Ζώδια Εβδομάδας 16-22/01 Συγχωρείστε τον εαυτό σας γιατί αξίζετε την αγάπη

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

Ζώδια Εβδομάδας 16-22/01 Β΄.

ζώδια Εβδομάδας 16-22/01 ζυγός .

Αυτή την εβδομάδα, οι αποφάσεις γίνονται ξεκάθαρες. Έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Οίκο του σπιτιού. Σήμερα, ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε. Δεν ξέρετε πόσος καιρός θα χρειαστεί, αλλά τώρα που το αποφασίσατε, έχετε κριτήρια για να κάνετε άλλες επιλογές. Ξέρετε αν πρέπει να αγοράσετε έναν νέο καναπέ ή να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο.

Είναι εντάξει να αλλάξετε γνώμη στο μέλλον, αλλά η πορεία της ζωής σας γίνεται πολύ πιο ξεκάθαρη όταν έχετε ένα σταθερό σχέδιο σήμερα. Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στον Οίκο των θεμελίων σας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του ρίσκου και των τυχερών παιχνιδιών. Σήμερα, μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε μια νομισματική κίνηση, με μια επένδυση υψηλής διαπραγμάτευσης. Δυστυχώς, αυτή είναι μια απογοητευτική όψη. Ίσως είναι καλύτερα να πείτε «όχι» σήμερα παρά να προχωρήσετε πεισματικά.

zodia-taro-45

ζώδια σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, η αλλαγή κάποιων λέξεων αλλάζει τα πάντα. Βρίσκετε τη δύναμή σας. Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της επικοινωνίας. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους – και ειδικά με τον εαυτό σας – είναι το κλειδί για να αποκτήσετε όλα όσα θέλετε. Αν υπάρχει πολύς χώρος ανάμεσα σε εσάς και τους στόχους σας, αλλάξτε το λεξιλόγιό σας. Ο Πλούτωνας μεταμορφώνει τη ζωή μας, αφαιρώντας συνήθως κάτι απτό! Οπότε τώρα ήρθε η ώρα να αφαιρέσετε την ηττοπαθή σας σκέψη. Να εκτιμάτε την αλήθεια. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, το ταίρι σας την οικογένεια και τους φίλους σας. Μια σημαντική ανακάλυψη είναι στον ορίζοντα.

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στον Οίκο των μεταφορών, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της οικογένειας. Μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητό σας… αλλά κάποιος από την οικογένεια έρχεται να σας σώσει. Ίσως μεταφέρετε ένα μέλος της οικογένειας στο αεροδρόμιο. Μπορεί να είναι η ημέρα που θα παραδώσετε το αυτοκίνητό σας στο παιδί σας, που πήρε πρόσφατα το δίπλωμα οδήγησης. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Εβδομάδας 16-22/01 τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, θα βρείτε το δρόμο προς την αφθονία. Ήρθε η ώρα να πιάσετε δουλειά. Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των οικονομικών σας. Γνωρίζετε τη φόρμουλα της επιτυχίας: κερδίστε περισσότερα, ξοδέψτε λιγότερα – και η αφθονία συμβαίνει. Σήμερα, ακολουθήστε τον δρόμο προς τον πλούτο. Παρακολουθήστε τα ασήμαντα αντικείμενα που αγοράζετε σε καθημερινή βάση. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ετοιμάζετε φαγητό από το σπίτι ή τρώτε αυτό που έμεινε από το χθεσινοβραδινό σας γεύμα. Σήμερα η αποφασιστικότητά σας είναι μεταδοτική.

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στον Οίκο της αυτοεκτίμησης, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της συνείδησης. Είναι πιθανόν κάτι να καταρρέει από την αυτοπεποίθηση και την ενέργειά σας. Κάντε μια εσωτερική αναζήτηση. Συγχωρείστε τον εαυτό σας για ένα λάθος που έχει προηγηθεί ή αφήστε πίσω σας μια μνησικακία. Αυτά τα πράγματα καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σας, αλλά μπορούν να αλλάξουν. Σήμερα, αποφασίστε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και αναγνωρίστε ότι αξίζετε αγάπη και καλοσύνη από τους άλλους. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε άτομα, που θα έχουν αυτές τις ιδιότητες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/01 Νέοι Έρωτες και Παλιές Αγάπες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, αναγνωρίζετε ποιοι είστε. Είστε άξιοι σεβασμού. Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω (χρόνια πολλά!) κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας. Καθώς ξεκινάει η νέα χρονιά και υπάρχει άλλο ένα κερί γενεθλίων στην τούρτα, δείτε τη ζωή που έχετε χτίσει. Έχετε περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα… άλλα καλά και άλλα άσχημα. Όμως είχατε επιμονή. Τώρα μπορείτε να αφήσετε πίσω σας τους δισταγμούς και τις αμφιβολίες. Δεν χρειάζεται να είστε συνεχώς σε εγρήγορση. Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε ότι είστε παραγωγικοί και έξυπνοι. Είστε παρατηρητικοί και στοχαστικοί (και δύσπιστοι όταν χρειάζεται). Είναι καιρός να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη, στο δικό σας ζώδιο κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των χρημάτων σας. Ίσως σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας ή να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας. Αυτή είναι μια ερεθιστική όψη, επομένως τα πράγματα μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από ό,τι περιμένετε και να προσφέρουν λιγότερη ικανοποίηση από ό,τι περιμένατε. Εξετάστε το ενδεχόμενο να παραλείψετε προσωπικές αλλαγές για σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

ζώδια Εβδομάδας 16-22/01 υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, αποκαλύπτετε ένα κρυμμένο σας ταλέντο. Καλά πράγματα συμβαίνουν όταν δεσμεύεστε για την τελειότητα. Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των κρυφών σας ταλέντων. Συχνά λένε, πως αν σε ενδιαφέρει κάτι, έχεις ταλέντο σ’ αυτό! Ίσως όμως είστε απρόθυμοι να δεσμευτείτε. Μπορεί να αναλαμβάνετε βραχυπρόθεσμα έργα, αντί να εκτελείτε ένα άμεσα προοδευτικό σχέδιο. Ίσως ψάχνετε για επιβεβαίωση και το μόνο που βρίσκετε είναι σκεπτικισμός. Είστε άτομα ανοιχτόμυαλα και κάποιες φορές οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, δεν σας καταλαβαίνουν. Έχετε όμως την ικανότητα να βλέπετε τις τάσεις. Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε αυτή τη δύναμη.

Τη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στον Οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, θα αναζητήσετε λύσεις για να έχετε καλύτερο ύπνο… όπως κουρτίνες συσκότισης ή ψυκτικά επιθέματα. Αν ξυπνάτε στη μέση της νύχτας, να σηκώνεστε και να δουλεύετε το μυθιστόρημα σας. Απόψε όμως, θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε καλά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/01 Νέοι Έρωτες και Παλιές Αγάπες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, η υπομονή και η επιμονή φέρνουν την επιτυχία. Έχετε βρει τη μυστική φόρμουλα. Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Οίκο του μέλλοντος σας. Τώρα, ήρθε η ώρα να εξετάσετε πού σκοντάφτουν οι βραχυπρόθεσμες σκέψεις σας. Αναρωτηθείτε τι πρέπει να κάνετε σήμερα. Όταν σκέφτεστε με διορατικό τρόπο, ο δρόμος προς την επιτυχία γίνεται ξεκάθαρος και εύκολος. Στην πραγματικότητα, γίνεται εθνική οδός.

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στον Οίκο της φιλίας, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των κρυφών θεμάτων σας. Μπορεί να μάθετε κάτι εμπιστευτικό για έναν φίλο. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί κατά λάθος… και τώρα σας ορκίζουν σε μυστικότητα. Ακόμη πιο πιθανό είναι να μην γνωρίζουν πως ξέρετε. Είστε καλοί φίλοι.. όμως τώρα αναρωτιέστε αν είναι σοφό να κρατήσετε αυτό το μυστικό για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098