Αν σκεφτείτε ανοιχτόμυαλα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα, στον οίκο της κοινότητας κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες σε θέματα προγραμματισμού σήμερα, ή ένα πρόβλημα στη δουλειά σας μπορεί να σας κάνει να χάσετε μια κοινωνική εκδήλωση. Ενώ αυτό μπορεί να κάνει το σήμερα απογοητευτικό, αυτή η ενέργεια θα περάσει γρήγορα και μέχρι αύριο θα χαμογελάτε ξανά. Τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον προσεκτικό Κρόνο στον οίκο του ρομαντισμού σας. Μπορεί να βολιδοσκοπείτε την κατάσταση, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε γνωστά τα συναισθήματά σας. Είναι πιθανό το άλλο άτομο να αισθάνεται το ίδιο. Και οι δύο νιώθετε ανυπόμονοι, περιμένοντας το άλλο άτομο να κάνει μια κίνηση. Η προσμονή το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό.

zodia-taro-45

 

ζώδια εβδομάδας 15-21/08 σκορπιός

Σκορπιέ, μπορεί να ξεκινήσετε την εβδομάδα νιώθοντας ότι είστε μια μοναχική φωνή στην έρημο. Όμως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε το πάνω χέρι.

Την Κυριακή, 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον οίκο της καριέρας σας, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον οίκο του ρίσκου. Ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε μόνοι σας, να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή κάποιες παθητικές πηγές εισοδήματος. Όμως σήμερα, όλες οι λεπτομέρειες είναι υπερβολικά ανακριβείς. Αυτές είναι μεγάλες ιδέες – και σας αξίζουν – αλλά θέλουν περισσότερη σκέψη πριν ξεκινήσετε.

Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον υπεύθυνο Κρόνο στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αν φέρετε χθεσινές ιδέες στο τραπέζι, θα σας προσφέρουν περισσότερη κριτική παρά ενθάρρυνση. Μπορεί να φαίνεται πως οι άλλοι σας κρατούν πίσω χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε. Η καλύτερη χρήση αυτής της όψης, είναι η έρευνα. Ήρθε η ώρα να βρείτε αξιόπιστα δεδομένα, γεγονότα και στατιστικά στοιχεία. Με ό, τι κι αν θελήσετε να ασχοληθείτε, ελάτε με συγκεκριμένες ερωτήσεις και θα δείτε τον δρόμο προς τα εμπρός.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 14-18/08 Μιλούν για τον Έρωτα

zodia-zvdia-22

ζώδια εβδομάδας 15-21/08 τοξότης

Τοξότη, κάνετε αργό ξεκίνημα, αλλά στο τέλος της εβδομάδας, θα είστε πρώτοι στη γραμμή τερματισμού.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον οίκο της εκπαίδευσης, κάνει αντίθεση με τον διαισθητικό Ποσειδώνα στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να ετοιμάζεστε να πάτε στο σχολείο ή να στείλετε τα παιδιά σας εκεί. Μπορεί να υπάρχουν πολλά ανάμεικτα συναισθήματα καθώς προετοιμάζεστε για αυτό το σημαντικό γεγονός. Μπορεί να νιώθετε αποκομμένοι από τους γύρω σας. Αλλά αυτή είναι μια εξαιρετικά διαισθητική ενέργεια. Πιθανότατα νιώθετε τη συλλογική ανησυχία κάθε μαθητή.

Δεν είστε όμως έτσι εσείς… Εσείς, είστε πάντα έτοιμοι για περιπέτεια. Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στο οίκο της επικοινωνίας. Έχετε να ασχοληθείτε με πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα και δεν έχετε καθόλου διάθεση. Στέκεστε στο σταυροδρόμι έχοντας να επιλέξετε μεταξύ εκνευρισμού ή ανάληψης ευθύνης. Αυτή η όψη μπορεί να αυξήσει την πνευματική πειθαρχία σας και να σας βοηθήσει να αναπνεύσετε μέσα από πολύπλοκες μορφές. Θα ολοκληρώσετε τη μέρα σας, ελέγχοντας πολλά πράγματα στη λίστα υποχρεώσεών σας.

μελλοντολόγος

ζώδια αιγόκερως

Στις αρχές της εβδομάδας, η ενέργεια φαίνεται εγκλωβισμένη. Όμως στο τέλος της εβδομάδας Αιγόκερε, ο φελλός σκάει.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου ο ήλιος στον Λέοντα, στον οίκο των πόρων κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον οίκο των συμφωνιών. Αν πρόκειται να κλείσετε ένα συμβόλαιο σήμερα για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι, ελέγξτε το προσεκτικά πριν υπογράψετε. Γράμματα και αριθμοί φαίνεται να κολυμπούν μπροστά στα μάτια σας. Ένα χαμηλό επιτόκιο θα μπορούσε ξαφνικά να μετατραπεί σε επιπλέον χρεώσεις. Πάρτε μαζί σας κάποιο φίλο, αν προσπαθείτε να πετύχετε μια συμφωνία.

Τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Κρόνο, στον οίκο των χρημάτων. Σήμερα βρίσκετε μια ισορροπία μεταξύ επιθυμιών και ψυχρών αριθμών. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα θετικότερα σημεία αυτής της όψης, όπως η πειθαρχία, ο πραγματισμός και η καλή κρίση. Η ουτοπιστική σκέψη, δίνει τη θέση της στην εποικοδομητική ανάλυση. Οι συζητήσεις σήμερα μπορούν να οδηγήσουν σε μια συμφωνία μείζονος σημασίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα μεταβείτε από την αναποφασιστικότητα, στην απόλυτη συγκέντρωση. Υδροχόε, η ενέργειά σας χτίζεται.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα, στον οίκο των συνεργασιών κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον οίκο των χρημάτων. Η συνηθισμένη ψυχρή, ήρεμη συμπεριφορά σας είναι άνευ προηγουμένου. Μπορείτε να συζητήσετε κάτι σήμερα. Αποφύγετε τους γλαφυρούς πωλητές, τα σκιερά σεμινάρια επενδύσεων και τις μη εμπορικές διαφημίσεις. Από τη θετική πλευρά, αυτή είναι μια καλή μέρα για να καθίσετε με το ταίρι σας και να σκεφτείτε τρόπους για να βγάλετε περισσότερα χρήματα.

Τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα ένα «στραβό» βλέμμα από εσάς και τους άλλους θα φανεί αμυντικό ή ακόμη και επικριτικό. Προσέξτε να έχετε έναν πατρικό τόνο με τους φίλους και τους συγγενείς σας. Μια καλύτερη χρήση αυτής της ενέργειας είναι οι χειρωνακτικές εργασίες. Υδροχόε, ασχοληθείτε με την κιθάρα σας, το πλέξιμο ή αυξήστε την ταχύτητα πληκτρολόγησής σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 14-18/08 Μιλούν για τον Έρωτα

taro-zodia-76

ζώδια ιχθύες

Υπάρχουν κύματα ενέργειας αυτή την εβδομάδα Ιχθύες, που άλλοτε σας τραβούν προς τα κάτω και άλλοτε σας ανεβάζουν. Ευτυχώς που το ζώδιό σας εναρμονίζεται με τη θάλασσα.

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα, στον οίκο της ρουτίνας κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα μπορεί να προετοιμάζετε τον εαυτό σας για την επιτυχία, αλλάζοντας το περιβάλλον σας. Μπορεί να καθαρίζετε και να οργανώνετε το γραφείο σας, να ξεφορτώνεστε το πρόχειρο φαγητό στην κουζίνα ή να τακτοποιείτε τα ρούχα σας. Τώρα είστε στο σωστό δρόμο. Τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον έξυπνο Κρόνο στον οίκο των σκιών του εαυτού σας.

Σήμερα το εκνευριστικό άτομο απέναντι από το τραπέζι, είναι ο καθρέφτης σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας επικρίνουν ή ακόμα και σας εξοστρακίζουν. Αλλά αυτό είναι το Σύμπαν που έρχεται για να σας δείξει την υπερβολική εκδοχή όσων κάνετε. Αν σταματήσετε και αλλάξετε τη συμπεριφορά σας, το άλλο άτομο δεν θα είναι πλέον εκνευριστικό. Θα είναι μαγικό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera